Cok tesekkür ederim Murat39 Ustam ne güzel detayli anlatmissin. Cok Yardimci oldun sagolasin.

- Mietvertragi 3 senelik süreli yaptik Kiraci öyle istedi. 3 sene sonra tekrar Mietvertrag yenilenecek mi yoksa otomatik mi uzuyor veya ne kadar uzuyor ?

- Betriebskosteni Verwaltung yapacak , binayi yapan Firma .

- Extra Konto Banka 5,- Euro aylik istedi en ucuzu. Gerek yok kendi Kontomuzu kullanalim diye düsündük. Finanzamt tan gizleyecegimiz birseyimiz yok.

- Bankadan güvence mektubu nedir ? Bu konuda biraz bilgilendirebilir misin ? Ilk defa duydum. Kiraciyla
anlastik artik sonradan öyle birsey istemek ayip olur.

- Kiraci koutionu elden veya kontoya yollayabilecgini söyledi. Onu extra bankaciyla konusacagiz.

- Evde hayvan yasaktir yazdik, sigara da yasak yazdik, sigarasini balkonda icecegini söyledi.

- Bu Haftpflichtversicherung isini önceden ögrensem olurdu, simdi sadece empfehlen yapabilirim.

- Evet Mietvertrag H G den ama biz indexmieteyi isaretlemistik. Bir daha ki sefer Staffel isaretleriz.

- Anahtar olayina gelince 3 Anahtar var. Ikisini kiraciya verecegim. Birini kendim garaj icin bende kalacak. Cünkü garaji kendim kullanmayi düsünüyorum, kiracinin dairesiyle garajin Anahtari ayni. Kendim baska yerde oturuyorum. Garaja araba koymazsam kiraya verecek olursam kilidini degistirtirim diye düsündüm.

- Kiraci havalandirma icin H & G den Gelen mietvertragin icinde Gelen havalandirma belgesini imzaladi.

- Aynen Benim Mietvertrag da 13 sayfa

Tekrar Cok tesekkür ederim.