Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

Sifre Güvenliginiz

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TL Hesabina Doviz yollamak

Moderator hekimoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    133
    552 mesaja 1,150 teşekkür aldı
    Alıntı no51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkürler ilginiz icin.Isweb kontoyu inceledim.Bence cok iyi bir secenek, eger düsündügüm gibiyse.Anladigim kadariyla hesap aciyorsun,
    eger Gehaltskonto olarak acmazsan Girocard vermiyorlar.Zaten kart lazim degil.
    Benim bilmek istedigim düzenli para yatmasi lazim mi veya belirli para durmasi lazim mi? Hic para durmasada oluyor mu?
    Sizin bu ISWEB Konto ile tecrübeniz varsa benimle lütfen paylasir misiniz?

Isweb olurda acarsak Kontoyu islem biraz sürecek gibi Online Banking icin, benim Western Union'da hesabim var , bir onu deneyeyim cünkü orada herseyim hazir.
    Tekrar tesekkür iyi fikir Sizin bu öneriniz.
    Hayir düzenli para akisi sart degil, Türkiyeye para göndermek istediginde islem ücreti dahil toplamda 2.000 € gönderebiliyorsun. Hesap acma islemi icin subeye gitmeye gerek yok online acilabiliyor. Bende zaten sadece Türkiye para transferleri icin actim hesabi, baska islemler icin kullanmiyorum. Kendi hesabimdan oraya oradanda Türkiye hesabina online havale islemleri icin güvenli bir secenek.

Yanliz sifreyi unutmamak gerek, yeni sifre olusturmak icin bile ekstra ücret talep ediyorlar
    Konu hekimoglu tarafından (26 Mayıs 2025 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.

2. hekimoglu üyemize teşekkür edenler:

3. Sponsor Reklam
    Yeni Üye
    Ettiği Teşekkür
    27
    8 mesaja 11 teşekkür aldı
    Alıntı hekimoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayir düzenli para akisi sart degil, Türkiyeye para göndermek istediginde islem ücreti dahil toplamda 2.000 € gönderebiliyorsun. Hesap acma islemi icin subeye gitmeye gerek yok online acilabiliyor. Bende zaten sadece Türkiye para transferleri icin actim hesabi, baska islemler icin kullanmiyorum. Kendi hesabimdan oraya oradanda Türkiye hesabina online havale islemleri icin güvenli bir secenek.

Yanliz sifreyi unutmamak gerek, yeni sifre olusturmak icin bile ekstra ücret talep ediyorlar
    Tamam o zaman, tam aradigim gibi aslinda.Havale parasi da 1000 Euroya kadar 5 € ; 2000 € kadar 6 € oldukca uygun.
    Hesap acmaya deger.Yardimci oldugun icin tesekkürler.Önce Western Union deneyecegim kayitli oldugum icin.Ikisi de hazir dursun, En azindan biri olmazsa digerini kullanirim

Tecrübeli Üye murat39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    3,243
    426 mesaja 842 teşekkür aldı
    Benim Ziraat BAnkasinda hesabim var.
    Orada yukarda yazmis oldugum gibi

Para Transferi Western Union - Para al - Para gönder
    Para al bölümüne Numarayi verince Euro hesabina direk yatiyor.

Is bankasinda böyle bir bölüm var mi bakin.

Western Union olayi kendinizi kayit ediyorsunuz.Western Union sayfasindan. Sonrasinda Mektup geliyor sizden Postaneye Kimliginizle gitmeniz isteniyor.Onlar onayliyor.Sistem aciliyor.
    Ücretler Postaneden veya aracilardan uygun.Iyi tarafi oraya buraya kosturmuyorsun.

Izinde ne oldugumda para yetmese Kendime Para gönderiyorum.Hesaba yatiriyorum oradan cekiyorum.Veya direk alabiliyorum.Uygulama güzel.
    (Uygulamayi acarsaniz, kendiniz ve aileniz icerisinde kullanin.Edrafinizdaki tanimadiginiz kisilerin islemlerini parasini göndermeyin.)

Western Union Üzerinden TL hesap Numaraniza para Gönderme Problem olmaz ama TL olarak gider.

DEdigim gini Isbankasinda yukarda ki bölüm var mi ona bir bakin. Ziraat bankasinda oluyor.

Anlasilan Isbankasinda da olmasi gerekir.
    https://www.isbank.com.tr/bankamizi-...nderme-ve-alma

Video da anlatiliyor Arkadaslar. Isbankasinda da ayni islem oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=HlN_19DP6cM

Türkiye de Ister istemez islerimiz oluyor.
    Vergiler yatacak..Elektrik..Su GAz ..aydaat dairenin..Hesapda para olmasi gerekiyor.
    Ben genelde üzerimde para götürmüyorum.Ödemeleri kartla yapip, Kart ta para kalmayinca € hesapdan TL ye istedigim miktari bozduruyorum.
    Simdiye kadar güzel gidiyor.Problemsiz.
    Konu murat39 tarafından (26 Mayıs 2025 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.

