Usta ilk mesajda aklima geldi ve yazdim dolandiricilik olabilir,siteyi hacklamis olabilirler diye ama arkasini bilmek zor,arkafas oraya mail yazmis durum ortada,,sayet bu isden sorumlu yer boyle diyorsa ya orasi hacklandi ya arkadas hacklandi..
Bu arkadas privat firmanin arkadinda ne gizli gercekmi yoksa onlarin sitesi hacklandimi bunu bilemez,ayrica arkadasin orada arabayla oldugu gercegi de var..
Buradaki mesele bu provat firmaya ulasarak telefonla gorusmek...
Boyle betruglar hergun oluyor,,firmayi arayip iban almali ve cezayla gelen ibani karsiladtirmak gerek
Bir videoya baktim aklim durdu,bir gurbetciyi 26 milyon tl dolandirdilar,,
Hersey oyle gercekciki cine pabuc giydirmisler,,kadin drvlete isyan icinde yardim etmior kimse diye..
Varsayalim bu is bir dolandiricilik ama 199 avroya degmeyecek bir dolandiricilk..
Bir komploteorisi uretelim ve diyelimki:
Dolandiricilar uzaktan takiple arkadasin ceza yedigi mahalleye pusu kurdu ve diyelimki kimse resim cekmedi..sadece pusuya yatan cekti..
O halde bu dolandirici plakadan sahibi tesbit etti ve daha once hachladigi bu privat firmanin sitesinin kopisini ureterek ceza makbuzu cikardi ve adrese gonderdi..sayet boyleyse bu resmen hayal urunu ortaya cikmis uretilmis ve betrugerin kontosuna giden para olur ve 200 avro kazanir,,
Baska bir aciklamasi yok,,cunku ortada telle gorusme yok..
Boyle varsayim olmayacagini dusunursek olay gercek..
Veya oldugunu dusunursek olay sahte ve bu isi anca avukat cozer..