Bir kaç kez Karadeniz Fuarları ve eğlencelerinde denk geldim..
Peynirler güzel hatta Ruhrgebiet e satışa geldiğini söyledi
Online sipariş sayfasındanda Almanya ya sipariş verilebiliniyor
burada Kartviziti
![]()
Konu hOrOz tarafından (06 Şubat 2018 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.
Sponsor Reklam |
@hope41, çocuklar okulda... 1 yaşındaki oğlum zaten kuymak´ı mıncıklamaktan başka yaptığı birşey yok... Hanım ile bana yetiyor
Haftasonu çocuklar evde olduğu zaman büyük tavayı çıkarıyoruz...
@gentlement: ha bu arada, sen hangi un ile yapiyorsun kuymagi? Yaptigin kuymagin rengi bayagi bir acik geldi bana, yoksa süt filan mi katiyorsun?
ben her iki haftada bir Köln´e gelirim. Milli Görüs´ün Genel Merkezi Köln´de... Hac-Umre Baskanligi Komisyonu Sekreteriyim. Bu hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar yine Kölnde olacagim. Toplantilarim var...
Benim dayim Belcika´da yasiyor. Bundan dolayi yilda 3-4 kere gidiyorum oraya. Oralarda su degirmenleri var. Misir ununu direk oradan aliyorum, 5 kg ve 10 kg olarak satiyorlar. aslinda bizde ayni senin tarifin gibi yapiyoruz. Belki resimde rengi biraz acik görünüyor olabilir.
bende mesaji attiktan sonra gördüm.
Arkadaslar peynirci ile kontaga gecen oldu mu hic? Geliyor mu bu yakinlarda NRW ye haber alan burdan yazmayi unutmasin ki bizde faydalanalim. Bizim ürünlerin yarisi yendi bile yedekli calismak lazim yani![]()
Ben geçmiştim kontağa geçen hafta gelecekti gelince haber ederim diye yazmıştı ama haber alamadım tekrar
Ben haftaya Sali günü üretim tesislerine gidecegimIsteyen gelebilir benimle...
Aachen-Kerpen istikametinden Köln´de ugrayacagim.
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 17 misafir)