Biraz sabir gerekir limitin yükselmesinde. Yükseltme otomatikmen oluyor.
Bende 2012 senedsinde o rakamla basladim. Simdi limit 8.000 €, ve Schufa´ya bir kayit olmadan. Yeni üyelere Schufa kayit yapiliyormus ve senin Score´de bakilir limit yükseltirken
Sponsor Reklam |
Usta kusura bakma uzun zaman Almanya dışında olduğumdan konuyu zamanında takip edememişim kartîm aktivieren oldu online registrierunguda yaptım . Kartta bir hata vardi soyismimi karta iki kez yazmışlar telefonla aradım hemen doğrusunu gönderdiler. 2 isimli kart yanımda diğerini ben gittikten sonra yolladıkları için kartı henüz hiç kullanmadîm nasipse dönünce kullanmaya başlarım.
Ben çifte vatandaşım Alman kimlik bilgilerini verdiğimden olsa gerek başka birşey istemediler.
Konu hekimoglu tarafından (23 Eylül 2018 Saat 09:06 ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar,
benim ögrenmek istedigim
advanzia card
barclay card
DKb card
bu kartlar arasinda hangisi parayi kontonuzdan direk kendi cekiyor ve TR de TL cekince komisyon almiyor?
dkb kredi karti almiyor , digerlerini bilmiyorum
bu sayfaya bak : https://www.deutscheskonto.org/de/kr...-advanzia-dkb/
Konu durak78 tarafından (23 Eylül 2018 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.
bu Advenzia kartta dikkat edilmesi gereken para cektiginiz anda %19,94 faiz islemeye basliyor , bu sebeple bana pek mantikli gelmiyor ..
Auch fürs Geldabheben verlangt die Bank Sollzinsen in Höhe von 19,94 Prozent effektiv im Jahr. Die Advanzia berechnet die Gebühren vom Tag der Abhebung bis zum Begleichen der Rechnung. Der kostenlose Kredit gilt nicht für das Abheben.
Ben Türkiyede para çekmek icin Santander 1plus Visa Card Kullanıyorum. Dikkat edilmesi gereken yeni üyeler Advanzia Card´da olduğu gibi zamanında kendi ödemesi. Eskiden 100% Lastschrift olabiliyordu.
Özelliği Weltweit 1 % Tankrabatt
@EnesD58: Fatura gelmeyende ödeme yapıp hesabi 0´a düşürebilirsin ve ondan sonra faiz islemez.
para cekmek icin dkb alisveris yaparim para cekmeme gerek yok derseniz en iyisi revolut
arkadasim benim de türk pasaportum var, 1 iki kere benden de fotokopisini istediler pasaportun..
ben ama sadece pasaportun ilk sayfasini degil, aufenthaltstiteli de (istenmeden) kopyalayip yolladim..
bu bir normal prosedür.. biliyorum sonradan istenecek..
baska bir örnek vereyim.. kargocu geldi ve evde degildim.. kart birakiyor posta kutusuna..
simdi sen postaneye sadece pasaportunla mi gidiyorsun?
ben degil, biliyorum yaninda meldebestätigung isterler diye onu da yanimda tasiyorum..
yasini bilmiyorum, ama bunlar aslinda standard bir türk icin.. yani bilmen gereken seyler..
Konu talo176 tarafından (25 Eylül 2018 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir.
MercedesCard Silber/Gold tavsiye edermisiniz?
Ben Türkiyede hem para çekmek icin hemde alisverislerde Santander 1plus Visa Card kullanıyorum. Ziraatbank ve PTTBANK ATMleri ücret almiyor. Diger ATMlerde para cekmeyi onaylamadan evvel ek ücreti ekranda gösteriyor. Eger senden ücret alindiysa Santandere basvurup parani geri alabiliyorsun. Ilk kullandigimda ücret kesilmisti ama dilekce yazdiktan sonra geri iade ettiler. Aylik faturami hesabimdan otomatik olarak cekiyorlar. Simdi degismis olabilir.
Ayrica bu karti Türk Cep Telefonu hattina Almanya`dayken online bakiye yüklemek istedigimde de kullaniyorum.
1% Tankrabatt veriyorlar.
Bende DKB Visa var. Türkiyede kiralık oto için Depozit kestiler bir kuruş komisyon ödemedim. Ayrıca Euro veren ATM lerden hep Euro çektim ne komisyon nede işlem parası verdim.
Arkadaslar ,
Bende Barclays Kredi karti almistim. Birkac senedir memnundum.
Bu son TR tatilimde bayaa kullandim ama Bu sefer kuru ucuz tutmaya baslamislar.
Yani uzun lafin kisasi agustos 2022 de 1 Euro 18,20 civarlarindayken izinden dönünce
Baktim 17,90 gibi Kur dan islem yapmislar , sizlerde de böyle mi ?
Aramizda baska barclaycard kullanan var mi ?
Tecrübeleriniz nasil ?
Bu sene bende Barclays KK kullandım biraz düşük kur o da normal yanlız adamlar bi yerden kazanacaklar tabiiki.
Ben adac Kreditkarte kullanıyorum kart parası 0 Türkiye’deki çevirdiği kurda piyasayla aynı sadece yaptığın alışverişin %1,8 kadar komisyon kesiyor
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)