6. 2 kişi murat39 üyemize teşekkür etti:

Yeni Üye
    Ettiği Teşekkür
    27
    Alıntı murat39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim Ziraat BAnkasinda hesabim var.
    Orada yukarda yazmis oldugum gibi

Para Transferi Western Union - Para al - Para gönder
    Para al bölümüne Numarayi verince Euro hesabina direk yatiyor.

Is bankasinda böyle bir bölüm var mi bakin.

Western Union olayi kendinizi kayit ediyorsunuz.Western Union sayfasindan. Sonrasinda Mektup geliyor sizden Postaneye Kimliginizle gitmeniz isteniyor.Onlar onayliyor.Sistem aciliyor.
    Ücretler Postaneden veya aracilardan uygun.Iyi tarafi oraya buraya kosturmuyorsun.

Izinde ne oldugumda para yetmese Kendime Para gönderiyorum.Hesaba yatiriyorum oradan cekiyorum.Veya direk alabiliyorum.Uygulama güzel.
    (Uygulamayi acarsaniz, kendiniz ve aileniz icerisinde kullanin.Edrafinizdaki tanimadiginiz kisilerin islemlerini parasini göndermeyin.)

Western Union Üzerinden TL hesap Numaraniza para Gönderme Problem olmaz ama TL olarak gider.

DEdigim gini Isbankasinda yukarda ki bölüm var mi ona bir bakin. Ziraat bankasinda oluyor.

Anlasilan Isbankasinda da olmasi gerekir.
    https://www.isbank.com.tr/bankamizi-...nderme-ve-alma

Video da anlatiliyor Arkadaslar. Isbankasinda da ayni islem oluyor.

https://www.youtube.com/watch?v=HlN_19DP6cM

Türkiye de Ister istemez islerimiz oluyor.
    Vergiler yatacak..Elektrik..Su GAz ..aydaat dairenin..Hesapda para olmasi gerekiyor.
    Ben genelde üzerimde para götürmüyorum.Ödemeleri kartla yapip, Kart ta para kalmayinca € hesapdan TL ye istedigim miktari bozduruyorum.
    Simdiye kadar güzel gidiyor.Problemsiz.
    MURAT39 Arkadasim, herseyi tam anlatmissin.Cok tesekkürler.Western Union olayi ayni anlattigin gibi isbankasinda da var.
    Yalniz anlatmadigin birsey var: Para havaleyi nasil yapiyorsun?
    Kredi karti ya da Klarna ile aninda , Banka havale 1-2 gün sürer diye yaziyor...
    Konu no51 tarafından (27 Mayıs 2025 Saat 08:49 ) değiştirilmiştir.

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    229
    273 mesaja 546 teşekkür aldı
    Alıntı no51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MURAT39 Arkadasim, herseyi tam anlatmissin.Cok tesekkürler.Western Union olayi ayni anlattigin gibi isbankasinda da var.
    Yalniz anlatmadigin birsey var: Para havaleyi nasil yapiyorsun?
    Kredi karti ya da Klarna ile aninda , Banka havale 1-2 gün sürer diye yaziyor...
    Western Union uygulamasinda almanyadaki banka kontomuzu hinzufügen yapmamiz gerekmiyormu? Her defasinda kendi bankamizi tanitmakmi gerekiyor?
    Ben RUUT'da kendi bankami bir defa sender konto olarak kayit etmistim her defasinda onu seciyordum.Bundada ayni sistemmi var?

Birde bu Uygulamada bu islemleri yapabilmek icin illaki "Western Union sayfasindan kendimizi kayit ettirmemiz sartmi? Uygulama icinden registrieren yapilmiyormu? birde mektup geliyor demissin ben uygulama icinden registrieren yaptim ama mektup gelecek falan uyarisi almadim.".
    bu kismi biraz detayli yazarmisin?

Sonrada;
    Iscepden
    Para aktar -> Wstern Union -> Para Al ->
    Burda
    Mtcn No, Döviz Cinsi, Mesleginiz bölümleri var. Buraya Western Union'dan aldigimiz Mtcn No'yu, Gelen Paranin Cinsini Meslek kismindada meslegimizi secip onaylayip parayi öylemi aliyoruz?
    Gelen Paranin cinsine göre bizim TL veya Döviz hesabimiza mi yatiyor gelen para?
    Konu Haziran tarafından (27 Mayıs 2025 Saat 11:06 ) değiştirilmiştir.

Yeni Üye
    Ettiği Teşekkür
    27
    Alıntı Haziran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Western Union uygulamasinda almanyadaki banka kontomuzu hinzufügen yapmamiz gerekmiyormu? Her defasinda kendi bankamizi tanitmakmi gerekiyor?
    Ben RUUT'da kendi bankami bir defa sender konto olarak kayit etmistim her defasinda onu seciyordum.Bundada ayni sistemmi var?

Birde bu Uygulamada bu islemleri yapabilmek icin illaki "Western Union sayfasindan kendimizi kayit ettirmemiz sartmi? Uygulama icinden registrieren yapilmiyormu? birde mektup geliyor demissin ben uygulama icinden registrieren yaptim ama mektup gelecek falan uyarisi almadim.".
    bu kismi biraz detayli yazarmisin?

