Orijinalini görmek için tıklayınız : Bulgaristan radar cezası
bayern
09 Kasım 2025, 14:44
Selam arkadaşlar 2023 yılına ait 600 leva radar cezası geldi bana Bulgaristan’dan aradan 2 sene geçti daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu tavsiyeniz nedir ?
deniz2000
09 Kasım 2025, 15:28
600 leva 300€ yapiyor malesef ödemek zorundasin yapicak bir sey yok
benim arkadasada 400 leva gelmisti 200€ ödeme yapmisti
gecmis olsun. bulgarlar her tarafa radar koydu bundan sonra hiz sinirlarini sakin gecmeyin
hOrOz
09 Kasım 2025, 18:32
Google alıntı
Bulgaristan'dan alınan radar cezası 2 yıl sonra
size ulaşmayabilir, çünkü cezaların gönderim süresi genellikle 15 ila 30 gün arasında değişir.
Ancak, ödenmeyen cezalar, Bulgaristan'ın da dahil olduğu AB ülkeleri arasında bilgi paylaşımı nedeniyle
yurt dışındaki arama listelerine eklenmenize ve gelecekteki kontrollerde tahsil edilmesine neden olabilir,
bu nedenle cezalar için bir zaman aşımı süresi olmasa da, ödenmediği takdirde ileride sorun yaratabilir.
bayern
09 Kasım 2025, 22:24
Google alıntı
Bulgaristan'dan alınan radar cezası 2 yıl sonra
size ulaşmayabilir, çünkü cezaların gönderim süresi genellikle 15 ila 30 gün arasında değişir.
Ancak, ödenmeyen cezalar, Bulgaristan'ın da dahil olduğu AB ülkeleri arasında bilgi paylaşımı nedeniyle
yurt dışındaki arama listelerine eklenmenize ve gelecekteki kontrollerde tahsil edilmesine neden olabilir,
bu nedenle cezalar için bir zaman aşımı süresi olmasa da, ödenmediği takdirde ileride sorun yaratabilir.
Ben hız sınırını 51 km daha hızlı gittiğime hiç inanmıyorum çünkü gidiş ve dönüşte hız kurallarına uydum hep ve hiç ceza yemedim şimdi aradan 2 yıl geçmiş ellerinde fotoğrafta yok radara girdiğime dair kafalarına göre 51 km hızlı gitmişsin 300 Euro öde diye borç kağıdı gönderiyorlar bu yüzden ödemeyeceğim
webci
10 Kasım 2025, 00:36
Ben hız sınırını 51 km daha hızlı gittiğime hiç inanmıyorum çünkü gidiş ve dönüşte hız kurallarına uydum hep ve hiç ceza yemedim şimdi aradan 2 yıl geçmiş ellerinde fotoğrafta yok radara girdiğime dair kafalarına göre 51 km hızlı gitmişsin 300 Euro öde diye borç kağıdı gönderiyorlar bu yüzden ödemeyeceğim
Olabilir
Belki dedigin gibi..
Bunlar zaten hirsiz millet..
Ispati yoksa nasil olacak..her önüne geleni radar cekmis olur..
bayern
10 Kasım 2025, 13:16
Olabilir
Belki dedigin gibi..
Bunlar zaten hirsiz millet..
Ispati yoksa nasil olacak..her önüne geleni radar cekmis olur..
Avukatımı aradım bugün bu ceza için bulgaristandaki trafik cezası Almanyayı ilgilendirmez dedi ellerinde fotoğraf varsa radara girdiğine dair o zaman öde dedi bana
garip_38
10 Kasım 2025, 13:48
slm seneye sorun olabilir arabayla gidersen sen yinede iyi arasdir öyle karar ver bence.
webci
10 Kasım 2025, 18:26
Avukatımı aradım bugün bu ceza için bulgaristandaki trafik cezası Almanyayı ilgilendirmez dedi ellerinde fotoğraf varsa radara girdiğine dair o zaman öde dedi bana
Usta bulgarlar ab üyesi..
Tahminim paylaim yapiyorlardir,böyle bisey varsa dosya acarlar sinirlarda sorun yasarsin..
PEKSANLITÜRK
10 Kasım 2025, 19:22
seni yolta turturtularmu?
meqtupta ne yazar tam?
otemecem temen yetmuxor malesef
meqtupta uyaru warmu?
otemessen su olur? YAZARMU?
sen meqtupun iceruhunu soxle, bulgar cahul salaq hic tehultur.
300 xarun iqixe qatlamasun.
milletumuz xollartan ceza meqtupu alurlar.
bulgar olmasa basqa ulqe oluxor meqtupta ne xazar?
sana ihtar etermu?
awuqata git tehuen ne olcaqß
sen otemexu meqtupun icerusunteqi sartlarta ote.
pu paraxu alur senten,sente pilirsun..
bayern
10 Kasım 2025, 21:57
Usta bulgarlar ab üyesi..
Tahminim paylaim yapiyorlardir,böyle bisey varsa dosya acarlar sinirlarda sorun yasarsin..
Bulgar tam ab üyesi değil 1 Ocak 2026 tam ab üyesi olacaklar şimdi ben gidip gelirken özellikle ceza yememek için hep hız sınırına uyarak sürdüm arabayı ve bu cezanın orjinal olduğunu pek düşünmüyorum ellerinde fotoğraf kanıtı varsa öderim ama oda yok yani sıla yolu sayfasına sordum bu olayı insanlara onlarda çoğuna böyle ceza geldiğini söylediler kimisi korkmuş yatırmış kimisi yatırmamış Türkiye’ye gidip gelmiş ama bişey olmamış dediler
webci
10 Kasım 2025, 22:10
Bende ayni dusunuyorum..
Sans hak veriyorum,,hepimizin basina gelebilir..ne yapalim dimdi,kendimizi ipe mi asalim..en kötü ihtimal ödemessin,katkat birikir..yada hicbirsey olmaz,sen haklisin belki bende ödemezdim..
vBulletin v4.2.4, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.