denizliliboy SORUNSUZ CALiSIYOR
Sponsor Reklam |
Arkadaslar ben PC yi temizledikten sonra bu VCDS Program: 12.12.2 nin Treiberinide silmisim. Bana USB Treiber 02.04.18 lazim. Elinde olan varsa lütfen gönderirse sevinirim. Google amcada bulamadim.
Selamlar,
öncelikle tesekür ederim bende satin aldim ve hersey calisiyor.
Birsey soracakdim bende Telediagnose ve VCScope programmlarida yüklendi ve bunlara Sifreyle giriliyor Sifresini bilen arkadaslar varmi kulana bilmek icin?
Ve tavsiye edebileceniz Codierung icin sayfalar varmi?
Tesekürler iyi Aksamlar
version 12 ile 15in arasindaki fark nedir? simdiden tesekkürler
Slm.arkadaşlar yeni üye oldun almanyadan yazıyorum vag com cihazını türkçe versiyonu varmı bilginiz varmi
Slm ustadlar,
ben vcds son sürüm turkcesini ariyorum .. eger yardim ederseniz sevinirim...
kolay gelsin ustad....
wag-com 409.1s turkce
VCDS 10.6.3 turkce
[QUOTE=freeman28kardeş program.nasıl
Yukarida verilen adresden Kablo ve softwareyi 19-12.2016da palpay üzerinden parasini ödedim simdiye kadar 26.2.2017 siparis verdiklerim gelmedi.Bende simdi palpay dan parami geri almaya calisiyorum. O verilen adresin ne kadar güvenilir oldugunu bilmiyorum.
Selamun aleyküm A.erbil ATRIS Programm nasil senden ala bilirim bana da lazim da
?
Simdiden cok cok sagol
Selam Kardes cok cok sagol ama bu hangi Vison ?
simdiden cok sagol
Köln çevresinde vcds ile yükleme yapan varmı acaba
slm arkadaslar bende audi a6 4f 4.2 335 ps benzinli var ben bu kablo ile codiren yapabilirmisiym mesela benim araba luftfedern yani havali amortisör bununa arabayi alcaltabilirmiyim tesekürler
Avni kardeş kablonun spariş adresini bir kere daha sunabilirmisin link ölü.
Slm,
satici sirketi yeni sayfasi:
http://www.diagobd2.de/wholesale/vcd...2-deutsch.html
Konu kayserli tarafından (13 Mayıs 2017 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
arkadaslar merhaba,
Köln cevresinde, Avni64 arkadasin tavsiye ettigi kabloyu satin almis ve artik ihtiyaci olmadigi icin elden cikartmak yani satmak isteyen arkadaslar varmi?
Audi a4 model de servis zamanini sifirmalak istiyorum, günlerdir ding dong, ding dong calar saat gibi kafa sisiriyor. Bir de bir kac menü aktive etmek istiyorum.
Tamircilere derdimi anlatana kadar kendim yapmayi tercih ediyorum, tabi mümkün olursa.
simdiden tesekkürler. kolay gelsin
Şu anda 33 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 33 misafir)