rechtschutzun varsa avukata git -- o bilgileri ögrenir
yoksa polise git - bunlar dolandiricimi diye
suclu ve dogru ise Miktari ödüyeceksin
sen orda park ettiysen --sana parka sahibi hic parka etme burda filan diye bi söyledimi
Sponsor Reklam |
rechtschutzun varsa avukata git -- o bilgileri ögrenir
yoksa polise git - bunlar dolandiricimi diye
suclu ve dogru ise Miktari ödüyeceksin
sen orda park ettiysen --sana parka sahibi hic parka etme burda filan diye bi söyledimi
Bizim Türklerde bu ise girmis
Millet yattigi yerden senede 200-300 bin euro kazaniyor
https://www.youtube.com/watch?v=YdNmwZ3-MaA
kardes sen buraya tel ac Schaller cok kisiye böyle mektup yolluyormus utamadan bide 199€ öde anlasalim diyor
Sollten Sie von Rechtsanwalt Schaller abgemahnt worden sein, vertreten wir Sie gern. Eine Erstprüfung der Abmahnung ist kostenfrei.
Kontaktieren Sie uns: [email protected] oder 0221 – 27 22 55 65
O bolgede 5dk lik bir park ettim cocuklar da arabadaydı bir binanin önüydü büyük ihtimal binadan biri resim cekip göndermiş ben suçluyum belki ama 300 euro luk bir suç islemedim
usta gir buraya ne kadar ödemen gerekiyor kendin karar ver
https://www.bussgeldkatalog.org/halten-parken/#allow
Bu şekilde olurmuki bir binanin otopark girişi gibi bir yerdi park etmeyin araciniz cekilir diye Tabella vardı a 5 dk geçmemiştir park süresi
Park yerlerinde;
Absoluter parkverbot
Eingeschränke parkverbot
Halteverbot
Yaziyor..isaretlere dikkat etmek gerekiyor..resmini cekip buraya koyma sansin olsaydi bir bakardik..
Bazen oyle yerler varki sol tarafi vermieter kiralamis sag tarafta mesela einkauf centerin parki oluyor..arasi 10-15 m.
Boyle yerlerde cok dikkat edip hemen araba cekiliyor yada park cezasi yaziliyor..
Dikkat edin bazen bu sayfalari kopie yaparak insanlari aldatmacada var..
Kendi ibanlarini yazip original o sayfanin kopisini erstellen yapiyorlar ve size gonderiyorlar,,siz internetten girip orayi arayin..en dogru yol bu..
Ben boyle sacma bir park cezasi bescheidine dek gelmedim..sana 308 euro ode diyorlar,rate yaparsan 100 avro uzerine geliyor,sayet indirimli olan 199 avroyu odersen bu sana bir iyilik olmus olur diyorlar..ayrica niye hemen bu firma devreye girmis ve fiyati yukseltmisler..srn belki 50vavroluk park cezasi na maruz kaldin ama işe bu firma baktigi icin fiyat nanay olmus ve sen bu firmayada para oduyorsun..bence tam avukatlik is..
Rechtschutzun varsa buraya widerspruch yaz ve meine anwalt wird sich mit ihnen in verbindung setzen de..
Konu webci tarafından (15 Mart 2025 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
Benim tahminim binada oturan biri resmini cekip bunlara gondermis bunlarda zulassungsstelle den bizi bulup Rechnung göndermis 50 euro luk ceza maksimum tada 55 ama bunu vatandaşin biri cekip göndermis onu anlıyorum
Evet yapabilir mesele bu fiyat niye bukadar yuksek..gercek park cezasinimi yoksa bu ise dahil firmanin parasinimi da odemek gerek..
Asagiyi oku..
Jede Privatperson darf jede Ordnungswidrigkeit oder Straftat anzeigen, und diese auch durch Beweismittel untermauern, soweit diese nicht rechtswidrig erlangt werden.
Ein im öffentlichen Raum gemachtes Foto ist nur dann rechtswidrig, wenn damit ihre Persönlichkeitsrechte verletzt werden - das wäre z.B. der Fall, wenn es mit Nennung Ihres Namens oder mit Ihrem erkennbaren Gesicht im Internet o.ä. veröffentlicht würde. Ein Foto, das nur Ihr Auto in der entsprechenden Situation zeigt, und nur den Ermittlungsbehörden überlassen wird, ist rechtlich nicht zu beanstanden.
Gegenanzeige gegen das Foto an sich ist vollkommen sinnlos, jeder Mensch darf Ihr Auto aus Jux und Dollerei fotografieren, so lange es im öffentlichen Raum steht. Das Foto an sich darf sogar ohne weiteres veröffentlicht werden
Senin anlayacagin resmi yapana karsi bir islem yapamassin..suc bu resmi internete yuklemek ,cunku bu sebeple seni auswendig yaparak arabana bir zarar gelmesi ve suc;
Isminin yazili ev nr nin cevresini acik bir sekilde cekmek...
