Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

Sifre Güvenliginiz

NOTICE Notice: This is an old thread. It was started 2897 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: western union ile para havale

Üye Yesilbayirli34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    8
    7 mesaja 8 teşekkür aldı

western union ile para havale

Arkadaslar....

Kurban bayrami öncesi Türkiye ye yukarida belirtmis oldugum sirket ile para havale cikartim
    bayram dolayi ile birde esimin dönüsünün bayram gününe dolayilsi ile 9 gün bayram tatiline denk gelmesi sonusu ve ayrica esimin tekrar o zaaf icersinde almanya ya dönüsünden dolayi ,göndermis oldugum mebla avtif bir sekilde TÜRKIYE subesinde durmaktadir.
    Gectigimiz günlerde postbank subesine gidip göndermis oldugum paranin iyadesini talep te bulundum ve malesef bize izah edilen zaman alti ay gibi bir süre de meblanin geri gelme ihtimalinin oldugunu dediler.

simdi bu parayi alti ay bekleyipte mi alacagiz? aramizda benim gibi bu durumda olan varmi?

saygi ve selamlar

2. Sponsor Reklam
    Tecrübeli Üye oemer45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    almanya
    Ettiği Teşekkür
    381
    139 mesaja 290 teşekkür aldı
    Selam ustam bana biraz saçma geldi postane dekilerin
    cevabı benim kaldığım şehirde arkadaşların İnternet Kaffee'si var bunlarda aynı şirket üzerinden havale işlemlerini yapıyorlar bir çok defa kendim gördüm yolladığın kişi her hangi bir sebepten dolayı parayı alamıyorsa geri alabilirsin havale parası hariç veya başka bir alıcı ismi verebilirsin sadece yolladığın kişinin banka hesabına parayı yollarsan birkaç hafta sürüyor işlemin düzeltilmesi

Moderator garip_38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    738
    550 mesaja 1,374 teşekkür aldı
    elinde belge var yarin git baska aileden biri yokmu ismini degistir o kisi alsin sana geri yollasin kardes ben bir defa bu sekilde yaptim oldu..

Üye bellali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    90
    15 mesaja 25 teşekkür aldı
    western union la islem yaptigin yani gönderdigin kisinin kodundan takip edebilirsin.ve alici parayi almaz ise 7 gün icerisinde paran geri geliyor...

Üye
    Ettiği Teşekkür
    59
    1 mesaja 3 teşekkür aldı

Western Union ile Banka hesabına para yollam

Selamün Aleyküm arkadaşlar ben Western Union la para göndermek istiyorum Tr deki banka hesabına Tr de ki Euro hesabına alacak kişi Euro olarak mı alıyorlar yoksa TL mi?Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Gesendet von meinem ELE-L29 mit Tapatalk

Tecrübeli Üye sadece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    2,410
    353 mesaja 672 teşekkür aldı
    Alıntı ahmet976 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamün Aleyküm arkadaşlar ben Western Union la para göndermek istiyorum Tr deki banka hesabına Tr de ki Euro hesabına alacak kişi Euro olarak mı alıyorlar yoksa TL mi?Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Western Union ile hiç para yollamadım, Hollanda bankası üzerinden Garanti'nin Avro hesabına yolluyordum.
    şimdi nasıl bilmiyorum ama bundan ±8 sene öncesine kadar, Türkiye'deki hesap Avro hesabı ise, yollanan para Avro olarak, o banka'nın alış kuru üzerinden alıniyor ve satış kuru üzerinden satılarak işleniyordu hesaba ve ekstra kesintiler oluyordu.

son 8 senedir TransferWise/Wise ile yolluyorum ve TL hesabına TL olarak işleniyor, TR mesai saatleri içersinde yollandığında 10dk'da ulaşıyor, ücretlendirmeleri de adil.

8. sadece üyemize teşekkür edenler:

Tecrübeli Üye murat39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    3,732
    477 mesaja 944 teşekkür aldı
    Aleyküm Selam.
    € olarak alacaksa. Elden €

TL olarak alacaksa
    Hesap Numarasina yatacaksa. Yalnizsa TL olarak hesap numarasina gönderiliyor.
    TL olarak. Ücreti daha uygun.
    Sistem güzel yapilmis.Anlatiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Lyt9Af-ZK4w

Tecrübeli Üye arapkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    300
    64 mesaja 84 teşekkür aldı
    Miktar yüksekse hemen vermiyorlar euro yu en az 1 gün önceden haber vermek gerkiyor bazen

Üye Profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    49
    24 mesaja 108 teşekkür aldı
    Ben euro olarak yollamıştım geçen ay;kavga dövüş lira vermişler döviz elimizde yok diye.
    Bir sordurun yollayacağınız bankaya

12. Profesör üyemize teşekkür edenler:

Yeni Üye
    Ettiği Teşekkür
    38
    13 mesaja 26 teşekkür aldı

Hesaba degilde isim olarak yollayin yarim saat gibi para karsi tarafin hesabina gecer söyle ki...Mesela Ziraat bankasinda online islemlerde-Para transferleri-western union-para ala tiklayarak varsa euro hesabi secilip para oraya aktarilabilir.

14. kopuk61 üyemize teşekkür edenler:

Üye cinnah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    360
    21 mesaja 39 teşekkür aldı
    Profesör dogru söylüyor. Türkiye´de Western Union Subesine gönderirseniz Döviz yok deyip carpmaya calisiyorlar. Ben 4300 € yardim parasini Ziraat Bankasi Euro hesabina gönderdim, bu Ramazan´da. Kosten 60 €

Tecrübeli Üye Egal77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    59
    29 mesaja 68 teşekkür aldı

Merhaba arkadas ben daima Revolut ile gönderiyorum ister Euro ister TL kuru en yüksekten TL yi bozuyor ve TR de ki Banka hesabına 1 veya 2 gün içinde ulaşıyor en son 1000 € gönderdim
    Ziraat hesabıma 3 € işlem parası ödedim .
    Saygılar egal77

Yeni Üye
    Ettiği Teşekkür
    0
    0 mesaja 0 teşekkür aldı
    normalde ne yolladıysan onu alır

Tecrübeli Üye guney1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ettiği Teşekkür
    980
    69 mesaja 133 teşekkür aldı

western union ile Türkiye´den para getirmek

arkadaşlar ilk olarak yapıkredi bankası üzerinden western unionla para gönderdim.Mtcn kodu üzerinden para nın geldigıni
    gördüm ausweis ile gidin parayı alın diyor.bende postfiliale na gittim kasada şun para yok oğledden sonra gel belki olur,sana odeme yaparız dediler ama garanti veremeyiz dediler.bende kunden center i aradim baska bir adres verdi 20 km uzakta bu sefer oraya telafon ettim oda ogleden sonra ded.meblağ 200 € cıvarında;şimdi western unionda işler böyle mi yürüyor.yada iban a yollarsam kendi hesabıma gelir diyorlar lakin yapı kredi de iban ile yollama seçeneği yok.daha buyuk meblağ olursa örnek 3000-5000 € ozaman nasıl olacak.bu konuda tecrübesi olanlar burada paylaşabilir mi. slm

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)