Tatil için Expedia da uygun fiyat buldum fakat bu şirketin ne kadar güvenilir olduğu hakkında hiç bilgi sahibi değilim tecrübesi olan arkadaşlar bu konuda görüşlerini bildirirse memnun olurum.
ani tur derim ben bu ikinci sezonum hem iyi hemde fiyat acisindanda uygun müserileriyle cok ilgileniyorlar ben memnunum bu sene kibrista otel ayirttim
Sponsor Reklam |
Tatil için Expedia da uygun fiyat buldum fakat bu şirketin ne kadar güvenilir olduğu hakkında hiç bilgi sahibi değilim tecrübesi olan arkadaşlar bu konuda görüşlerini bildirirse memnun olurum.
selam yadigar arkadasim
internette ben expedia hakkinda pek olumsuz durumlar okumustum aklimda öyle kalmisti
https://www.holidaycheck.de/foren/al...-127888?page=7
burdan expedia hakkinda yazilanlari okuyabilirsin..
gitmek istedigin hotele, kac kisi fiyat bilgisi ve tarih yazarsan firsatini bulunca bir göz atmaya calisirim.
saygilar
Slm ustalar, hoteli almanya dan mi veya direk türkiye de oldummu buchen etsem? Hangisi daha ucuz olur?
ben senelerdir expedia kullanirim. daha dört hafta önce istanbula gittim.
expedia ile simdiye kadar hicbir problem yasamadim.
cogu oteller buradan rezervasyon yapildiginda daha uygun oluyor.
ben son izinde, yani dört hafta önce, sordum otele, bana burdan aldigimin iki misli fiyat söylediler.
recepsiyonda asili olan fiyatlarda aldigimin üc misli idi.
Selam arkadasim,
bende senelerdir HolidayCheck'den rezervasyon yaparim. Antalya Lara sahil ve havaalanina uzaklik olarak cok uygun. Yani kücük bir cocukla o kadar ucaktan sonra bir de 2 saat Alanya'ya transfer cekmek istemiyorum![]()
Simdiye kadar hep Baia Lara Otel'e gittim ve cok memnun kaldim.
Genel anlamda istersen HolidayCheck, istersen Expedia, istersen Trivago, istersen Urlaubsguru, pek farkeden birsey yok. Önemli olan senin satin aldigin Acenta. Yani bu sitelerin hepsi sana Acentalarin fiyatlarini karsilastiriyor ve sen ona göre yine acenta'dan aliyorsun. Yani HolidayCheck üzeri aliyorsun ama bütün islemlerini vtours ya da TUI Reisen yapiyor. Bence sen hangi acenta'dan aldigina dikkat et, bilinen uzun yillardir piyasada olanlari secmeye calis. Acenta'nin ismiyle google'da vtours erfahrung ya da TUI Erfahrung diye aratabilirsin.
Benim tavsiyem: Nereden alirsan al, ucus saatlerine, direk ucus mu yoksa aktarmali mi diye ve hangi ucak firmalariyla calistiklarina bak. SunExpress genelde Antalya'dan tam zamaninda kalkiyor ya da tam zamaninda iniyor. Pegasus'la en az 20 kere Türkiye'ye gidip gelmisimdir ama simdiye kadar problemsiz bir ucus yasamadim. En son Antalya gittigimde bavullarimiz Istanbul'da kaldi ve 2 gün sonra bize teslim edildi.
Ben simdiye kadar Thomas Cook ve vtours'dan aldim ama Thomas Cook daha iyiydi. Türkiye'deki görevlisi cok ilgilendi, hemen hemen her gün otele ugrayip bir isteginiz varmi, olumsuz bir durum var mi diye soruyordu. vtours'da adami 10 gün icinde sadece 5 dakika gördüm, o da benim Türk oldugumu görünce birsey sormaya bile gerek kalmadan ufak bir kac bilgi verip cekip gitti.
