bende eskilerdenim. tillibebek... alpen abiyi de tanirdim. rahmetli oldu.
Arkadaşlar bende eski ismimi kullanıyorum ve bende Mod olarak symbian bölümünde naviler sunmuştum.
yalnız Cango1 den haber alamıyorum.
Sponsor Reklam |
bende eskilerdenim. tillibebek... alpen abiyi de tanirdim. rahmetli oldu.
Ilk baslarda "GS1905" nickli firlama mi firlama biri vardi ki sirf onun yazilarini okumak icin girerdim foruma.
Bir defasinda kiz istemeye gitmisler forumdaki arkadaslardan yardim istiyordu hic unutmam.
Müthis bir espri yetenegi vardi ve zülfü yare dokundugu icin devamli ceza yerdi.
Daha sonra bikmis veya banlanmis olacak ki r0lex ismiyle devam etti ama suyun basini tutanlar o yetenege devamli engel olmakta sanki yeminliydiler.
O kalibredeki bir sahsiyeti ayni kalibre veya ona yakin biri anlayabilirdi.
GS1905 espiri konusunda bana göre tekti.
Kiymetini bilemediler, anlayamadilar.
Anlayamazlardi da, anladiklari tek sey egolarini tatmin icin ona buna abuk sabuk cezalar yazmakti.
Bekci Murtaza misali "yassah gardash" cukurunda debelenip durdular.
GS1905 ise bi gitti LakLak bölümü de ölü topragi serpilmis bayat espiri mezarligina döndü.
GS1905 ve kız istemeyi bende hatırlıyorum
Adam evlendi belki çoluk çocuğa karıştı
arkadaslar bende eskilerden sayilirim 2001 veya 2002 yillari olmasi gerek
ilk üyelik adim aklima gelmiyor zaten fazla dayanmadiGsWorld habire ceza verirdi bana veya 1 hafta izine gönderirdi
en sonun da tamamen atildim (hakettim)ve ikince kez üye olup s.i.x.t.r.i.x adi ile sonuna kadar dayandik
PC, Humax5400, Card Files, gibi bölümlerde tedavi yapardim
sevgiler
123@dit
alpen-lutfu-angarali- ve su andaki burdaki yonetim grubu hepsini biliyorum cok guzel gunler gecti ve su an halen bize guzelligi yasatan butun emegi gecen arkadaslara tesekur ediyorum sagolun sagolun sagolun saygilarimla.
Bende daha burdayim neco54 olarak. Eski boarda ne Zaman üye oldugumu hatirlamiyorum ama eskilerden sayilirim.
Daha cok d-Box bölümü ile ilgineniyordum. Hazir imageler ve güncel kanallisteleri.
Burda adi gecen eski arkadaslarin isimlerinin hepsini hatirliyorum.
S&S
Hayirli Ramazanlar öncelikle,
tesadüfen googlede biseyler ararken tekrar özledigimiz beceriksizler.beep.to faliyete oldugunu gördüm.
Insallah eskisi gibi hatta dahada birlik ve beraberlik icinde paylasimlarimiz devam eder bundan sonra.
saygilar
bende ayni nikimle burdayim yine Caki03 2004 den beri :-))
S.A.Dostlar.
O gün bugün hala Chipmanie ,laklak tepesinden herkese selamlar.
😎
Eskilerden birde araba tamirci ustasi "Sahmeran" vardi.
Bu sahis gerci sonradan üye oldu yani biraz gec oldu, fakat araba tamiri üzerine verdigi önemli bilgiler kisa zamanda herkes tarafindan takdirle karsilandi.
Malum, eski forumda kim ön plana ciktiysa veya güzel paylasimlarda bulunsaydi fazla sürmez hemen kicklenir atilirdi. Sahmeran ve onun gibi önemli ve foruma tat veren cogu kisiler, artik sebebi ne olursa olsun, bir gerekce görülerek hep atildilar.
Sahmeran atildiktan sonra kendisine ait bir forum acmisti. bir ara forumunu ziyaret ettim ve mesajlar yazdim, ama zyaretcisi az oldugu icin pek tutulmadi ve galiba sonra tam kapandi.
Selamlar hayirli ramazanlar dostlar eskilerden bizde burdayiz ayni isimle
bende 2004 falan Üye olmustm bu ismide sadece burda kullandim![]()
Türkiyede konyada ilk lig tv islerine merak sardigimda bu siteyi bana bi abi önermisti. bana almanyadasin bu siteden haberin yok demisti. yas ozamanlar 14
yaklasik bi yarim sene siteyi takip ettim üyelik kaydi olabilmek icin. Hep kapaliydi. ve sonunda olmustum. Güzel zaman gecti. Laklak grubu sayfaya her girdigimde ilk girdigim yerdi sonra iphonlar icin jailbreak cicitürk vesayre vesayre. Güzeldi ama sonradan malesef forum kapandi. dile kolay 12 sene
Simdi bu gsworld ex admin nerelerde bir bilgisi olan varmi oda varmi bu sitede degisik isim altinda
selam arkadaslar , bende 2003 de üye olmustum eski ismimi kullanmislar kurt 01 saglik olsun
burdan herkese hayirli ramazanlar
o zamanlar üyelik zor olunuyordu Bayramdan Bayrama,,,,
S.A. Arkadaslarim, bende eskilerdenim Subat 2004 te üye olmustum, ANGARALI, GSWORLD, lastikci, ISIMSIZ, Alpen ve nicelerini hatirliyorum....Humax Bölümü vazgecilmezimdi.....Eski günleri bende cok özlüyorum, hepinize selamlar.....
Şu anda 38 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 38 misafir)