Tabiiki bu sayfa olması gerekiyor.
Bu arada bende filtreleri değiştirmem lazım.
https://www.aquasafe.de/shop/wasserf...rfilteranlage/
![]()
Sponsor Reklam |
Tabiiki bu sayfa olması gerekiyor.
Bu arada bende filtreleri değiştirmem lazım.
https://www.aquasafe.de/shop/wasserf...rfilteranlage/
![]()
Satıcı diyorki evdeki su basıncı 2.8 bar ın altındaysa düzgün çalışmaz bunu kontrol edin diyor e peki satarken neden yazmiyorsun doğru düzgün
İlk olarak bende öyle tahmin etmiştim yukarda yazmıştım. Normalde 2,8 bar her evde olur.
Fakat bazen anavanalar kireçlenme yapıyor tam açılmıyor veya borularda sorun oluyor.
Senin müstakilmi yoksa dairemi kaçıncı katta kalıyorsun?
Falat yinede ben senin yerinde olsam geri veririm tüm sorunları bildirir ve 14 günlük cayma hakkından yararlanıyorum diye.
PayPal ile ödediyse zaten sorun olmaz, eğer sorun yaparsa satıcı
Ben daire de oturuyorum zemin kat basıncı gösteren bir saat var evin kellerinde ona bakıp kontrol edip bir çözüm bulacağız geri vermek mantıklı ama satıcı ürünü çok geç göndermişti 14 günlük süre kesin geçti bakalım
14 gün paket senin eşine gecdiği an başlar, bence uğraşma geri ver. Problem yapmaya başlarsa PayPal ile ödediysen oraya bildir
Usta Kellere baktım 4 bar su basınçı var satıcıya da fotoğraf çekip attım geri yazmış bir parça gönderecekmiş onu değişin diyor,birde o şekilde deneyeyim olmazsa artık geri vermek için uğraşırım
Tamamdır arkadaşlar sorun çözüldü şimdi Bir sıkıntı yok çok şükür bu sistemi kullanan arkadaşlara Membran filtre olarak ne kullanıyorsunuz?Nereden alıyorsunuz?Dow filmtech filtreler iyiymiş ama çok pahalı siz hangi membran filtre kullanıyorsunuz?
Tekrar Merhaba
Son mesajımın üstünden 1 yıldan fazla geçmiş o gün bu gündür su arıtma cihazını kullanıyorum bugün tds wert i bir ölçeğim dedim 011 PPS çıkıyor 1 yıl geçmesine rağmen,acaba bir terslik olabilir mi diye çeşme den arıtılmamış suyu da ölçtüm oda 467 pps çıktı,şimdi acaba filtreleri değişsemmi? değişmesemmi kararsız kaldım? Sizce değiştireyim mi kalsın mı?
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)