PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EMRente süresi sona eriyor

iskete
07 Şubat 2026, 04:01
Selamlar arkadaslar süreli EM rente bitiyor tekrar uzatmak icin neler gerekli sadece formu doldurup göndermem yeterlimi?

akhisar
07 Şubat 2026, 10:19
a.slm, evet. Sadece formu doldurup gönderiyorsun. Elinde yeni doktor raporları varsa, onları da ekleyip yolla. Büyük ihtimalle doktorlarından raporları tekrar isteyecekler.

memo3008
16 Şubat 2026, 00:07
Benim de bir sorum var.
Bu sene 31 Aralık da bitecek olan EM Rente için ideal olarak hangi tarihte müracaat etmek gerekir.
Teşekkürler

Haziran
16 Şubat 2026, 15:11
3 ay öncesinden basvurabilirsin ama sen 6 öncesinden Formlari doldur , Raporlari ekle gönder.
Bir sorun olursa sorunu halledecek zamanin olur.

memo3008
16 Şubat 2026, 17:18
Teşekkürler

iskete
21 Şubat 2026, 00:29
gecen ay gönderdimeme ragmen mektup geldi doktor raporlariniz elimizde lütfen basvurunuzu yapin diye haydaaa tekrar yaptim bu sefer elimle verdimmayisin sonunda bitiyor insallah uzatirlar

webci
21 Şubat 2026, 01:55
Ben bu devlet bürokratlarinin at gözlük ve tembelliklerinden biktim..

Haziran
21 Şubat 2026, 04:29
gecen ay gönderdimeme ragmen mektup geldi doktor raporlariniz elimizde lütfen basvurunuzu yapin diye haydaaa tekrar yaptim bu sefer elimle verdimmayisin sonunda bitiyor insallah uzatirlar

Haydi hayirlisi insallah!

iskete
14 Mayıs 2026, 23:39
Evet arkadaslar basvuru yaptim red geldi itiraz etme hakkim varmis itiraz edecegim elbette olmadi mahkemeye kadar giderim kac sene sürerse sürsün nasil bir itiraz mektubu hazirlamam gerekiyor internette biraz arastirdim pek bisey anlayamadim zaten raporlarimi doktorlardan almiyormu bunlar tekrar mektup ile birlikte raporlarida koyun diyorlar basina böyle bir durum gelmis yada bilgisi olan arkadaslardan nasi bir yol izlemeliyim tesekkürler

batum
15 Mayıs 2026, 06:39
Evet arkadaslar basvuru yaptim red geldi itiraz etme hakkim varmis itiraz edecegim elbette olmadi mahkemeye kadar giderim kac sene sürerse sürsün nasil bir itiraz mektubu hazirlamam gerekiyor internette biraz arastirdim pek bisey anlayamadim zaten raporlarimi doktorlardan almiyormu bunlar tekrar mektup ile birlikte raporlarida koyun diyorlar basina böyle bir durum gelmis yada bilgisi olan arkadaslardan nasi bir yol izlemeliyim tesekkürler

Bence kendin itiraz yazma
Öyle seyleri bilen birisi yazsa yazsa Red cevabi daha etkili olur

Bendede 3 kez uzatmadilardi
RED Mektubu yazdirdimdi ,sonra Beni Gutachter,ya yolladilardi

Gutachter olumlu Rapor yazmis

2 senedir süresiz enekliyim

Birbey 3.1
15 Mayıs 2026, 14:52
Biray icinde itirza etmen gerek. Sen itiraz etsende fazla birsey degismez cünkü doktor degilsin. Itiraza dokturun hastadir emekli olmasi gerekir diye atest yazarsa daha etkili olur.

iskete
17 Mayıs 2026, 06:12
Bence kendin itiraz yazma
Öyle seyleri bilen birisi yazsa yazsa Red cevabi daha etkili olur

Bendede 3 kez uzatmadilardi
RED Mektubu yazdirdimdi ,sonra Beni Gutachter,ya yolladilardi

Gutachter olumlu Rapor yazmis

2 senedir süresiz enekliyim

bir bilen biri derken kime yazdirayim avukat filanmi?

Biray icinde itirza etmen gerek. Sen itiraz etsende fazla birsey degismez cünkü doktor degilsin. Itiraza dokturun hastadir emekli olmasi gerekir diye atest yazarsa daha etkili olur.

ev doktoruma gidip atest yazmasini onunla kendimmi itiraz edeyim

webci
17 Mayıs 2026, 09:08
Bu islerle ilgilenen avukata gideceksin,hukuk sigortan varmi..yada pkh beantragen yapacaksin,yalniz bu biraz surebilir..sayet itiraz edilip birsey cikmazsa avukat mahkemeye götürür..terkar gutachten yapilir,