Allahim beterinden korusun,,,
almanya saati ile 2.17 gibi gerceklesti.
yikilan binalar var![]()
Konu MEGAbond tarafından (13 Şubat 2023 Saat 08:59 ) değiştirilmiştir.
Sponsor Reklam |
Allah korusun InsAllah fazla can kaybi olmaz. Tüm Türkiye,ye gecmis olsun, Allah ölmüslere rahmet eylesin.
Geçmiş olsun Türkiye![]()
Ülkemizin başı sağolsun hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerim.
Gecmis olsun, malesef cok can kaybi var.
Allah korusun çok kötü çok çaresiz bir durum. ... Allah yardımcılari olsun vatanimiza geçmiş olsun.
Geçmis Olsun
Türkiye
Deprem olan ve hisseden bütün sehirlerimizde ki vatandaslarimiza
cok büyük geçmis olsun.
#Kahramanmaras
#Gaziantep
#Diyarbakir
#Adiyaman
#Osmaniye
#Hatay
#Adana
#Mersin
#Malatya
Cok agir bir deprem oldu 10 ilimizi kapsiyor cok yarali ve can kaybi var .
Allahtan yaralilara sifa vefat edenlere bassagligi diliyorum .
Millet olorak basimiz sagolsun .
Dualariniza ihtiyacim var rabbim herkese sabir versin
Vefat edenlerin sayisi 900 ü gecti.Tabela gittikca agirlasiyor.Allah Rahmet Eylesin.
saat 10:00 itibari ile vefat eden sayisi 912.
Yüce rabbim dayanma gücü ver ve sabirlar versin. Vefan edenlere rabbim rahmet eylesin..
Cok üzücü, cok zor bir durum.
Afad deprem siddetini 7,7 olarak güncelledi ve Türkiye tarihinin ikinci en siddetli depremi (1939 Erzincan 7,9)
Cebabi ALLAH ölenlerimize rahmet yaralilarimiza sifalar versin, malesef bizden 4 ölü var, cok agir hasar var hemde cok.
Depremde yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye'm
ALLAH ölenlere rahmet yakinlarina sabirlar versin..
Yuce RABBIMIZ
YA SABUR
ERRAHMAN dir..
Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin. Aileleri akrabaları göcük altında kalmıslara Allah yardım etsin kolay degil, hala bir yerlerde sagmı yoksa vefat mı etti ! en zoruda bu..
Tv de gördüm cok eksiklikler varBirkaç tane kepce yıkık binada iş yapmaya çalışıyor büyük beton plakaları o kepce anca kırmaya calışır kırmaya calışırken bina altında hala canlı var ise ölümüne neden olur ve öylede yapıyor cok üzücü bir durum.
Biz ülkece yıllardır bu fay hatlarının felaketi getirecegini biliyoruz ama hala bu felaket geldiginde ekipmanımız malesef yok. Bina yıkılmış tavan oldugu gibi büyük plaka duruyor onlar cok büyük Kran ile tek seferde kaldırılır kenarıya konulur. Hic öyle bir büyük kran görmedim250 Tona kadar kaldıranlar hatta daha fazlasına kadar var bunlardan birkaç tane olsa hem iş cabuk yürür, malum zamanla yarış var suan ve daha cok kisiyi hayatta tutabilirdik.
Devletin parası nerelere gitmiyorki
Biraz haberlerde izledim yaptıkları işe daha fazla izlemeye tahammül edemedim Allah yardımcıları olsun
ALLAH (cc) vatanımıza Milletimize yardımcı olsun.
Ölenlere rahmet eylesin ve yaralı vatandaşlarımıza ALLAH (cc) şifalar versin.
Milletimizin basi sag olsun Allah böyle acilari birdaha göstermesin.
Arkadaslar Ben cevremden'de yardim etmek isteyenler var, acaba saglam olan yerler varmi?
Burdan yapabilecegimiz Yardim Merkezleri varmi?
Kizilay veya Afad'in burdan yardim toplayan kollari varmi bildiginiz?
Arkadaslar afad appini indirin ve affad dan baska biryere para göndermeyin..
Illada yardim yapacaksaniz tr de yakininiza para gönderin,onlar her bölgede olusturulan yerlerden alisveris maksatli o parayi iade eder veya almanyadsn tr ye tirlar gidiyor,yapin alisverisinizi ve gönderin..
Birbaska mesele depremde ihtiyac olacak gidalara serefsizler zam uygulamis,,
Bu müslümanlik dwgil..
Konu webci tarafından (06 Şubat 2023 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 38 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 38 misafir)