Tabi bu wartungspaket ler sonradan cikti..
Adam senden km basina paket yapiyor,50 bin gittin,30 bin gittin ne olacak..ayrica paket de tum bu yapilacaklari beles yapacaklar mi..ortalik 3 kagitci dolu,werkstatt larin ne poh yediklerini de asagi yukari biliyoruz..
Zaten para ödüyor deyip cogu seyleri yapacaklarinin garantisi yok,,2 senede 1200 avro para ödeyeceksin,oda madraf cikarsa cikmassa para güme,,yag degistirme 89 avro filtre icinde,,onun disinda ne yapacak,motor suyunu ve silecek suyunu bende koyarim,,arizalandiginda kupplung yenileyecekmi zilindir bozuldu veya zundspule bozuldu yenileyecekmi,,
Adlinda bunlar insana mantikli göeünen ama gereksiz ve parayi cepdrn calmak icin üretilmis,sigorta satmak icin yapilmis dümenler..
Simdi yeni arabalari galeriye bagladilar ve garanti diyerek paketleri satiyorlar,
Arkadasin biride böyle yapti firmen fahrzeugleri bagladi tam 7 araba ,sonuc kaziga oturdu..
Hatice degil netice önemli,gerci olumsuz yazdim ama herkesin durumuna göre degisir,,ben araba aliyorum,paket neyime,extra sigorta neyime..
Sayet tum yukarda yazdiklarin bu paket icinde ise ve karsilanacak ise yap derim ama simdi yapilsin,
Sen yine cebden 1200 avro para harcamis oluyorsun..
Bugun galeriye gittim,probefahrt yapacaktim,termin aldim,adam oraya gittim bana bönbön bakio haberi yok, tankda benzin yok,wischbehälter komple leer,bunu bile yapmayan araba satip bana paket verecek,ölme essegim ölme..