Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

Sifre Güvenliginiz

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wartungsvertrag/isnpektion

Tecrübeli Üye gezgin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    200
    41 mesaja 72 teşekkür aldı

wartungsvertrag/isnpektion

Merhaba Arkadaslar,
    benim suan 2019 Model VW Tiguan Allspace 4 Motion otomatik var, ve ve haliyle km kullandikca artiyor ve belirli km geldigi zaman aracin yenilenmesi gereken parcalari oluyor (frenler yag vs.) tabii bunlarin hepsi masraf cikariyor ister istemez hele otomatik vitesli arac varsa onun masrafi dahada yükseliyor, bende bu gün VW gittim aracin degismesi gereken parcalarini ögrenmek icin, liste uzun ve fiyat tabi yüksek + iscilik geliyor üstüne, Zahnriemensatz mit wasserpumpe Getriebeöl + filter ölwechsel + öl filter luft pollenfilter innenraumfilter kraftstofffilter 4motion oldugu icin haldexgetriebe wechsel, VW calisan bana Wartungspaket tavsiye etti, hesap ettik senelik 20,000 km yaparsam 62,93€ aylik ödemem gerekiyor 48 ay sürüyor, bana mantikli geldi, vw gibi wartungspaket yapan baska yerler varmi tavsiye edebileceginiz yerler ???
    ben Dortmund,da kaliyorum.
    sizin düsünceniz nedir ???

2. Sponsor Reklam
    Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    1,969
    1,907 mesaja 3,788 teşekkür aldı
    Tabi bu wartungspaket ler sonradan cikti..
    Adam senden km basina paket yapiyor,50 bin gittin,30 bin gittin ne olacak..ayrica paket de tum bu yapilacaklari beles yapacaklar mi..ortalik 3 kagitci dolu,werkstatt larin ne poh yediklerini de asagi yukari biliyoruz..
    Zaten para ödüyor deyip cogu seyleri yapacaklarinin garantisi yok,,2 senede 1200 avro para ödeyeceksin,oda madraf cikarsa cikmassa para güme,,yag degistirme 89 avro filtre icinde,,onun disinda ne yapacak,motor suyunu ve silecek suyunu bende koyarim,,arizalandiginda kupplung yenileyecekmi zilindir bozuldu veya zundspule bozuldu yenileyecekmi,,
    Adlinda bunlar insana mantikli göeünen ama gereksiz ve parayi cepdrn calmak icin üretilmis,sigorta satmak icin yapilmis dümenler..
    Simdi yeni arabalari galeriye bagladilar ve garanti diyerek paketleri satiyorlar,
    Arkadasin biride böyle yapti firmen fahrzeugleri bagladi tam 7 araba ,sonuc kaziga oturdu..
    Hatice degil netice önemli,gerci olumsuz yazdim ama herkesin durumuna göre degisir,,ben araba aliyorum,paket neyime,extra sigorta neyime..
    Sayet tum yukarda yazdiklarin bu paket icinde ise ve karsilanacak ise yap derim ama simdi yapilsin,
    Sen yine cebden 1200 avro para harcamis oluyorsun..
    Bugun galeriye gittim,probefahrt yapacaktim,termin aldim,adam oraya gittim bana bönbön bakio haberi yok, tankda benzin yok,wischbehälter komple leer,bunu bile yapmayan araba satip bana paket verecek,ölme essegim ölme..
    Konu webci tarafından (10 Haziran 2025 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.

4. webci üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye gezgin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    200
    41 mesaja 72 teşekkür aldı
    suanda frenler haric hepsi yenilenmesi gerekiyor, araba parca satan yeri aradim iscilik haric sadece parcalar 630€ üstüne birde iscilik koydugum zaman 800-1000 € tutar diye düsünüyorum, sende haklisin tabi cogu seylerin degismesi kolay

6. gezgin38 üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    56
    199 mesaja 342 teşekkür aldı
    VW Spezialwerkstatt olarak bunu buldum. Sırf VW, Audi ve Cupra tamir ediyormuş.

Bir git bak ve sor kaça yapıyor.

https://www.kfz-lewandowski.de/

8. Birbey 3.1 üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)