Sonrada;
    Iscepden
    Para aktar -> Wstern Union -> Para Al ->
    Burda
    Mtcn No, Döviz Cinsi, Mesleginiz bölümleri var. Buraya Western Union'dan aldigimiz Mtcn No'yu, Gelen Paranin Cinsini Meslek kismindada meslegimizi secip onaylayip parayi öylemi aliyoruz?
    Gelen Paranin cinsine göre bizim TL veya Döviz hesabimiza mi yatiyor gelen para?
    Ben de ilk defa biraz önce denedim göndermeyi ve olmadi.Seninde ayni hataya düsmemen icin önemli noktalari anlatayim:
    Ben Western Union da kayitliydim. Kredi Kartindan Para yolladim Kendi adima,
    oradan verilen MTCN denilen islem numarasiyla Isbankasi Euro hesaba aktarmak istedim ama islem olmadi sistem hata verdi:
    "gecerli bir kimlik verilis veya gecerlilik tarihi gerekmektedir; islemi tamamlamak icin en yakin isbankasi subesine gitmeniz gerekmektedir" diye....

Ben Almanyadayim nasil olacak bu is derken alicinin ismini degistireyim bari dedim, Western Union'a telefon actim,
    mümkün dedi degistirmek biraz ugrasti sonra olmuyor dedi, kimliginizi onaylatmamissiniz dedi.Yani Video Chat üzeri Ident yapilacakmis.
    O zaman storno/ iptal yapalim dedim,tamam dedi, iptal etti.Tabii simdi parayi bekleyecegiz geri gelmesini, kac gün sürer bilmam artik.

Yani Kimligini onaylatmamissan olmuyor Western Union.Halbuki cok kez baskasina para yolladim Western Uniondan. Simdi niye istediler bilmiyorum.

Ben de Isweb( Isbankasi- Almanya) hesabi acmaya karar verdim, orada da Video chat üzeri kimligimi onaylattim.Simdi mektupla gelecek sifre falan filan, bekliyorum.
    Western union üzeri de Video chatla kimlik onaylamasini yapacagim bugün yarin, sanirim o zaman isbankasi da kimlik onay istemez Western uniona yapacagim icin.

Bu arada ikimiz de ayni sebeplerden dolayi bir cözüm ariyoruz, Tr de olusan masraflari ödemek icin, izin de kullanmak icin, veya bir yakina yardim icin filan

10. no51 üyemize teşekkür edenler:

Ettiği Teşekkür
    3,243
    Haziran ustam ayni yazmis oldugunuz sekil bende MTCN numarasini verdigimde € hesabina yatiyor.

TL olarak yatiracaksam Hesaba IBAN Numarasini veriyorum.Western Union gönderme yerine Hesaba TL olarak geciyor.

Ödeme Sofort Überweisung Kontondan veya Kredi Master Card icerisine bir defa verince kayitli kaliyor.Oradan ödeme yapabiliyorsunuz.Ikinci ödemeler veya gönderdiginiz kisiler kayitli oradan secip para miktarini degistirip tekrar gönderebiliyorsunuz.

Western Union cok asiri bir para gönderme yasanirsa kitleyebiliyor.Veya Kimligi tekrar onaylatmak gerekebiliyor.
    Senede 9.000 € gibi problem olmuyor.Fazlasi Finanzamt veya Western Union un takibine güvennligine takilabilir.Paranin kaynagi nereden diye.

En fazla 4.000 € göndermede tek seferde Problem olmamisti. 5.0000 € göndermek istedim olmadi.Belki güvenlik icindi.?
    Iki defa 4.000 € gönderdim olmustu.
    Konu murat39 tarafından (27 Mayıs 2025 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.

12. murat39 üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    229
    273 mesaja 546 teşekkür aldı
    Ustalarim tamam ama ben Western Uniona kendimi resgitrieren yaptim ve loggen yapabiliyorum.
    Ama bu bahsettiginiz kimlik onaylatma menüsü nerde onu nerden nasil yapcagim onu bir türlü bulamadim?

Yada murat39 ustanin dedigi gibi bana mektup gelmesi icin ne yapacagim? Ne doldurmam gerek? Yada bir yere gidip antrag mi vercegim?
    Onaylatma islemi nasil olacak?
    Bu kismi anlamadim.
    Konu Haziran tarafından (Dün Saat 12:12 ) değiştirilmiştir.

Ettiği Teşekkür
    3,243
    Haziran Ustam
    Western union a telefon acabilirsin.
    Asagidaki Linke bir bakin
    https://www.westernunion.com/de/de/f...schlie%C3%9Fen.

Ben actigimda 6 sene kadar olmustur.Registrieren yapinca mektup geldi.Onunla Postaneye gittim.Pasaport Kimlikle onayladilar.O sekil acilmisti.
    Su an güncel durum sayfasindan takip etmek gerekir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (2 kayıtlı ve 8 misafir)

1. Funky50,
  2. hekimoglu