Iste, bir laf vardirya, Tilkinin dönüp dolasacagi yer Kürkcü Dükkani diye .....
Mavi'siz olmuyor iste![]()
Sponsor Reklam |
Selamlar arkadaşlarrr bende geldim...Eski bilgilerimize ulaşamıyoruz dimi tecrübeli üye yazıyordu benim avatarımda da..
Hayirli olsun
Ben de cok sevindim
Bende 2003 den beri eski boarda (Kamil) üyeydim yeni Boarda( Kamil09 ) olarak üye olmak zorunda kaldim eski ismimi kulanmama izin verilmedi mod arkadasimizdan rica etsek yine eski isimlerimizl kullanmamiza izin verilse nasil olur?
Merhaba arkadaslar eski beceriksizler simdi özbeceriksizler mi olduk?
Arkadaslar hayirli ugurlu olsun hosgeldiniz bende eski üyelerden birisiyim ve yoklunuzu cok hissetim allah birdaha hissetirmesin cok sükür birlesdiniz yine
almanyadan selamlar
hepimize tekradan hayirli ugurlu olsun
eski isimleri sans eseri alabilirseniz iyi
yoksa sizden önce baska birisi aldiysa o kisiye ismi ver diyemezsiniz
sonucta kimse kimseyi sahsi olarak tanimiyor , kimin kim oldugu nerden bilinsin
isteyen istedigi ismi almada özgür , ben eski istede bu isim ile katiliyrodum ,
burdada ayni ismi isterim gibi bir uygulama yapilmasi imkansiz
sansa kalmis istediginiz isim alinmadiysa alip kullanin
yok sizden önce alan olduysa kaderinize küsmekten baska care yok
Selam arkadaslar,
Beceriksizler´de 2003 yilindan beri KYB kullanici adiyla üyeydim. Hepiniz gibi bende kapanmasina üzülmüstüm lakin, GSworld ustanin son mesajinda yazdiklarina da anlayis göstermemek mümkün degildi. ÖzBeceriksizler´in hayata gecirilmesinde emegi olan herkese tesekkür etmek istiyorum bu iletimle. Insallah bir 12 yil daha bu güzel ortamda, güzel vakit geciririz.
Sormadan edemeyecegim: Board´un masraflari nasil karsilaniyor? Hepimizin bildigi gibi Server bedeli var, bunu her yil bagis kampanyasi baslatarak ücretin karsilanmasi daha iyi olmaz mi?
Böyle derece faydalanip yararini gördügümüz Board´a katkimiz olsun diye düsünüyorum.
Selam ve Saygilar
Selamunaleyküm herkese, bende yeniden araniza geldim, insallah evvelkinden daha güclü olacagiz.
Bizde elimizden geldigince katki vermeye calisacagiz ,eskiden oldugu gibi.
Selamlar dostlar.
Arayi fazla acmadan bu forumu tekrar acmaniz cok iyi oldu.
Bi ara ciddi ciddi beceriksizler olmadan ne yapacaz diye dusunmustuk.
Selam arkadaslar.. Bende eski üyelerdendim.. Umarım tekrar eski haline döner forum
bende geldim.özlemişim
herkese hayirli olmasi dilegi ile,beceriksizler ailesi olarak yine birarada olmak ne güzel.
bize bu vazgecemeyecegimiz ve asla vazgecmedigimiz Forumu tekrar güncellestiren ve bize kazandiran arkadaslara sonsuz tesekkürler.
iyiki varsiniz arkadaslar
saygilar
yeni board hayirli ugurlu olsun,tekrar beceriksizleri canlandiran arkadaslara tesekkürler,bu arada tüm dostlarin simdiden kurban bayramini kutlarim.
saygilar
Şu anda 41 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 41 misafir)