Büyük ihtimalle Wandler olabilir. 170,000 de değışmesi normal.
Wandler ise. Arabanin modeline göre bakman gerekiyor.
Örnek olarak numaralar böyle olabilir.
Sachs 0700 600 035
Mercedes-Benz 221 250 16 02
Kolay gelsin.
Herkese Selamlar, arkadaslar benim e kasa 2017 Mercedes 350d arabam 2 gün önce sürüs halindeykene
vites gecisinde problem yapti.
Söyle izah ediyim problemi, normal 50 kmh ile giderken birden cekisden düstü ve vites 1 de kaldi 2. vitese gecmesi icin cok asiri sekilde motor bagiriyor.
Arabayi evin önüne park ettim ertesi Sabah ADAC cagirdim auslesen etti, herhangi bir sistemde fehler cikmadi.
Araba su an 170binde yaklasik 10 ay evvel Mercedesde Getriebe öl degisimi yapildi, Motorun calismasi ve diger hersey normal yalinizca vites olmasi gerktigi gibi gecis yapmiyor.
Sizce Neden olabilir?.
| Sponsor Reklam |
Büyük ihtimalle Wandler olabilir. 170,000 de değışmesi normal.
Wandler ise. Arabanin modeline göre bakman gerekiyor.
Örnek olarak numaralar böyle olabilir.
Sachs 0700 600 035
Mercedes-Benz 221 250 16 02
Kolay gelsin.
Konu neco54 tarafından (Dün Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.
samsunlu ustam
Drehmomentwandler bozulmus olabilir
Bugün frei werkstat da calisan bir arkadas geldi isyerindeki ausläsegerät ile fehler lesen yapti ve Luftmassenmesser sagli sollu hata gösterdi.
Arkadasin dedigine göre ayni anda ikiside bozuk olma ihtimali cok nadir dedi, Stellelement Drallklappen parcasindan olabilir diyor fakat oda emin degil.
Orjinal mercedes ausläsegerät ile fehler lesen yaptir yinede cikmazsa getriebe spülüng yaptir düzelir bende de oldu ayni hata ml 320 w164 modelinde ayni sorun yasadim ve getriebesteuergerät ile getirebespülüng yaptirdim sorun kalmadi
DPF dollmustur, werkstatta freibrennen yaptir.
zamaninda benim W211 E320 CDI de iki kere olmustu. 300 € gibi birsey tutmustu. Bilgisayara baglayip freibrennen modusunu oldugu yerde yapiyor motor.
bir keresinde bir yerde bir sensor bozuk oldugu icin, motor DPF freibrennen Moduna gecemedigi icin tikanmisti.
o sensör degisti, 1 saat Autobahn sürdüm, DPF temizlendi.
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 15 misafir)