oh be dünye varmis nihayet geri döndü efsane
Sponsor Reklam |
sizlerde bu arada hos geldiniz.
slm,
tecrübeli üyelikten acemi üyelige terfi ettik alismakta zor![]()
beceriksizler olarak saten herzaman kolay olani degil zorlari basardik,simdi yine aynisi yola devam .
Emek veren herkezin eline sağlık bir topluma hizmet için çaba göstermek uyumadan işe gitmek nedir yapanlar yaşayanlar anlar. Eski foruma bende son dönem uğramıyordum bir şekilde küstürülen çok değerli arkadaşlarımız olmuştu.Büyüyüp halka mal olan siteler ani şekilde onca insanın emeği yazısı çabası hiçe sayılarak bu şekilde yok olmamalı en azından konuların bir kopyası back up olarak devam edilecek arkadaşlara iletilmeliydi. Kolay gelsin hepinize umarım eski duruma toparlanması kolay olur. herkez bir reklam derdinde dağılan üyeleri avlamaya uğraşıyor buna bir çözüm bulunmalı acil. Başarılar.
cok sewindim geri acildigina harikasinizzzz
Herseyi hep beraber yaptik,yine herseyi insallah hep beraber yine yapariz.Istenmeden kirilan gönüller kalpler varsa site adina elbette özür diler ve telafisini ederiz.
Bir site elbette sadece görevlileriyle degil ,yaninda bulunan üyeleriyle basarili olur.Bunun bilincindeyiz,bunu hemi beceriksizler olarak,hemide simdi yeni ismiyle ozbeceriksizler olarak elbette farkindayiz.
Bir beceriksiz her zaman beceriksiz olarak kalir,buyüzden kim ne reklami yaparsa yapsin,buranin acildigini duyan beceriksiz üyesi elbette burayi öyle veya böyle bulur.
Buranin havasida insanida bir baskadir.
efsane geri döndüüüü
Bende eski bir Beceriksizler olarak yeni özBeceriksizleri böyle eski dostlari yine bir araya getirmek icin caba gösterdikleri icin tebrik ediyor ve hayirli olmasini diliyorum...
Hayirli ugurlu olsun. Sanirim 2002 den beri üye idim, hic bir forum beceriksizlerin tadini vermiyordu. Elini tasin altina koyan arkadaslardan Allah razi olsun.
Selamlar
sizleri tekrar burda görmek bizide sevindirdigi gibi gurulandiriyorda , hos geldiniz hepiniz .
Ister beceriksizlere diyek ister sahtelerinden ayirmak icin koydumuz isimle yeni ozbeceriksizlere
Beceriksizler kapandiktan sonra bende arayista idim.
Tesadüfen Facebook ta gördüm hemen bugün eski ismimle üye oldum.
Herkeze,paylasimi bol ve iyi forumlar diliyorum...
Bende eski Üyelerden biriyim... Inanin burasını buldum ya oyle bi sevindim kibana göre nerde kaldıysak ordan devam insallah
) hepinize iyi forumlar gezmeler dilerim
)
Hosgeldiniz Arkadaslar. Efsaneler geri dondü
HEPİNİZE AYRI AYRI BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM
Arkadasim sana sonuna kadar katiliyorum emegi gecen herkese simdiden cok tesekkürler
insallah hersey yine eskisi gibi olur emeginize saglik
hosgeldiniz arkadaslar sizlerle tekrarberaber olmak bizide sevindiriyor
Bende geldim, merak etmeyin arkadaslar, duyanlar duymayanlara anlatiyor ver herkez geri gelir. Eminim. Bende eskilerden olup, hatta bu boardta zamaninda calismis olup, yine Burda olmaktan cok mutluyum. Elinize saglik. Emegi gecen arkadaslara tesekkürler.
Arkadaslar, Hepiniz tekrar Hosgeldiniz.
Keskin bir viraj aldik sadece yola devam.![]()
Şu anda 41 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 41 misafir)