ben burdayim yikilmadim ayaktayim d selamlar .
Bende eskilerdenim Ayni isimle.Sahmeran usta en son konustugumda TR dönecekti.
Sponsor Reklam |
ben burdayim yikilmadim ayaktayim d selamlar .
Güzel ve nostaljik bi konu olmus, beni taa eskilere götürdü cogu ismi gecen nickleri hatirliyorum ve taniyorum.
Beni belki hatirlayanlar vardir, nickim degismedi uzun zaman Audio/Video/HiFi bölümünde mod luk yaptim.
selamlar eski dostlar.....2003 ten beri eski board ve yeni board ile yesilbayirli34 nick ile halen burdayim sizlerle olmaltan mutluyuz yas oldu 47
daha nice özbeceriksizler ile saglik,ve mutluluk diler aramidan ayrilanlarada Allahtan rahmetler dilerim
Bende eskilerdenim ve Hala burdayim
Eskiler kalmadı artık hocam -_-
Bende eskilerdenim (y)
Eski borda üye olmak icin bir hayli beklemistim.:-)
Bende eskilerdenim nick tam emin degilm sansar yada sansar fuat görevim FTP pup aramak. Bulduktan sonra Film yüklüyorduk ve ftp bölümünde 120 mesaj olan sirayla indiriyordu.
bende 2001 ekim ayinda üye olmustum Humax 5400 sevdasi ile yola cikmistik.asagidaki linkteki online üyeler arasinda Giresun28 nikimi gördüm üzerine maus götürünce 1237 nr li üye oldugumu gördüm.
daha sonraki yillarda ilk cikan HD receiverlerden Kathrein910 alip kathrein bölümünde bayagi konu acmistim.
kisa süreli kathrein bölümünde modlukta yapmistim.
Bizde baya eskilerdeniz d box 1 le basladik humax kathrein octagon derken vu solo 4k ile devam![]()
Konu cakraz74 tarafından (22 Ekim 2018 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
Bende 2004 gibi üye olmuştum. Birşey arasam Google dan önce burada arardım. Öyle ki, 2008 veya 2009 da, Memlekete gitmek için buraya yazmıştım yol arkadaşı arıyorum. Sağolsun bir Duisburglu kardeşle ailecek beraber gitmiştik. İstanbul da bizi evine misafir etti. Allah razı olsun. Adını unuttum. Inşaallah tekrar görüşmek nasip olur. Güzel günler di be.
merhabalar , bende eskiden adminlik yaptim deniz feneri olarak , ginede burdayiz eski günler de olanlara selamlar vefat edenlere Allah rahmet eylesin
Selam
Tigin kullanici adi ile 2005 olmasi lazim belki daha önce, board kapandiktan sonra ve galatasaray2002 kullanici adli arkadasin müjdesiyle tekrar Tigin olarak aranizdayim...
Selam,
bendenizde 2003 itibaren KETLA kullanıcı adı ile.....eski Ayakkabı olarak sayılırız
Sevgiler ve Saygılarımla
KETLA
slm,bende baya uzun zamandan beri buradayim 90li yillarin sonuydu galiba
ozamanlar sadece beceriksizler board du tahminim gs world dü moderator
öyle hatirliyorum angarali vardi cok komikti ve simdi ismini hatirliyamadigim daha bir sürü
arkadaslar,müzi indirmek icin gelmistim buraya ve üye hemen olunamiyordu sagolsun bir
arkadas bana sifresini veriyordu girip müzik indirmek icin,ve yardimlasma gibi seyleri de görüncecok hosuma gitmisti
sonra kendim üye olunca cok sevindim ve hala daha girip bakiyorum ne var ne yok diye buraya severek
boardu kuranlardan allah razi olsun insallah
yasim da bu arada 54 daha nice senelere burasi kalir insallah
saygilar sevgiler
Bende 2000 Yilindan Buyana Üyeyim Aslinda.
Yeni Kuruldugunda Free Serverdeydik,Tasinma falan oldu bayagi kisi silindi falan sonra tekrardan üye olduk.
Tüm Dostlara selamlar
Hoşgeldin @gezegen69 ;
Şu anda 27 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 27 misafir)