Biberler o saksi da kalacakmi ? biraz cok olmus gibi, birde Zwerggurke büyüyünce cok uzuyor, bende bir fide mesela 2-3 Metrekarelik bir Örgü Teli kaplamisti
Selamlar
Sponsor Reklam |
Abisi tskler yorumun icin. Evet biraz sIk oldu biberler galiba ama bakacagim artik..eger cok birbirine girerse seyreklestiririm. Meksika salataligi nin sarilsigi cubugu uzatmayi dusunuyorum daha . Ek yapabilirim ama enine de mi cok büyüyor ? Tel dal üzerine büyümeyecekmi meksika salataligi abisi ?
Domateslerin üzerindeki kirmizi lekelerin mantar oldugunu tahmin ediyorum..iki gündür ilacliyorum. Umarim zarar vermem bitkilere ...
Balkonda bu arada biraz sogan ve sarimsak da ekdik ...gittikce doldurdum balkonu..))
Hmmm enteresan . Gercekden öyle cok yer aliyorsa isim zor.. Artik tek dal üzerinden iki - ikibucuk metre uzatip duruma bakarim ... Önemli olan tohum cikarmak ..seneye daha baska yaparim insallah memnun kalirsam)
Masallah,
Abi Domatezleri ausgeizen yapmayi unutma.
Selamlar
Bende 10 gün evvel Fidelerin Hepsini Bahceye aldim, Boylari seninkiler gibi degiller ama halen yasiyorlar
Bu ara Havalar yine sogudu, bu Almanlarin Eisheiligeleri varya,tam Zamaninda geldiler valla.
Hayırlı olsun, rabbim bol hasat versin inşallah ... Balkonum küçük malesef ..eğer büyük bir balkon olsa , kesin bir bölümünü sera gibi doldururdum. Benim fidelerime sanırım kullandığım yaprak gübesi iyi geliyor.. İnternette okumuştum, her sulama da , suya bu gübreden bir cay kaşığı tavsiye ediliyordu... Gerçekden de güzl gelişiyor lar. Gübreyi 25 TL ye aldım ve bir sezon rahat yeter..tavsiye ederim
Herkeze selam,
Bunlarda benim sera'dan bir kac kare. Biber fidelerini kendim yetistiriyorum birinci evde sonra nisan sonu gibi seraya dikiyorum. Salataliklar satin alma asili kabak cekirdegine. Sulama'da kolaylik olmasi icin bu sekil dikiyorum her yil.
Serayi balkon kapilarindan kendim yaptim.
![]()
Konu toyanc tarafından (23 Mayıs 2016 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.
güzel görünüyor , güzel bir hasat alman dilegiyle ... benim balkon yavas yavas doldu ...kücücük balkon...ve ben balkona cikinca kendimi coook rahat hissediyorum onlarin arasinda ... salataliklar nerdeyse yenecek duruma geldi ...fakat domatesler daha cicekde ---biberlerden daha hic haber yok ..boylari aldi gitti ama bu günlerde cicek acaacaklar ..tomurcuklar görünmeye basladi :-))
Eriklerimin bu sene Maşallahı var
![]()
Bu sene konu komsu yapti kafayi olduklarinda ben izindeyim
Hatta dün alman komsu bakiyor siritiyor hepsi benim bu sene diye
Bende ona tamam erikleri bu sene sen al senin ayvalarda benim dedim
Olur dedi öyle sakalastik
Ama samimi söyleyem ramazan ciksin atariz sorun yok
Iki sise sari tekirdag ve bir sise Ala. Duruyor kenarda :-)))
Nedense ben yeniden başkasını içemiyorum
Değişiklik olsun dedim, usta eriklerini sununca anca böyle daha iyi yenir dedim.
Şu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 13 misafir)