PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ebayde Palm Angel kot ceket aldim..xs beden yaziyor Ama Ceket L beden Geri gönderdim Sorun Cikti

ilhamikarakoc
10 Ekim 2025, 00:53
ürün bana xs olarak satildi paket geldiginde aldim giydim Cuvala girmis gibi oldum... Paypal Parayi Ödemiyor Ebay Mesajlara cevap vermiyor.. Avukatim Ebay ve paypala Yazi gönderdi Sirket Avukati ...onada cevap vermediler ...Suan Paypala 4700 euro borcluyum ...Avukat Bana dedi 40 gündür para geri verilmiyor 18 gün daha uzattilar ... bende Avukata söyledim Paypalin Kalan borcunu ödemeyelim ..onlar schufaya gitsin bizde bu durumda hakli oldugumuzu paramizi vermediklerini sorun cikardiklarini söyleriz...zaten ben ayni gün iade ettim ürünü parayi vermiyorlar ayrica cevapta vermiyorlar...paypal bana mesaj atiyor bu mesaji cevaplamasan davayi kapatirim parayi karsiya iade ederim diyor.. ben saticiyla görüsüyorum adam ben ürünü aldim ebayde yeniden satisa koydum diyor ...bende gördüm ürün suan satista ama ne ebay ne paypal parayi vermemekte kararli...napalim bunu nasil cözecem anlamadim...yasal her türlü belge mesaj gercek olan herseyi gönderdim neden uzatiyorlar bunlar...bilge olan bir kisi beni bilgilendirebilirmi napmaliyim ...