Sponsor Reklam |
Apps ve systemapps lere veya alle appslere bak sonra desktopa verschieben yap..
Ahso
Menu yok..usta arabayi kapat ac..neustart yap..veya tekrar kur .
Ftp programi kursan diyorum belki appslerden acar..
Ayarlardan android auto aktiv degilmi yoksa..
Konu webci tarafından (20 Mayıs 2024 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.
Eğer görünmüyorsa Fermata App Kinginstaller App ile yükleyeceksiniz
Şu anda hastanede yatıyorum fazla yazamıyorum
https://ozbeceriksizler.com/showthre...l=1#post321762
Çok geçmiş olsun ustam. İnş iyisindir sen rahat ol Rabbim saglik sihhat NASIP EYLESIN insaAllah, gerisi önemli değil..
Benim anlamadığım bir şey var şuan Ekranda kurulumları gorulsede, cep telefonundan kurulumunu yaptığım herhangi bir uygulamayı arabanın ekranında görüyorum üzerine tıkladığımda uygulama açılıyor fakat ekran boş, cep telefondan o uygulamayı açıyorum sadece ekrana müzik Player olarak çalıyor yani ekranda full görüntü Youtube çıkmıyor cep telefondaki gibi.
Usta internet veya mobil karti taktinmi..belki internete ihtiyaci vardir..cep interneti auto android interneti ayri ayri mi calisiyor acaba..
Ustam bloutoch, Kabel ve wifi üzerinden benim telefondan bağlanıyorum, hepsini denedim açtığım program ekran boş (carstream, YT müzik, Cartube bu tarz uygulamalar) ceptelefonu da Hersey ok, ama uygulamalar boş cikiyor
Google Maps çalışıyor, Sygic çalışıyor,
Telefonda Samsung
Android sürümü 14
OneUi 6.0
1Mart 2024
Google olay güncellemesi 1 Temmuz 2024
Ceptelefonu Android Auto 11.8.641624-release
ARABA BIKGILERI
Hardware H61
Software 1941
Abi Software 3080
Navigasyondatenbak 22.6(Arabada yok satın alınacak)
Ceptelefon daki Android Auto dan kaynaklanıyor olabilirmi acaba
Android 13, 14ler de bazı uygulamalar kısıtlanmış diyorlar doğrumu Arkadaslar
Ben de Xiaoiminin yeni yayınladıği HyperOS yüklü Android version 13..
Diğer bir olaya ise yüklediğiniz app Android Auto ile uyumle değilse arabada çalışmaz
çalışan bazi Appler
Naviler
Google Maps, Waze Navigation & Live Traffic ,TomTom GO Navigation .Sygic
Messenger
Facebook Messenger ,WhatsApp Messenger , Telegram, Skype
Music
Spotify, Audible: Audio Entertainment, Poweramp Music Player , TuneIn Radio, Audible, Amazon Music
VLC Media Player
Tskler Horoz ustam Android ile alakalı gibi aynen yukardaki belirttiğiniz gibi.. Çok geçmiş olsun iyisindir inşallah..
Benim suanki sorun Araba dururken parkhalinde iken Ana menüde ki uygulamalarda sadece ses var görüntü yok, vlc playeri kurdum az önce bir video kanalı seçtim sadece sesi veriyor arabaya görüntü çıkmıyor diğerleri gibi.
UsbC dates ses ve video kaplo ile baglansam olurmu acaba..
Carplayda kayıtlı Aletlerin listesi var ordan istediğin telefonu secebiliyorsun
Arkadaslar yolculukta Android Auto Vlc Player uzeri dinlemek için Vlc uyumlu Türkçe müzik linkleri nerede bulabilirim..
Hangi bolge lazim..
https://n10101m.mediatriple.net/trdamar
https://player.web.tr/listen/563a23f...603f641c8a7700
Bir dene..
buyur usta
her turlu torkish radio...
yalniz internetradio
https://dosya.co/t5lvkcn11sq7/radyo.m3u.html
Icinde iptv de vardi sildim .
Goruntu yoksa video kabel bagli degildir..
Biyle olmasi normal..mesele sadece audio yani sesi alabilmen..demek video icin ausgeleckt degil .
Android auto sana cep goruntuyu aktariyor spiegeln yapior ama player calismiyor..
Car einstellunglara bir bak ve orada wahrend der fahrt olarak herhangi bir ayar haken olduysa yani gesperrt, kaldir yada auto androidi update yap..
Konu webci tarafından (23 Mayıs 2024 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.
Horoz usta,
Yukardaki linkleri vlc url kismina kaydediyorum sadece o sekildede dinleyebiliyorum.
Bunlar olabilirmi,
Vorbereitet für spätere Freischaltung: Navigationsfunktion "Discover Media" inkl. "Streaming & Internet"
Radio "Ready 2 Discover" inkl. "Streaming & Internet"
Hardware H. 61 Medien codec: (burasi bos)
App-Connect Wireless für Apple CarPlay und Android Auto
Konu delitürk tarafından (23 Mayıs 2024 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.
video kablosu ile denemedim ama kaployla olduguna dair yorumlar var , suanki ceptelefonundaki Android versionu 14 playstore deki guncel versionda görüntü aktarimi yapmiyor gecici olarak bagzi özellikler kisitlandi diye yorumlar var bundan kaynaklanabilir diye dusundum,playstorede suankien son android auto uygulamasi yüklü 11,8,641624-realese, unbekante quelleler aktif video cözünürlük 1920x1080 veya 1080x1920 kadar izinli uygulamada ama video görüntü yok
Ben sadece Fermata Auto kullanıyorum.
Üstünde Youtube, IPTV ve Web Browser var IPTV mükemmel çalışıyor
Radyo olarakta Radyo Türk kullanıyorum
CarTube, CarStream filan yüklü değil
Aslınde Android Auto sadece Googlen araba ile cep telefonu bağlamak için geliştirdiği bir sistem
Yani fazla bir Multi Medya fonktiyonu beklememek gerek.
Diğer sunulan proğramlarda offizial Google sunumları değil
Fermata Auto son version 1.9.9 https://github.com/AndreyPavlenko/Fe...rsal-arm64.apk
Konu hOrOz tarafından (23 Mayıs 2024 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 30 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 30 misafir)