Arkadaslar Linkler oluyor ama O Sayfaya üye olmadan acilmiyor.
Birkac mesaj üstte samsunlu555 arkadas iletisime gecmis, satici daha yenisini online update olanini satiyor.http://www.diagobd2.de/wholesale/vag...ds--25489.html
Uzun zamandir Yurt disinda yogun calistigim icin, eskisi gibi konuyu güncelleme zamanim olmuyor.
Sponsor Reklam |
Arkadaslar Linkler oluyor ama O Sayfaya üye olmadan acilmiyor.
Adresteki kablo isini fazlasiyla görür,kodlamayi biliyorsan sorun olmaz.
Vcds in en son programi mi bu ? Ve hersey iin acikmi yoksa sadece demo gibi mi?
Bende windows 10 var oaraya yükleme yapabilirmiyim ?
Merhabalar arkadaslar,Ben bu program ile daha önce benim arabada bir cok Codierung islemini yaptim. Bu özelliklerde calisiyordu sorunsuz (Optische Darstellung der Einparkhilfe)(Anpassung Anzeigedauer der Klimaanlage)
Bu iki özellik ben arabayi asag da servis yaptirdiktan sonra calismadilar,Tekrardan vag com ile baglanti kurdum ve her ikiside aktif olarak görünüyor ,ancak displayda hic bir reaksion yok göstermiyor.
sorun nedir acaba
Selamlar
bana birisi yardimci olabilirse cok sevinirim. Benim Kablo Simdiye kadar hep oluyordu ama ben ise festplatte`yi degistirdim ve vcds`i yeniden installieren yaptim simdi ise olmuyor. 15.7.1 Versionu var bende verdiginiz uloaded linkinden yeniden indirdim ve yükledim bilgisayarima ama o rar ordnersinda iki tane program var hankisi dogru ve installieren yaparken soruyor kablonun treibersini aktualiesieren yapsin mi diye orde evet mi hayir mi demeliyim !?
Yardımın için sağol, ama dediklerini yapmıştım zatem ve olmuyor. Dedim acaba ondan hariç belkide yanlış birsey mi yaptım. Yarın gine bu denerim
Merhaba arkadaslar,
önce bu konuyu acan avni64 arkadasimiza cok tesekkür ederim. Aktuel olarak sorunsuzca (Zoll vs. ) 12.12.3 versiyon icin kablo Alan varmi ? Link paylasirsaniz sevinirim. Yada elindeki calisan kabloyu satmak isteyen arkadasimiz varmi, almak istiyorum Hepinize simdiden tesekkür ederim
Saygilarimla
Turgut
Avni64 yardimin icin sağlasın ama gine denedim ve "Ross-Tech USB-Interface nicht gefunden!
USB-Bibliothek:03.02.07 Interface: nicht gefunden!" diye yazıyor ve kablo yesil yanıyor ama olmuyor.
bu program vcds programi lisens aktivieren yapmak gerekmiyormu sonra kabloyu bosu bosuna almis olmayalim
Gunaydin Ustalar,
Mercedes C-Klasse bj.2006 icin böyle bir kablo varmi?
Konu strasser75 tarafından (25 Şubat 2018 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
arkadaslar ben pdc yi codieren yapmak istiyorum fakat hep cikiyor ne yaptiysam ne denediysem olmadi nerde hata yapiyorum?
Usta biraz daha detayli yazsan ,einparkhilfe icin yeni sensormu taktin ne yapmak istiyosun?
Kablolarin Linklerinin hepsini denedim olmuyor, existiert nicht mehr oder ist verschoben yaziyor
linkler acilmiyor maalesef...
Şu anda 31 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 31 misafir)