benimki o kadar eskiki ismimi bile hatirlamiom13 yasinda filandim galiba
hatda kiz arkadasi bile yapmisdim boardan peeeh
![]()
karam82 yi hatırlıyorum
gerçekten o günleri unutmak mümkün değil. O yıllarda bir arkadaşla tanışmıştım sonra msn mesengerdede konuşuyorduk o kişi ile msn,deki profil resminde çok af edersinisiniz kendi şahsının terbiyesiz bir resmini koymuştu o günden sonra bir daha görüşmedim üstelik benim oturduğum şehirde oturuyordu. Tabi iyi şeyler olduğu gibi böyle kötü anılarımda oldu, birde benim ebay nickimi ve giriş bilgilerimi çalmıştı.
Neyse tüm dostlara Saygılar Selâmlar Geylani
Sponsor Reklam |
benimki o kadar eskiki ismimi bile hatirlamiom13 yasinda filandim galiba
hatda kiz arkadasi bile yapmisdim boardan peeeh
![]()
heeeyt bee, babam zamaninda bi beceriksizlerde bide wikipedia da takilirdi bende merakli merakli yaninda oturup izlerdim, demek ki baya bilgi ediniyordu bazi konular hakkindaEh bizde saginda solunda "oyun, oyun" diye tuttururduk
- Simdi ise internetle pek alakasi yok ama onun yerini ben aldim sayilir.. birkac isimleri daha hatirlayabiliyorum ama kendi nickini maalesef bilemiyorum. Zaman ucup gecmis yaa..
Anilaaaar, anilaaaar, simdi gözümde canlandilaaaar
bende eskilerden sayilirim
2002 olmasi lazim
ilk 1000 bin üyenin arasindaydim 👍
2002 yilinin basindan beri beceriksizlere ayni üye ismimle üyeligim vardir yillar akip gidiyor 7 sene sonra illkkez giris yapiyorum icim bir tuaf oldu ne günler gecti anlatmakla bitiremem
Slm arkadaşlar.bende 2003 ten beri Dolunay35 nikimle hala buradayım.
saygılar...
Slm eski Dostlar bende burdayim, eskiden Nick,im Empire idi ama simdi ÖzEmpire.
Saygilar
haydut67 nerelerde ortaliktan kaboldu hemserim benm. caycumami devrekli mi neydi, bir anda kayip oluverdi.
eski horoz sonra NGX
Humax bölümünde epey yazmıştım hatta "Humax Netzteil nasıl tamir edilir" konusunu açmıştım epey büyük ilgi görmüştü
eskilerde n Humax bölümünden Tilki1,HVmax
aklımda kalanlar Sazan, jayjay2000, Lamba cini, ido44 ,fizikcimurat, bacardi
MOD lar dan Dogan, Angaralı
Dbox bölümünden Bülo
keyler bölünmünden Mach1, danger35
Hyundai bölümünde Hatunoglu
mxm ustayi unuttun video bölümündeydi cok vardilarda bende unuttum
ben taa 2001 de kayit olmusdum huseyin isim den boardun yeni oldugu zamanlarda
cok kisiler den yardim aldim tabi ben de imkanlarim verdigi dallarda yardim etmeye calismisdim bazi kisilere
beceriksizlerin sayesinde ögrenmedigim hemen hemen kalmadi
ve bazi alman baordlari misal gulli.keywelt,nachtfalke,hifi-forum dan
ama gördügüm kadar bu forumda bayagi acktif sin board eski halini yavas yavas aliyor![]()
burada @Locutus ustayı da unutmayalım hale Youtube da müzik video ları dolaşıyor
http://baglama.satelitci.de/ diye site açmıştı
@Mach1 kendi sitesi var halen keylerle uğraşıyor
danger35 Izmir den katılırdı
birde @lastikçi vardı Türkiye temelli döndü araba lastiği üzerine dükkan açtı galiba
Konu hOrOz tarafından (10 Mart 2018 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
evet evet simdi sen yazdinda hatirladim birde matrix usta vardi bir hemserim dadas da vardi
daha kimler aklimiza gelmeyen ama cok güzel günlerdi o zaman lar cok acktif baordo
gelki simdide acktif ama simdi teknik üzerine eskisi gibi acktif degil yani
sorunlar eskisi kadar fazla degil birde insanlarimiz simdi daha fazla bilgili
saygilar
benimde aklimda scotchclub nickli arkadas var.
sohbeti cok samimiydi.
2002 beri sizinleyim.. sayenizde baya birseyler ögrendim![]()
birde vip üyemiz Kehleti vardi
her konuya illaki bir iki satir yazardi
Bu internet sitesinde o vardı bu vardı şu vardı şöyle eski dosttuk falan herkez yazmış birşeyler güzel...
Acaba burada olupda kaç kişi gerçek hayatta bir araya gelip gerçek dost oldular ve o dostluklar devam ediyor mu ? Ben bunu çok merak ediyorum..
Sanalda herşey hoş beş Reeelde ne var ne yok
ben sahsen siteden en az 15 kisiyi sahsen tanidim
oturup cay kahve icmisligimiz var
ama sunuda göz önünde bulundurmak gerek
bir cogumuz korkuyor , nedne korkuyor dersen
bir cogumuz illegal isler yapiyor sitede , arada sirada olsada
misal Albüm Film Program Oyun IPTV vs vs vs sunuyor paylasiyor
tabi bunlari göz önünde bulundurarak kimseye gercek kimligini söylemiyor
simdi diyeeceksin usta sen niye bundan sakinmiyorsun , sende Dünyanin filmini sunuyorsun
ben ben oldugum icin , ölümden öte köy yok !!!
Eski dostlar deyince "Sopeli" vardi, en son araba ile ilgili bir konuda pm yazmisti bana sagolsun, bende konu ile ilgili ayrintili konusalim diye numarasini istedim ama sonra bir daha ne forumda gördüm nede iki mesajima cevap yazdi. Merak ettim, insallah yaramaz bir durum yoktur.
Bende 2001 üyelerinden (ayni nickle) - hey gidi hey, bi ara spor bölümünde resmi Besiktas sözcüsüydüm, Fenerli Zoroglu arkadas vardi, GSWorld de Cim Bom sözcüsüydü, inanin bugünlerde televizyondaki sözüm ona Spor programi yapanlardan cok daha seviyeli ve kaliteli tartisiyorduk.....neyse hepinize sevgiler, saygilar arkadaslar
Bende Lastikçi ile tanis olmustum,angarali ile bir kaç komik diyalogumuz olmustuo zamanlar Humax im vardi kart doldurma islerinde bazi ustalardan epey bilgi edinmistim
Şu anda 42 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 42 misafir)