Sponsor Reklam |
ödenmesi gereken (mecburiyeti olan) bir bedelin ne sorunu olabilir?
Bu devletin hizmetlerinden yararlanmasini biliyoruz......
Fakat is ödemeye gelince ????
Konu Paparazi39 tarafından (27 Aralık 2015 Saat 17:43 ) değiştirilmiştir.
ödemek istemeyen yada ödemeyen cok ama daha sonra ortaya cikiyor ve diger sayfada arkadasda oldugu gibi mahkeme kagdi gelince buraya yazmaya giriyoruz, aslinda bende sacma buluyorum almanlarin umrunda degil pek onlarin önlerine ne versen yerlerde, benimde canim sikiliyor ama mecbur oduyoruz 57 euro 3 ayda bir, benim bildigim bu gesetzlich yaniliyorsam özür dilerim,
Ama gesetzlich olan birseyden kacmak biraz zor gibi, birde su sekilde dusunuyorm o zaman diyorum araclarin steuer sinida ödemeyelim, ondan kacan varmi acaba?
Ne Alakasi var maddi durumla bir haksizlik var ortada. Ben üstüne basa basa söylüyorum ben 2011,in 01.07. beri(öde mi yo rum) Galiba 4 yili gecti hatta kac seneden veri acmiyorumda mektuplari sizlerede ispat edebilirim gelen mektuplari. Eger haklari olsaydi herhalde bir seyler olurdu bu zamana kadar. Ben kullanmadigim seyin parasini neden ödeyeyimki!!!!!! tahminim 1000 euroya ulasmistir. Mektuplari görmek isteyen bana Mail yoluyla yazsin burayada yazsaniz olur ama islerden dolayi pek girmeye vaktim olmuyor sonra buraya yazarsiniz cevap gelmez bu seferde derlerki bak demekki yalan söylüyor.
Saygilar Geylani
Antakyali ustam sacma sapan konusmayalim ard zdf bakmiyorum bakmadigim seyi neden ödüyeyim?? ben sky bakiyorum parasinida her ay ödüyorum ne bakiyorsam onu öderim, madem o kadar bakmadigin seyleri ödemek hosuna gidiyor bana yeni rechnung geldiginde sana yolliyayim onuda öde nasilsa bakmadigin seyleri ödüyorsun bir iyilik yapmis olursun.
saygilar.
konuya bakin birde burda bizim insanlarin yazdiklarina ,insanlar birbirine yardimci olmak icin var bence yoksa birbirini tenkit etmek icinmi biurda arkadaslara yapabileceginiz en iyi sey tenkit etmek yerine ne yapabilecegini söylemeniz bilgilerimiz yok ise bu konudada susmaliyiz bence.
saygilar.
---------ard zdf bakmiyorum bakmadigim seyi neden ödüyeyim??--------
redbull911 arkadasim.......bence bu yalnis düsünce..........is bulamayan vatandaslarimiz issizlik parasi aliyor hartz 4 aliyor diye bende simdi devlete steuer veya arbeitslosengeld ödemeyeyim mi yani????
burasi sozial bir devlet............herseyden faydalanmaya bilirsin..........
Bazi insanlarin cocuklari olmuyor onlar simdi devlete gidip bizde cocuk parasi istiyoruz cocugumuz olmuyorsa biz ne yapalim diyorlarmi???
neyse bu konu hakkinda yorum yapmayacagim artik ,isteyen istedigini ödeyebilir ama tek bilmek istedigim almanlar bile ödememk icin her seyi yaparken hic melden olmamis arkadaslar neden bu kadar ödemek icin can atiyor .
Arkadaslar Konuyu lütfen baska yerlere cekmeyin.
hala olayin ciddiyetinden uzak yorumlar yapiliyor ... önce evinize icra geliyor evdeki esyalar karsimazsa sorasinda maasiniza el konuyor ..
Bana Gelmedi 2011,den beri icra herhalde beni unutmuslardir. 4 yildan beri gelen mektuplarda bu son uyari yaziyor, demekki uyari mektubunu yazarlarken unutmuyorlar icraya vermek isterlerse bana kesin Torpil yapiyordur icra memuru. Sen benim yazimi iyi okumadin galiba bana neden 4 yildir icradan yada Mahkemeden bir yazi gelmedi!!!! Demekki kanunca haklari yok. isteyen öder isteyen ödemez ben Mahkemelik olana kadar bekleyecegim..
Sadece bilgi icin: Ben 27.06.2011 , kadar düsük bir maasla calisiyordum ama hartz 4 dende yardim aliyordum orasi ödüyordu o tarihe kadar. Yukaridaki yazdigim Tarihten itibaren yüksek gelirli i$ buldum, 1ay sonra bana GEZ den mektup geldi hartz 4 ödemiyor xxxx tarihten itibaren siz ödeyeceksiniz diye bende O günden bu güne kadar ödemedim. Halada mektup gelmeye devam ediyor.
Geylani
Konu Geylani tarafından (29 Aralık 2015 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.
selam, eger bir gün gelipde sizden o ödemediginiz yillarin parasini isterler ise sasirma,adamlar hic bir seyi unutmuyorlar.
Gez bu meseleyi eylaletlere devretti ,, yasadigin bölgenin nufus yogunlugu ile alakali olabilir ama eninde sonunda sanada icradan mektup gelir ,, 01.2013 yilindindan buyana 1 kurusu birakmiyorlar ,, icradan gelen mektuptna sora zaten yapacak hicbirseyin yok faizi ile islem masraflari ile toplu aliyorlar mahkemde zaten kaybedeceksin kacari yok
selam ustalar..
ben 18 yildir Almanyadayim hic ödemedim rundfunkbeitrag ....yaklasik 1 yildir bana rechnung yolamaya basladilar hic cevap vermedim ,, bu gün de 657 € ceza geldi kontoma el koyacaklari yaiyor .. basina gelen varmi ne yapacagim ...mecbur ödeyecekmiyim .. evde ne tv ne radyo nede öyle birsey var ...
Şu anda 36 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 36 misafir)