Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

Sifre Güvenliginiz

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sizlererin Cocuklarina veya Torunlarina Noel Baba geliyormu

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    67
    345 mesaja 620 teşekkür aldı

Sizlererin Cocuklarina veya Torunlarina Noel Baba geliyormu

Biliyoruz elhamdüllah Hepmiz Müslümaniz o yüzden Konuda Müslamanlik konularina girmeden yazisalim
    Tartismak isteyen varsa Gidip Instagram veya Facebookda Tartissin

Gelelim Konuya

Cocuklariniza veya Torunlariniza Noel Baba ile Hediye veriyormusunuz veya Noel de Hediyesi aliyormusunuz
    Biz yapiyorduk Cocuklar büyüdüler daha yapmiyoruz,ama Torunlar yanimizdda olsaydi yine yapardik
    Amac Noel Kutlamak degil,Cocuklari Sevindirmekdi.....

2. Sponsor Reklam
    Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    1,951
    1,901 mesaja 3,779 teşekkür aldı
    Cocuklari norlde sevindirmene gerek yok..noelden sonrada yapabilirsin..noelde cocuklari sevindirme kisvesi altinda noeli kutlamalarina gerek yok,herseye de bir kilif uydurmeya gerek yok..ALLAH var yilbasida bole,,iki kisi o gece kizartip bir tavuk yese yilbasi niyetine yemis olur..
    Biz musluman toplum oldugumuz icin konuyu muslumanlik disi tartisamayiz ,,o cocuklar yarin buyuyecek ve bu adette boyle devam edecek..
    Konuyu cok uzatmadan herkes serbesttir hurdur ve bedelini odeyecek kadarda konuya vakif olmalidir..
    Yapanlara sadece hiristiyan bir bayram oldugunu ve hz.isayi da bu ise alet ederek serefsizlik yaptiklarini hatirlatmak gerekir..
    Zaten imi cimi olmadan yaslisindan kucugune kadar bu ise bulasmisiz,kimseyi kinayacak halimiz yok..ben ALLAH var gorur duyar bu yuzden hatirlatma gorevimi yaparim bukadar..
    Unutmadan bu yil yani yilanin basi gecesi 3 aylarin gurisi ve o gece recep ayi nin ilk gecesi..
    Boyle derdi olmayanlarada bisey diyecek halimiz yoktur..
    Konu webci tarafından (26 Aralık 2024 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.

4. 4 kişi webci üyemize teşekkür etti:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    67
    Alıntı webci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cocuklari norlde sevindirmene gerek yok..noelden sonrada yapabilirsin..noelde cocuklari sevindirme kisvesi altinda noeli kutlamalarina gerek yok

Noel kutlamasindan bahsetmedim
    Konu Hediye idi

Noel Kutlamalarini Türkiyede ve Arap Ülkelerindede yapiyorlar(Youtube de bir sürü video var)

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    55
    193 mesaja 333 teşekkür aldı
    Ben bir sıkıntı görmüyorum, ancak çocuklarımada noel olduğu için değil, noel kutlamadığımızı anlatarak alıyorum alırsam.

Ben böyle konularda liberal birisiyim. Başkada dinde iyi birşey varsa yapmakda bir sorun görmüyorum.

Zaten başımıza ne geliyorsa dünyada bu dinler arasında savaşlardan geliyor. Kimse kimsenin dinine saygı duymuyor.

Moderator atsiz77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
    Ettiği Teşekkür
    1,588
    668 mesaja 1,386 teşekkür aldı
    Ben küçükken Annem benim ayakkabılarıma çikolata vs koyardı, ilk zamanlarda bizde çocuklarımıza yaptık ama daha sonra bıraktık.

Torunlar olsada yapmazdım şimdi, onun yerine Ramazan Kurban bayramları veya Kandillerde hediyeler alırım.

8. atsiz77 üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    1,951
    1,901 mesaja 3,779 teşekkür aldı
    Alıntı batum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noel kutlamasindan bahsetmedim
    Konu Hediye idi

Noel Kutlamalarini Türkiyede ve Arap Ülkelerindede yapiyorlar(Youtube de bir sürü video var)
    Tamam ustam anladim..
    Ama benim gorup sahit oldugum alinacaksa bi hediye bitte noel de alinmasin..ben sadece kimseyi elestirmeden bildigimi yaziyorum,ve diyorumki yanlisdir..diger arap ulkeleri ne alt eder kimse gozetlemesin,diyorumya hersey goretek adet haline gelerek oluyor..
    Biz dunyada 3 milyar insani tek tek hatim indirerek dzeltemeyiz..bana gore dogrulari duyun,istediginizi yapin..biliyorum bazilari hep ayni dersi veriyor diyerek beni elestiriyor ama no problem..
    Hayirli cumalar dostlar..

10. webci üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye murat39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    3,247
    427 mesaja 843 teşekkür aldı
    Webci ustanin yazmis olduguna su sekilde hak veriyorum.

Cocuklari sevindirmek hediye almak tabiki hepimizin kabul ettigi ve yaptigimiz bir olay.

Ama bu hediye isini Noel günü olmasi Cocuklarda Noel algilamasiyla karsi karsiya birakir.Ileri dönemlerde Nesillerde PROBLEM lerle karsilasilir.Onun icin O güne özgü tarihlerde verilmesi ni bende dogru bulmuyorum.
    Noel Hristiyan aleminin bir bayrami.Hazreti Isanin dogumunun kutlanmasi.Cocuklar okullarda arkadaslarinda bayram havasinda bir de

Baba - Anne olarak böyle etkinlikde bulunursaniz cocuk babam yaptigina göre dogru bizde de bayram demek ki diyebilir.Hafizalarda kalir.Cocuk yetistirmek zaten basli basina problem
    Konu murat39 tarafından (27 Aralık 2024 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.

12. 2 kişi murat39 üyemize teşekkür etti:

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    30
    33 mesaja 63 teşekkür aldı
    Bizim inancimiza göre yok,yani müslümanlikda.....ha senin inancin hiristiyanliksa onu bilemem ozaman sen o dini yasiyorsun ne diyeyim ben herkesin dinine saygiliyim benim dinimde kitabimda böyle birsey yazmiyor ...

Tecrübeli Üye
    Ettiği Teşekkür
    67
    Alıntı W211 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim inancimiza göre yok,yani müslümanlikda.....ha senin inancin hiristiyanliksa onu bilemem ozaman sen o dini yasiyorsun ne diyeyim ben herkesin dinine saygiliyim benim dinimde kitabimda böyle birsey yazmiyor ...
    Yapmiyorum,Etmiyorum,dinimize aykiri veya herhangi bir sey yaz sorun yok
    Ama niye
    .ha senin inancin hiristiyanliksa onu bilemem
    yaziyorsun

Baskasina Iftira atmak Noelde Hediye almakdanda beter degilmi ??

Beni Allah biliyor ,Senin veya baskasinin bana ne yazdigi hic önemli degil
    Yukarda yazdigim gibi tartismaya gerek yok

15. batum üyemize teşekkür edenler:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)