S A Hayirlli Ramazanlar Yeni Board her kisi icin hayirlara vesile olur ins eskisi gibi olmaz ins yani hic kapanmaz eski bir Beceriksizler üyesi oldugum icin bu Boardlarda neler vardi neler olacak ins simdiden MODLARA cok tsk eder ve herkese Basarilar dilerim
Sponsor Reklam |
Arkadaslar hepiniz tekrar hosgeldiniz![]()
hepiniz tekrar hos geldiniz
Mecburen diger sitelere yöneldik, ama bu forumun boslugunu dolduramaz hicbiri. Beceriksizlerin mavi rengini özlemis gözlerim, yeniden emek verip burayi kuran arkadaslara tesekkür ederim.
Slm,
@
Bende geldim eskiler Tanir beni
Selamlar ve Saygilar AD1
Ne kadar sevindim bilemem, başka sitelere kayıt oldum ama hiç tat vermiyor, beceriksizler kapanalı baya bilgisayarı açmaz olduydum, şimdi yeniden eski arkadaşlarlan devam edeceğiz demekki.Inşallah hayırlı olur, çok teşekkürler siteyi yeniden açanlara.
Merhaba Arkadaslar,
Öncelikle emegi gecen arkadaslarla tsk ederim, benim sizden bir ricam, beceriksizler boardun veritabanini alip da buraya yükleyemezmisiniz ? bu sekilde hem eski üyeler yeniden kayit olmasina gerek kalmaz, hemde orada yillarin birikimi kaybolmamis olurdu.
Saygilarimla
Iyi akşamlar arkadaşlar,
Çok şükür beceriksizler ailesi toplandı diyebilirim.
Slm Arkadaslar
su mübarek Ramazanda nasil sevindigime bilmenizi isterim.Beceriksizler kapanali hayatimda bir eksiklik vardi.
Su yeni versionunu acan Ekibe cok TSKler. Birde bir sorum olacakti GSWorld usta burda aktiv mi
slm dostlar
Hayirli ugurlu olsun
sükür kavusturana
Arkadaslar bizlerde sizlerle beraber oldugumuz icin mutluyuz,hepiniz ayri ayri hosgeldiniz eski beceriksizlere yeni ozbeceriksizlere.
Bizi yalniz birakmayan bütün üylerimize tesekürlerimizi sunariz
Herkse hayirli ugurlu olsun sayfamiz yöneticisiylede üyesiylede hayirlis ugurlu olsun insALLAH RABBIM en kisa zamanda eski Board Ailemizle eski zamandaki gibi muhabbet dolu saatler gecirmemize nasip etsin, Düsmanlar ve Cekemiyenler Catlasin!!!!!
Hayirli olsun arkadaslar.
bugun beceriksizler borda girip sok oldum bayagidir girmiyordum ama bu site yetisti imdadima eski forum uyelerininde burda olusu siteye direk uye olmami gerktirdi herkese merhaba ve hayirli olsun bu site diyorum
Ustalar cok tesekürler beceriksizler.beep.to yerine ozbeceriksizler.com acildi
Parlaro![]()
13 senelik uyeligimden sonra hiçbir forum o tadi vermiyordu, emegi geçenlere çok tesekkurler..
hic umudumu yitirmemistim beceriksizlerin birgün geri döneceginden, allaha sükür gerceklesti!
Gercekten cok sevindim, diger baska forumlarin hicbirisi buranin yerini tutamadi! Emegi gecenlere sonsuz tesekkürler!
Hayirli ugurlu olsun insallah!
Beceriksizlerdeki kidemimiz burdada devan edecekmi.Oradaki giris tarihimiz buradada devam edecekmi,daha dogrusu devam etme olanagi varmi.Oradaki 10 küsür senemiz var.Yoksa üstüne süngermi cekiliyor.
Hadi hayiröisi, Rabbim yardimciniz olsun.
Selamlar.
Şu anda 24 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 24 misafir)