Artik adi
Bera holding olacakmis
Hurriyet gazetesi
Konu egeli tarafından (14 Temmuz 2017 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.
Sponsor Reklam |
Hürriyet hep arkadan geldiği için
Isim değişikliği çoktan oldu
gene içlerinde en sağlam bunlar oldu halen 6 bin kişi çalışıyor 15 bin kişi de dolaylı yoldan istihkam sağlıyor
aslında yazılacak çok şey var da siyasete girecek
neyse boşverin
horoz usta 6 bin kisiye ekmek vermek icin 6 milyon kisiyi dolandirmak gercekten kurnazca ve akillica ben sahsim adina her zaman soylerim taktir ederim bu insanlari cok akillilar akilli olmasalar bu kadar insani dolandirdilar ve dolandirilan insanlar halen tapiyor muthis basari onun icin helal olsun diyorum bu insanlara.
Artik böylesi seylere inanlara ben acimiyorum.
Ya adamlar isi, hep kazik atmak pesindeler.
Dolandirsinlar bakalim bunun birde ebür tarafi var asil orda lazim (bi bakim yatirim gibi görun madur arkadaslar,farzetin bu bir Bono günü gelecek ebür tarafta tahsiz edeceksiniz)
Konu Talha'linho 7 tarafından (09 Eylül 2017 Saat 10:12 ) değiştirilmiştir.
ückagitci holding olabilirdi adi.
Başka isim ile garibanları soymaya devam
Bu holding davalarinda acinacak bir durum yok. Evde cocuguna elbise alirken en ucuz dükkan aradi, holdinglere gelince cok para kazanacagim diye basti parayi ne kadar varsa.
Evet oyle oldu. İkinci nesil oyle buyudu. Benim babam ve annem koyde buyuduler. Yokluk icinde. Sanırım hal boyle olunca da birikim yapmak istediler. Aci bir sey. Nerde ucuz esya var onu al. Flohmarkt a gidip esya al ve sat. Ben ve kardeslerim bir odada buyuduk. Annem bunlara katlandı. Sicak şu yok. Balkon yok. Tek oda. Tuvalete musterek. Sonra butun birikimini yatır.
50 bin markda benim gitti zamaninda.Onlarla ileride bir yerde bulusacagim hehe![]()
Dünyada isim cok ,ama onlarin Zihneyiti hep ayni.
Nediyeyim yatiranlar hala varsa bizim bilmedigimiz bir seyi
biliyorlar demekki.
saygilar sundum.
pislikler.ne ar ne namus nede vicdan insanlikdan cikmislar
Konu dreamceng tarafından (04 Eylül 2017 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.
bunlara para yatiranlara bir sorum var :
bu firmalara para verenler de suc yok mu sizce ? daha cok daha cok hirsi degil miydi sizce ?
Konu akilsiz tarafından (07 Eylül 2017 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
Para yatiran Demek varki adamlar devam ediyor
Adamlarda suc yok , bence yatirani cezalandirmak gerek
Bu isi yapanlari tanimak ders almak isterdim
Adamlar ayni kisileri bir degil bir kac defa kekliyor
Bu büyük kabiliyet
Devlet güvencesi olmayan Banka, Firma , Holding hic bir Zaman para yatirilmaz.
Bundan daha cok gidin bankaniza bir Depot actirin ve Borsaya yatirin bunlardan daha
güvenceli olur, tabiki Borsada kazanacagim diye bir sart yok., ama en azindan kurali var.
Bilmediniz hayir kurumlarina para yardiminda bulunmayin, Din üzerinden cepleri dolduruyorlar sahtekarlar.
Ustalar,ben Kombasan bünyesine bagli Alfa hava yollarinda caliştim.bu pislikler 3 aylik maaşimi vede harcirahlarimi vermediler vede üstelik firmayi batik gibi gösterip iflas ettirdiler..benim gibi hak ettiklerini alamayan digee arkadaşlar mahkemeye gittik ama bi sonuc alamadik..ati alan coktan üsküdari gecmişti
kim ne derse desin bir atasözü derki aptallar olmasa akillilar oturur seyini eller durur kim dedi gidin 100000 verin size 10000 faiz vericem ayda para tatli geldi bu dincilere hepisini kandirdilar yimpas ve kombassan arkalarindada su anda basta olanlar var cünkü paralar o partidede harcandi kim ne derse desin
Şu anda 10 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 10 misafir)