yeni förd galaxyler icinde uygunmu bu program ?
Sponsor Reklam |
slm avni64 kardes. program icin tesekkürler, anca ben bunu calistiramadim. benim arkadasin bir passat (35i) modeli var ve bunu okuyamadi. kablo olarak kendi arabamda kullandigim AutoDia K409 kablosu var. (www.autodia.de). Acaba bu kablo ile olmaz mi?
akman arkadaş, avni kardeşin vermiş oldugu link de gösteriyor.
VAG 12-12 bi tarafta yazıyor.
HEX+CAN de diger tarafında yaziyor.
resmini cektim ama buraya yükleyemedim malesef
Konu cenk1978 tarafından (01 Ağustos 2015 Saat 16:10 ) değiştirilmiştir.
Slm arkadaslar,
bi ara ayni sayfadan bende almisdim bu kablodan.Kablo 12.12. Icindi ama 12.12 kac di hatirlamiyorum ve malesefde Cd ortalikda yok.Acaba hanki 12.12 oldugunu ögrenme imkani varmi bi sekilde.Veya Kabloyu bozmadan en son 12.12 yi nasil kullanabilirim?
Simdikden Cevaplariniz icin Tesekür ederim.
Lupo 3L icin getriebegrundeinstellung oluyormu bununla?
Tskler
Selam
Bu kablo version 15.7.0 ile calisiyomu
Saygilar
arkadaslar opoel icin yokmu böyle bir program
arkadaslar kabloyu allipta update eden oldumu hic ???? usta yazmis yapmayin kablolu yakarsiniz diye ama merak ediyorum simdiden .
ustalar elinde pdf olarak kimsede code listesi yokmu ????? tek tek aramak baya zor oluyor.
Sagol Arkadasim,
ellerine saglik.......
Tesekkürler Arkadasim.Programi indirdim Laptop ayarladim.Kabloyu dedigin yerden aldim asagi yukari 4 hafta sürdü gelmesi.Neyse az önce herseyi ayarlayip arabayi scan ettirdim sonuc süper calisiyor.bir tane hata buldu oda Radyo Anteni.Zaten radyo iyi cekmiyordu.Dedigim gibi süper.Bu ilk mesajimdi da size oldu![]()
bendede bir chin kablosu var ve vag programi ingilizce. sizin vermis oldugunuz linkden almanca vag programini indirince benim kabloyu tanima yapmiyor neden olabilir?
cevabin icin tskler elimde ki 12.12.0 versionu bunu almanca yapma imkanim var mi?
bu alet ile wegfahrsperre deaktivieren yapabilirmiyim?
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 17 misafir)