Hayır girmez,
Mavi kartdan ve süresiz kontratdan dolayı kredi çıkabilir bunu yapanların olduğunu okudum.
Tek riskininiz krediyi alıp sonra işinizi kaybedip süreli oturumla eğer iş bulamazsanız. Bu riske girip girmemeyi tartmalısınız.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Konuyu merakdan araştırdım ve öğrendim ki…
Blue Card Expat lara kredi veren Bankalar…
Deutsche Bank
Commerzbank
Hypovereinsbank
Sparkassen
Volksbanken
Sana tavsiyem Interhyp de veya Baufi24 gibi büyük aracılardan Türkce konuşan bir elemandan randevu alıp teklifler alman - sonra yapıp yapmatiyacağını değerlendirirsin.
Ama anladığım kadar aracı kurumlardan teklif de almışsın.
Aslında şimdi detaylarıda paylaşabilirsin
Ev fiyatı
Ne kadar kredi alacaksınız
Evin detayları
Yada burada önceden ev almak için bu tür yazılar var oku onları.
Dikkat et 1960 öncesinin tamiratı. 1960 sonrasından daha zahmetli.
Bende 2018 de Bungalov aldım ve içini yenildim ev 1967 yapımı forumda okuyabilirsin tüm paylaşımları….
Batum Usta maalesef olaya tek burada yaşayan ve uzun yıllardır çalışmış jenerasyon dan bahsediyorsun.
Türkiyede yaşayan gençlerin 99%, çalışanların 70% göç derdinde.
Frankfurt da okadar çok Blue Card ile göç eden var ki yüksek pozisyonlarda inanamazsın.
Birde üzerine Chancenkarte Fırsat Kart çıktı. Şimdi gençler bu vize türüyke 1 senelik vize alabilecekler iş aramak için. İş bulmadan yani…
Düzeltiyorum gençler değil kalifiye elemanlar ve üniversite mezunları…Yiğenim Meslek Lisesinden tornacılık öğrendi tüm şartları yerine getiriyır Almanca A1 de lağzım.
Ben Ulusal Vize için başvurdum yiğenim için Ağustosta Fırsat Kart için daha randevu beklenesindeyiz.
Bekleme süresi 10-12 ay düşün herkes TR den gitme derdinde.
Ulusal vizede binlerce başvuru var bunun içinde hem Fırsat Kart hem Aile birleşimi var. Direk Alman İzmir konsolusluğunun bana yolladığı cevaptan bu yorumları yapıyorum.
Ha senin benim gibi Euro olaral emekliliği olanlar tabiki TR ye gitme derdinde. Türkiye Euro geliri olupda yaşamak için Almabyadan pahalı da olsa çok güzel.