arkadaslar hec sormayin bugün hamaratligim üstümde,,
sitede mutfak bölümü yok sanirsam,,heralde sitemizin eksik bölümü mutfak bölümü,,bende burada paylastim.
hatuna tavsanlik yapayim dedim...bu gün lahmacun günüm
evliligimizin ilk yilini evimizde kutluyoruz,,lahmacunla
Cenabi Allahim herkesin mutluluguna mutluluk huzur saglik katsin.
PS: insallah yüklü bayanlar görmez konuyu
![]()
Sponsor Reklam |
afiyet olsun.Çok güzel görünüyor.
Tam bana göre konu.
Bende lahmacun yaptim, daha dogrusu yapmaya calistim, hatta etinide cok güzel yapmistim fakat hamuru acmada cok zorlandim ve nihayed bitirmeden yarida biraktim, cünkü becerikligim hamuru acmaya yetmedi. Hanim sonunda yaptigim lahmacun etinden baska yemek yapti. yani Kismet olmadi bana lahmacun yapmak.
eline saglik afiyet olsun size. ama genede bir sorum var, fotoda lahmacunun yanindaki tesbihin ne görevi var? ayriyetten duvarda asagiya sarkan uzatma kablosu cok vahim duruyor. aman Allah korusun.
Konu Selam tarafından (17 Kasım 2017 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.
güzel yorumlariniz icin tsk ederim
her ahcinin bir kusuru vardir,,,kablo olayina gelince gecici olarak orda,,,i$i bitince cikariyoz,,aslinda duvara monte edebilirimde,,yemek camasir derken firsat olmii
tesbih olayina gelince,,mübarek lahmacunnimet sonucta,,arada bir sükür cekerim verilen nimetlere
Kadın erkeğe, erkek kadına, birbirlerini günahlara kitleyen birer anahtar gibidir. Kapanırsa açılmaz, açılırsa kapanmaz. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Mutfakta hamarat olduğun belli, saatin biraz küçükmüş
Adama sormuşlar:
-Karından korkuyor musun?
-Ne korkucam yahu, çamaşırları yıkamışım, ütümü yapmışım, lahmacunu yapmışım, bulaşığı yıkamışım, camları silmişim, tozu almışım, çocuğun altını bezlemişim... İşini yapmayan korksun.
Ömür boyu mutluluklar dilerim.
afiyet olsun allah ailenle 100 cü yilinda da nasip etsin
güzel sözlere ne denir,,Allah razi olsun ustam,,aynen valla i$ini yapmayan korksun aynen
saat konusuna gelince,,ihtiyarlik gozüm görmii,,sag olsun cocuklar zamaninda dogum günü hediyesi almislardi,,o gün bugündür cikarmam,, kolumda
tskler Allah razi olsun kamanli ustam, cümlemize insallah,![]()
Konu MEGAbond tarafından (18 Kasım 2017 Saat 01:13 ) değiştirilmiştir.
ALLAH mutlulugunuzu daim eylesin cümlemizin Arkadaslar
Gelelim Usta'nin Lahmacun'una cok lezzetli görünüyorlar Afiyet olsun
Sanirim Mutfak Konusu burada illeriye dönükIslense iyi olur
Bende illeriye dönük Manti Ustaligimi burada paylasayim INSAALLAH
Amin cümlemize insallah ustam,,,manti resimlerini dört gözle bekliyoruz ustam
bir cok kere arkadaslarin gida sunumlari oldu,,ne bileyim zeytindi peynir yapimiydi,,pastirmaydi kabak tatlisiydi,,cay secimiydi derken,,hepsi bir yerlerde parca parca olustu,,,aslinda ÖZBECERIKSIZLER MUTFAGI diye bir bölüm acilmis olsa,,her konuda oldugu gibi,,yemek icmek konusundada pasla$mi$ oluruz. karni acikan fikri olmayan dalar mutfaga,,,ögrenir yapar birseyler.
bizlerde bilmedigimiz veyahutta eksik oldugumuz konularda bilgi sahibi olmus oluruz,,,,
Bölümü actim arkadasim özel mesajlada istek olunca yemek konularini burdan sürdürebilirsiniz.
https://www.ozbeceriksizler.com/showthread.php?58369
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)