PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Iscep den Visa karti ile ödeme ve 3D

Akdeniz
15 Ocak 2026, 14:05
"Bildiri amacli"

Simdiye kadar eDevlet üzeri Belediyelere Emlak vergilerini Visa karti ile ödüyorduk...

dün Emlak vergisini ödemek icin islem yaptigimda "3D Secure" diye bir sistem gelmis...
size mail üzeri gecici sifre geliyor, ama malesef bir türlü 3D Secure gecici sifre gelmedi.

son arastirmalar sonucu asagidaki yaziyi buldum.

3D Secure Olmuyor Ne Yapmalıyım?
Uçak bileti alırken 3D güvenlik şifreniz gelmediyse, kartınız 3D güvenlik sistemine açık olmayabilir.
Bu durumda bankanızla görüşerek kartınızı güvenli ödeme sistemine açtırmanız gerekir.

Vallahi biktim artik su Bankalarin derdinden, yok o sifre yok bu sifre, sifre de sifre... ;-)
artik Tr.ye gittigimde bir türlü haledecegiz...

Selamlar

elektroniker
15 Ocak 2026, 14:15
slm, haklisin

bende emlak vergisini ödedim -- ama su kira gelir beyanname vermem lazim, bir sürü is (yazi) --- artik tr de kira gelir dairesine gider oradan yaptiririm

emlak vergisi gibi kolay olsa

garip_38
15 Ocak 2026, 16:52
bu emlak vergisini e devlet den nasil ödeniyor bilen varmi ben bi türlü yapmadim borcunuz yok diyor,

Akdeniz
15 Ocak 2026, 17:24
bu emlak vergisini e devlet den nasil ödeniyor bilen varmi ben bi türlü yapmadim borcunuz yok diyor,

eDevletten Emlagin oldugu sehirin "Belediye sayfasina giriyorsun" ve oradan islem yapiyorsun...

hOrOz
15 Ocak 2026, 18:15

Bağllı olduğun belediyesinin internet sayfasına bakman gerek.

E-Devletten vergi borcunu bakarsan bir şey yazmıyor

Arkadaş 3D secure gelmiş yazmış 3D secure çoktan beri vardı

Genellikle kredi ve banka kartının app inde görülüyor

garip_38
15 Ocak 2026, 18:21
cok tesekürler horoz usdam.

vatan1
16 Ocak 2026, 12:00

Ben bulundugum yerin belediyesinden bir hesap actim (email ve sifre) sonra belediyenin sitesine gidiyorum orda e belediye var oraya girigimde benim emailimi ve sifremi istiyor (tabiiki birde ceptelefon numarasi kayitli olacak) girise tikladigimda benim telefonuma giris kodu geliyor oraya kodu giriyorum ve bölüm aciliyor ,orda sana ait olan emlak ,arsa vs. vergi bedellerini gösteriyor 2 Taksit olarak ister 2 Taksitte öde ister 1 taksitte öde .Ödemeye bastiginda senden banka visa kart bilgilerini istiyor oraya bilgileri verince ödemen online olarak halloluyor .Bunlarin hepsi 2 dakikani alir.

Akdeniz
16 Ocak 2026, 12:08
Arkadaş 3D secure gelmiş yazmış 3D secure çoktan beri vardı

Bu zamana kadar olan Bankamatik kartima sifre gelmemeye basladi, neden bende bilmiyorum? artik izine gittigimde bankaya sormam lazim.

SKT süresi 6 aydan az kalmis olabilirmi? (arti Bankaya gittigimde belli olur.)

Sonuc:
Yeni aldigim Telefonu IsBankasindaki memur "Is Telefonu" olarak kayit yapmis, ondan dolayi kayitli Telefonunuz yok mesaji geliyordu...

Cep numarasi olarak degistirildi ve Sorun cözüldü...

Arkadaslara Bildirmek istedim...

Selamlar