Suc;
Bu insanin behordeyi aramayip kendi cabalari ile ise koyulup seni ve arabani arastirmaya girmesi..
Onceden baska konuda da yazdim,insanlar yanlis park eden veya caddelerdeki eksik ve zararlarin resmini cekip belediyeye bildirebilir..
Konu webci tarafından (15 Mart 2025 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.
Geçende Youtube da bir video vardı
Achtung Abzocke diye bir kanal var
Adamlar öyle Park levhalarını yerleştirmişlerki kafan karışir Parkın yarısı Park Scheibeli yarısı Privat Park yeri
Aşağıya linki bırakıyorum bir kaç ükeden bir kaç link var
Konu hOrOz tarafından (15 Mart 2025 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.
Peki arkadaslar abiler ben simdi ne yapmaliyim avukat sigortasi yok malesft ne gibi bir yol izlemem lazım. Park ettim yerin resimlerini paylaşıyorum google maps dan buldum ilk resimdeki iki aracin arasına park etmiştim ikinci resimdekide büyük ihtimal o binadan oturan bu avukatla anlasmali biri aha yine bir yoluncak kaz buldum deyip arabanin resimlerini çekmiş arabanın içinde 3 tane çocuğum da vardi zaten 5 dk durdum çünkü o binanin sol tarafı Türk marketi iftarda tatli yiyelim diye 1 kg baklava almak için 5 dk lik oraya bıraktım alip ciktim Zaten bir ceza varsa bu 200 euro olmamali
![]()
Aslinda girisi tam kapatmisin yamuk adam istese cikamazdi..akilli davranip arabani cektirmemis cunku kostenleri o odeyecekti .bence cezalik bir durum adlinda polis gelseydi vardi cunku kesik kanteye park etmisin..bence fahrer auswendig oldugu icin ve ani bir durumda gelebilecegi icin,yani sen,illada ceza gerekmez,,tabi adamin aussagesinde ne dedigine de bagli..
Odeme olayina gelince hukuk sigortan yoksa pek birsey yapamassin..
Bizim turk vatandaslari malesef firinlarin onunu park ediyor veya karsiya ve 4 luleri yakip gidiyor,bunu genelde yapiyorlar..bu dogru degil,4 luleri yakmak orada durma hakkini vermiyor...bazende sag ve sol park etme yasaginada dek geliyor,anlamiyorlar..bu kulturumuzden vazgecmeliyiz..
Konu webci tarafından (16 Mart 2025 Saat 02:34 ) değiştirilmiştir.
aynen geçen senelerde firının öninde ikinci sırada durmuştum.
O yol dar olduğu için otobüsler geçemiyor.
Ben arabayı bıraktığımda otobüs şirketinin arabası benim arkamda durdu
iki hafta sonra ikinci sırada Park etmekten 50 küsur Euro ceza geldi..
Diğer bir konu sınırda oturduğumuzda Hollanda,Belçika ya çok yakın olduğu için çokca gidiyoruz
Hollanda da bizim Almanya daki parkscheibe işareti yok
Eğer park ettiğiniz yerin kaldırın şeridi kenarı mavi boyalıysa Park saati koymanız gerek
Sarı renk park yasağı. Aynı yasaklar Belçika içinde geçerli
Koymazsanız cezası çok yüksek sanırım 95€ gibi.
Normal Parkscheibe koyun elektronik olanlar geçerli değil
ödemem derseniz EU olduğu için Almanya dan Inkasko bürosu devreye giriyor.
Konu hOrOz tarafından (16 Mart 2025 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.
Usta Almanyada bir kanun var istersen buna gore hareket
Wer haftet für Parkverstöße, der Fahrer oder der Halter?
Haftung des Fahrzeughalters bei Parkverstößen
Grundsätzlich haftet in Deutschland nicht der Halter eines Fahrzeugs für Verkehrsverstöße, sondern der eigentliche Fahrer
Konu torpido tarafından (16 Mart 2025 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir.
simdi napayim 200 ödeyimmi yoksa avukati o cezayi gönderen avukati arayip indirim mi isteyim daha fazla
Avukat sigortaniz yok.Ugrassaniz avukata gitseniz bir de Avukat masrafi binecek.(Avukata gitsen söyle yapariz böyle yapariz der davayi almak icin, sonuc fazla farkli olmaz.)
Önce gelen yeri arayip indirim gibi olanak var mi ? sorun. Ona göre ödeyin.
Ben okudum indirim 308 eurodan 199 avroya,oda hemen yatacak..
308 avro taksit yaparsa 100 avro uzerine geliyor..
Yani ha 308 ha 199..ayni..
Bence 199 hemen yatir kurtul..
Ben uzun zamandir hdi deydim..sonra roland ubernehmen yapti .fiyarltlari cikardi,ben ciktim..uzun zaman rechtschutz yoktu,,tekrar kayit oldum..komplett paket aldim,,
Ortalik eskisi gibi degil oyuzden hukuk sigortasi artik gerekli...
Konu webci tarafından (16 Mart 2025 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)