Carplay extra yüklemeye gerek yok
Sadece USB ile arabayı bağlayacaksın
Doldurma yerine değil USB schnittschtelle
Eğer arabada Carplay ve Android Auto vars otomatik bağlantı yapar
Iphonum olmadığı için nasıl olduğunu bilmiyorum ama aynı Android gibi olması gerek
Kablosuz istiyorsan Adapter alman gerek Aliexress te 25-20€ wlan üzerinden çalışıyor
![]()
Konu hOrOz tarafından (09 Şubat 2024 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.
Sponsor Reklam |
Hocam biraz arasan https://cartube.app/#latest-ios-release
Bende Android olduğu için nasill iphone da nasıl oluyor bilmiyorum
selamlar,
ben dün benim carplay ai boxu taktim ve bi sorum olacak. internetde bazileri dünya kanallari iptv takintisiz calistiriyor. bu konu ile ilgili yardimci olacak arkadaslar varmi ?
ben benim w213 e taktim ve memnunum cihazdan.
Sevgili Arkadaslar Cep telefonunda Android Auto kurulu bende şuan,
Pakete:
WhatsApp: 2.24.8.7
Sygic: 24.1.1-2295
Android Auto: 11.7.645864-release
Messenger: 452.0.0.50.109
Buna ilavaten Google Maps içerisinde olan Android Auto Release nerden indirebilirim..
Bu kurulumda devaloper setting seçeneği de çıkmıyor..
Konu delitürk tarafından (08 Nisan 2024 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.
Soru ney anlamadım.
Developer setting her release versiyonda aynıdır.
Konu ayaz tarafından (08 Nisan 2024 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.
Ayrıca Android Auto için Google Maps yok
Cep telefonun da ne varsa onu yansıtıyor
Diğer Appler de aynısı
Diğer bir özellik keşfettim Android Auto ana menüde
Aktüel versiyonlar devamlı burada https://www.apkmirror.com/
Haritanın sağında bulunan medya bölümünü sağ veya sol tarafa kaydırabiliyorsunuz
![]()
Konu hOrOz tarafından (08 Nisan 2024 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.
Google Maps developper setting olmadanda çalışıyor zaten.hem Android Auto hemde Carplay.
Arkadaş ne istiyor bilsek.
Usta sorun benim Huwaei P40 telefon bunla Android Auto olmuyor bu telefonlarda olmuyormuş galiba,,
Bilgilendirme için tskler usta, benim cep telefonum huwai P40 ne yaptim sa olmadı şimdi Sizlerden öğrenmek istediğim herhangi bir Android Auto özelliği olan cihaz alsam burada tavsiye edilenler den herhangi birini yine bu Huwaei P40 sorun yaratırmi.. Benim telefondaki bilgileri ekrana aktarmak..
Sanırım kablo ile bağlantı yapıyorsun Teli Arabaya??
Arabada Android Auto aktiviert??
Eğer öyleyse Kablosuz aletleride alsan olmaz diye düşünüyorum.
Telefonun uyumlu olmadığı için.
Ne yapabilirsin. Al in box aletler var ondan alıp arabaya bağlayıp deniyebilirsin.
Bu aletler aynı android box lar gibi üzerinde app ler installiert.telden hotspot açman lazım interneti kullanman için.
Bu aletlerdeki app direkt alet üzerinden çalışıyor telefonu yansıtma yok diye biliyorum.
Bence Amazon dan verkäufer amazon olanlardan al dene olmazsa geriye gönderirsin.verkäufer amazon olmasına dikkat et.!!!
@varto arkadaş bu aletten almıştı memnunum diyor.
https://www.amazon.de/s?k=carlin+kit...f=nb_sb_noss_2
Konu ayaz tarafından (09 Nisan 2024 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.
Tskler usta, kaplolu kaplosu her ikisinide denedim, arabada Android Auto aktif her ikisi ilerde bağlanıyor ekranda Huwai telefonuun ismi aktif olarak görünüyor lakin sadece birkaç özellik var müzik çalmak telefon rehber gibi, ekranda map yada diğer ekran görüntüsü hiç yok, başka telde denedim sorun yok onlarda bütün özellikler oluyor..
Tskler Horoz usta ellerine sağlık link olarak kaydettim. Güzel paylaşım olmuş.
Problem Google n Huwaei ambargo uygulaması ve bir çok hizmeti bloke etmesi.
Benim Huwaei akıllı saat var.
Önceden Whatapp mesajları saate geliyordu
Şimdi olmuyor. Google Playstore den Huawei App atıldı.
Bir türlü Huwaei ye diz çöktürmeye çalışıyorlar
Google Huwaei nin Google Play Store ye girişini yasakladı
Huwaei artık yeni çıkan telefonlarında kendi geliştirdiği HarmonyOS kullanıyor
Sonradan Play Store yükleniyor ama ne kadar iyi çalışıyor bilmiyorum
Internette çeşitli yöntemler var https://de.malavida.com/faq/wie-man-...ei-installiert
Horoz usta peki bu WV Golf8 satın alınması gereken Navigationu diğer imkanlarla yükleme imkani varmi WV Shop 500€uzerinde Aktivierung yapiyor..
@delitürk bide burdan okuyup dene belki olur
https://consumer.huawei.com/my/commu...-uwXxs1xrr3jE/
82319 Starnberg Burasi sana yakinsa ? Internetten tanistigim bir alman ona yaptirmistim benim Audi a6 codiereni süper is yapti sana bilgileri ulastirabilirim . Navi ,carplay ,codieren ,vs .... fazla bisey tutmadi sanitsam 120€ filan vermistim ama tam hatirlamiyorum . Suan girdim sayfaya baktim 80€ yaziyor.
Eger AI box alacaksan AliExpress den ala alet 94€ aldim , Amazon cok pahali .
Saygilar
Selam arkadaşlar
Ben bu cartube yi yükledim güzel çalışıyor YouTube ancak arabayı videse taktığımda ekran gidiyor ve İngilizce bir yazı geliyor yani arabayı sürerken kullanamıyorum bunun için ne yapabilirim. Bir de arabanın ekranı dokunmatik olmadığı için kullanım zor oluyor. Araba Mercedes w205 2020 android Auto.
Teşekkür ederim.
vetrag yeniledim yeni telefon aldim suan onu kullaniyorum arkadaslar, huwai p40 lite ile hic olmadi,ilginizden dolayi tskler
aldigimda icinde herhangi bir NAV yok horoz ustam suan android auto kullaniyorum
suan bana biraz uzak ustam ilerde yolumuz düserse olabilir tabiki,, tskler ilgi ve alakanizdan dolayi.
Arkadasĺar Cartube ,Ipcartv ve YT müzik kurdum,herhangi birini acinca ekranda
Keine neuen Nachrichten während dieser Fahrt. Die bir uyari cikiyor bu programlari kücük bir Spende karsiligi almistim.Ne yapabilirim..Android Autoda görunuyorlar fakat hep uyari cikiyor..
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)