arkadaslar $u aldide satilan 3 lü hazir pizzalar varya,,ben genelde margaritasindan hep alirim,,yapmak istedigimdede üstünü kendim düzerim,,,tonno felan yani.
yanliz pizzalari firinda yaptiktan sonra nedense kiyilari cok sert ve kuru oluyor,,,firina atmadan önce kiyilarina yag süreyim dedim,,daha sert oldu..kiyilarin o kadar sert olmamasi kurumamasi icin siz nasil yapiyorsunuz?
Sponsor Reklam |
pisirmeden once bir saat filan disarda birak cozdur yani tamamen cozdur ondan sonra pisir.
Kardesim Cevabi biraz gec oldu ama, hazir pizza alirken, Pizza Tradizionale al dr. oetker´den. evet biraz pahali ama aldi falan pizzalarina on basar, bir dene memnun kalacaksin.
180 derece en alt kata koy sadece üst den pisir
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)