Sponsor Reklam |
kalan saglar bizimdir,,,unutulmus birsey yok,,takibinizdeyiz
2004 Caki-03 hala Caki-03 :-)))
Bildigim kadariyla Angarali nickli ve LakLak'in mod'u olan üye bir bayandi.
GSWorld ise anlatmaya gerek yok, forumun kurucusuydu.
Lastikci nickli üye ise Almanya'yi terk-i diyar edip TR'ye yerlesti.
Isimsiz nickli üye bana bir sey hatirlatmiyor.
Alpen isimli üye ise... Sizlere Ömür
GSworld, Kayserili ve Akıncı idi kuranlar, sonra sadece GSworld kaldı ve yürüttü..
bende en eskilerdenim , önce Kirmiziejder olarak sonra Ejderabi olarak, 2003-2004 den bugüne kadar beceriksizlerden cok sey ögrendim ve cok kisiye yardimci olmaya calistim....
Saygilar
Devami, eski günlerden
Mesut64, post: 2684518, member: 500225 Nickli Üyeden Alıntı
Mesut64, post: 2684578, member: 500225 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar eski dostlar
bende 2002 li yillardan beri buralardayim.yeniler bilmez o serverlerin gücünün yetmedigi zamanlari para toplayip güclü bir servere gecelim diye ugrasip dururduk o zamanlar neyse
yas ilerledi saglik sorunlari ilerledi arada girebilirsem boarda ne mutlu bana...
Evet arkadaslar bende 2001 üye olmustum thomash adiyla cok güzel günlerdi o yillar cok seyler ögrendik beceriksizlerden hepsine tsk ediyorum ve hala daha ögreniyoruz ve örenecegiz insallah slmlar herkese
benimde 17 sene oldu bütün beceriksizlerde olan arkadaslarimi cok seviyor ve saygi duyuyorum
ALLAH hepinizin gönlüne göre versin
saygilar sevgiler
Türkü bakislim, gsworld ,angarali, haydut55 ah eskiler ahhhh
bende 2003 ten beri buralardayim,,,nick ayni nick MEGAbond
Bende 2002 de Beceriksizler Board ta uye oldum, board tan cok sey ogrendik ,en onemlisi sabirla okumayi ve arastirmayi ogrendik, o zamanlar facebook, twitter, vs, yuktu yani bosuna zamanimizi harcamazdik bugun gibi,
hey gidi gunler...
Hepinize Saygilar ve Selamlar
Quick
bende 2002'de üye olmustum, akbaba
eskiler deyince ilk aklima gelenler Angarali,GSworld,Akinci, Tilki1....
board eskiden cok baskaydi, daha cok paylasim ve daha bir sevgi-saygi vardi gibime geliyor.
burdan cok seyler ögrendim,herkesden Allah razi olsun..
bilgi paylasilinca cok güzeldir
mRH
Beceriksizlere 2002 yilinda üye olmustum,tabi o zamanlar Gold ,fun kartlar ile baslamistim,daha sonra dt ile ugrasan arkadaslar vardi,kimse hatirlamamis ,hacker,streamer ,hele alfa164 ü.bu arkadaslar baya bir dt nin belini kirmislardi.kimler gelgi kimler gecti buradan ,eskiden bu Kadar bilende yoktu.koca münihte kart yazan 5-6 kisi vardi yoktu.daha italya lanadan kart yazdirmaya gelen arkadas bile vardi.bence bu ip tv ve g box ve cc cam paylasimindan daha ilgi cekiciydi.
Ben Ilk önce Bu sayfayi yapan Arkadas ve arkadaslara Tesekür ederim Yilardir Beri Beceriksizlerde üyeydim cok guzel zamanlarimiz gecti cok guzel yardimlari oldu ve zaman geldi Beceriksizler Kapandi Sanki bir bosluga düstük gözümüz beceriksizleri aradi yok yok yok yilar gecti is arkadasi dedi beceriksizler acildi Öz beceriksizler dedi Inanin Kulaklarima inanamadim is yerinde zaman gecmiyordu eve gideyim üye olayim Eyvallah güzel kardesim iyiki acmisin sudan cikmis Baliga dönmüstüm saygilar
Selamünaleyküm Aziz kardeslerim,
nihayet üyelik acildi da hemen geldim. iple cektim bu günü. BISMILLAH madem her hayrin basidir, ben de BISMILLAH diyerek, cok degerli ve cok sevdigim BECERIKSIZLER ailme kavusma mesajimi ileteyim:
Ben de cok eskilerden, ihtiyar tayfasindan sayilirim, zira 38 yasindayim. Nickim hep ayniydi. Dini bölümde moderatörlük yapmisligim var. Lakabim o zamanlar "BECERiKSiZLERiN iMAM'I" idibilenler Bilir. Bilmeyenlere bu vesile ile duyurulur
Hayirli ve muvaffakiyetli paylasimlar dileklerimle...Baki Selamlarimla hassn
Herkese Merhaba önce bende eski üyelerdenim 2002 yılında üye olmuştum Geylani nickli üye idim burdaki gibi Ençok Hyundai bölümünde aktif olmuştum. Hatunoğlu diye bir vardi arkadaş ile şahsen görüşmüştüm çok sıcak kanlı iyi arkadaş canlısı biri idi, beni evinde akşam misafir edip sonra beni yolcu etmişti. Eğer hala buralarda ise Saygılarımı sunuyorum. Hakikaten o zamanlar bir başka idi.
Saygılar Geylani
Konu Geylani tarafından (25 Şubat 2018 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlislik
Şu anda 26 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 26 misafir)