Selam Musti.
Codierung oluyor AMA Long Coding yani Kodieren daha kolay olan bi Menü gelmedi 2004 Polo da.
Eski Arabadan olabilir ama Kodieren oluyor.
Aldin Kablola Version 15.7.1 Codierung olmuyor diye biliyom
Sponsor Reklam |
Selam Musti.
Codierung oluyor AMA Long Coding yani Kodieren daha kolay olan bi Menü gelmedi 2004 Polo da.
Eski Arabadan olabilir ama Kodieren oluyor.
Slm
İçimizde acaba Windows 10 tablet le bu vcds İ
Kuran varmı çalışıp çalışmadığını ögrenmek için
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
VCDS 15.7.1 ile Win10 calisiyor
Bu programi Windows Vistada deneyen oldumu acaba.
Avni kardes bu Mercedes W211 oluyormu.
Arkadaslar, bu kablodan ben de bir tane almak istiyorum ama birinci sayfadaki saticinin sayfasina girince kafam karisti.
Orada bu kablo ile programlanamadigini yaziyor. Bu kablo sadece hatalari mi okuyup siliyor? Mesela aynalari programlayabiliyormu? Arabanin kapilarini kapatinca aynalarinda otomatikmen kapatilmasi icin.
Saygilar
Selam Arkadaslar!
Bende aldim Kabloyu ve programida indirdim. 15.7.1 Versionu aldim ve Programi indirdim. Benim Sorum sizlere. Windows 10 var bende ve hangi *exe* Programi install etmek mecburundayim? Crack felan eklenecek mi? Indirmis oldugum dosyada 2 Data var.
Yardimci olursaniz memnun olurum. Yanlis birsey yapmak istemiyorum. Update zaten kesinlikle yapmiyacm
Saygilar
Selam Arkadaslar,
bu alet den Aachen civarinda elinde olan varmi , bende arabamda denemek istiyorum ,bana ödünc olarak verebilirmisiniz . kabloyu siparis verdim ama gelmesi sürer .
Slm
Evet programlama işinize de yarıyor Kablo
arkadaslar bunun MAC IOS icin olani yokmu?
Selam usta ben simdi bu kabloyu siparis etsem express posta yolu varmi ?
Ödeme paypal lami oluyor?
Birde windows10da calisirmi?
Arkadaslar,
Skoda ile Baglanti kurup, bagzi Steuergerätlerle hata cikariyor ve herangi bir ariza birakiyor.
Dikkatli olun lütfen.
Bundan dolay yeni Versiyon cikmistir.
Insallah isinize yarar.
Saygilarla
LINK: VCDS 15.7.4 YENI VERSION INDIR
burada bahsedilen kablolar update ile calismiyor yani cracklanmis versiyonlar onun icin 30 -40 euro update yapilan original lisenzli kablolar 300 eurodan basliyor ben kendi kablomu MOST schleife olani 425 euroya aldim ve rahatim.
Konu iso98783 tarafından (02 Mayıs 2016 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.
selam arkadaslar,
ben audi a6 aldim,2007 model,yalniz arabanin bedienungsanleitung'lari yok.
eski arabamda,akü degisince,teyp icin kod istiyordu, simdi o kod'lar yok.
eger bu program ve kablosunu alirsam, bana arabadaki kod'lari gösterirmi?
programi indirdim,icinde VCDS-DRV-15071-Installer.exe ve VCDS-PCI-15071-Installer.exe var.
bunlarin hangisini kuracagim?
Şu anda 33 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 33 misafir)