Sponsor Reklam |
bu tapu isleri uzadikca uzar öyle bir zihniyet varki kendilerini halen secimlerde saniyorlar
verdikleri sözleri yerine getiriceklermi sizce? 50bin üzeri insan öldü Allah gani gani rahmet eylesin
kalanlara Allah sabir versin, tek kendi belediyelerinin oldugu yerlere destek vermesinler insan ayrimi yapmasinlar
herseyi cok cabuk unutan bir millet olduk malesef, yinede yardimlarinizi esigemeyin arkadaslar, ates düstügü yeri yakiyor malesef
Hatay ve Adıyamana İçme suyu ihtiyacı had safhada. Acil yardım vakti.
Önümüz kurban , kurbanlarımızı Almanyada kesip buzluklara koymak yerine mümkün olduğunca Deprem bölgelerine gönderelim, burda hepimiz ALLAH (cc) çok şükürler her an istediğimiz vakit gidip en iyi etlerden alıyoruz.
Burdan kurbanlik eti nasil deprem bolgesine gonderiyoruz..
Kurbani tr de kessek bu olabilir..
Almanyadan tr ye kesilmis eti kim gonderiyor..
Onu bunu bilmemde iyi para var herhalde bu kurbanlık işinde.
Bugün Radyo 7'de durmadan kurban bağışı reklamlar vardı.
Usta bu isin ticaretini yapan serefsizlerde var tabi .
Ama kurbani bu isde para var diyerek kotulemek cok tehlikeli bir mesele...senin duydudun reklamlar bagis kampanyasi yapiyor..parasini oraya gonderiyorsun onlar senin kurbanini senin adina kesiyor,,sen yani beyefendilik yapiyorsun ve esine dostuna ve kahvehanelerde anlatiyorsun ben de kurban kestim diye..
Bunun adi vurdum duymazlik kurbani,,gerci hepsini bir kaba koymayalim ama biz her isimizde rahat oldugumuz icin bu kurban meselesindede cok rahatiz..ilgi ve alaka bukadar..
konutlar yapilir ama genis zamana yayilacagini tahmin ediyorum.
yapilan ve yapilmakta olan konutlar öncelikle cadir/konteynerde yasayan hak sahibleri olan vatandaslarimiza öncelik taniniyor/taninacak.
enkaz kaldirma ve yeni yapilanmada belediye ayirimi yapilacagini zannetmiyorum, malum %8 oy aldigi Defne´de 60 günde(tam kapasite olmasada) 300 kisilik hastane yaptilar.
11 ilde yeni alt yapi ve yeni konut yapilmasi bu eko. durumda kolay degil, Allah devletimizin ve vatandaslarimizin yardimcisi olsun.
arkadaslar mehaba ,antakya da , hak sahipligi basvurusu yapiliyormus,sistem acilmis,ben bügün basvurabildim,benim gibi antakyali olanlara haber etmek istiyorum,saygilar ve sevgilerle.
Şu anda 33 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 33 misafir)