Ya da baska bir vtours olumsuzlugu, Antalya'da havalimanindan bizi otele götüreceklerdi. Baska bir ucak gelecekmis ve o ucakta da 4 tane vtours yolcusu varmis Lara bölgesine giden ve bu yüzden hemen hemen 1,5 saat otobüsün icinde beklemek zorunda kaldim. ThomasCook'ta ise otobüste 5 kisi olmamiza ragmen adam bekletmeden götürdü bizi.
Konu SinanAy tarafından (15 Mayıs 2018 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.
Ben senelerdir Check 24 den aliyorum ve cok memnunum hem 50-100 € arasi da Prim veriyorlar.
@Abi Arkadasim Holidaycheckten de pauschalreise yaparsan ayni sekil ödeme yapiyor buchen yaptigin fiyata bagli 1500 üstü yaparsan 100 eurosunu geri aliyorsun.
fiyat karsilamasini yapip istediginden alabilirsin hangisi daha cazip geliyorsa.
saygilar
Tekrardan selamlar arkadaslar, ayni tarih ayni ucak ayni hotel tamamen ayni sartlar ile 3200 eur luk reisebüro tatilini netten 2700 eur ya aldim.
yani reisebürolara kanmayin sadece fiat alin ve arastirin sonra evde karsilastirinca fark görülüyor. benim gibi ilk tecrübe yasicaklara duyrulur.
ozy_1976 arkadasim Söyledigine harfiyen katiliyorum, bir baska konuda ayni yazdiklarini bende yazdim. Muhtemel Belki aramizda Reisebüro iyi tanidigi arkadasi, yada Ailesinden olanlar vardi onlar normal fiyatlari alabilirler muhtemel ama genel anlamda 500 euro yine fazla komisyon istememis sizden benimkisi asagi yukari 800 euro filandi fark. bende yaklasik 5 senedir kendim internet üzerinden sadece aliyorum.
mrh arkadaslar ,bende istanbul da 5 gunluk tatil yapmak istiyorum.sirkeci civarininda tavsiye edeceginiz aile otelleri hangisi.tsk
Dün baktım bende. Eskisi gibi çok otel çıkmıyor şimdilik daha. Olanlarda kazık. Bu sene niyese geç kalınmış. Öncede şimdi kürüm kürüm oteller oluyordu.
Aynen, geçen sene 4bin civari verdik, pek beyenmedik. Corona dan evel 2500-3000 etmezdi otelimiz.
Seneye başka bir aileyle ev/villa kiralamaya düşünüyoruz.
Airbnbden takip ediyorum, günlük 280-320€ arası güzel villalar var.
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Türkiyede hotelleri Bu seneki gibi pahali hic görmemistim ,acikcasi pandemi haric hersene 5yildiz Holidaychekden yüzde 90 üzeri otel bakar ve giderim ama bu sene 2büyük 2cocuk(10 ve 7 ) 2300€ sadece 1 hafta otel,anliyorum hersey artti bizim ayliklar yerinde saysada ama gecen sene gittigim hotel bu sene 600€ daha fazla olmasinin ne gibi mantikli izahi olabilirki,ama yinede takipdeyim bakalim...
Aynı uçak şirketleri gibi coronayı bahane edip acaba daha pahalıya satabilecekmiyiz diye şanslarını deniyorlar. Birde millet 2 sene falan coronadan tatile gitmedi, özelikle turistler gaza gelirmi diye deniyorlar.
Bırakın yapsınlar pahalı pahalı, bakalım 1-2 sene dayanabileceklermi gerçi bizim millet akıllanmaz ölmeyecekmiyiz deyip yine pahalı fiyatlardan rezervasyon yaparlar.
En son 2021 de All Inclusive Hotel yaptik sonrasinda günübirlik..
1 hafta icin 1.888 Euro ödemisim sSherwood Exclusive Lara icin simdi 3.800 Euro cikiyor. Ucak yok bu fiyatda….7. ay icin.
1 hafta Timmendorfer Strand Apartement hotel 1.521 Euro
Welcome to Turkey
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)