ALLAH acil şifalar versin Kardeş
Son ümit, daima ALLAH'ın elindedir ve İnşallah sağlığı iyiye gider.
Sizlerin Ümitli olmanız gerek, Babanı'da biraz olsun ümitlendirir , sonuç belli olana kadar.
Saygılar
Slm arkadaslar sizden hastanede yatmakta olan babam icin hayir dualarinizi rica edecektim , babam hastanede ve durumu cok kritik doktorlar peki umutlu degil herseye hazirlikli olun ve dua edin diyorlar, sizden dualarinizda bizide unutmazsaniz memnun olurum allah hepinizden razi olsun :-((
Sponsor Reklam |
ALLAH acil şifalar versin Kardeş
Son ümit, daima ALLAH'ın elindedir ve İnşallah sağlığı iyiye gider.
Sizlerin Ümitli olmanız gerek, Babanı'da biraz olsun ümitlendirir , sonuç belli olana kadar.
Saygılar
Allah acil şifalar versin. Hayırlısıyla en çabuk şekilde sağlığına geri kavuşur
Allah Acil Sifalar Versin
Allah acil şifalar versin. hemen umutsuzluğa kapılmayın Herşey Allahtan belli olmaz bakarsınız tekrar sağlığına kavuşur.
Dualarımız sizinle siz yinede metanetli kalınki babanıza umutlu olması için destek olsun.
BUGÜN CUMA YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE TÜM HASTALARA ACİL ŞİFALAR AMİN.
Hocam amcaya Allah tan acil şifalar
Bende babamı yılbaşında kaybettim..kendisi akciğer kanseri olmuş ve son devredeydi ... bugüne kadar yakın birini kaybetmemiştim gerçekten zor oluyor ama vefat edince Allah tan bir kuvvet geliyor insan dirayetli oluyor.
Allah gecinden versin ama vefat durumunda International Evlilik cüzdanı gerekli oluyor konsolosluklarda formül B olarak geçiyor..Ben bu kağıdı almak için konsolosluğa yolda iken vefat haberini aldım ... bazen DITIB kendi temin ediyor ama elinizin altında olursa işlemler daha hızlı biter..
Konu hOrOz tarafından (11 Ağustos 2017 Saat 06:51 ) değiştirilmiştir.
Allah Acil Sifalar Versin.
Allah acil şifalar versin.
Allah acil sifalar versin kardesim insallah bir an evvel ayaga kalkar
Allah tez şifa versin inşallah..
geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin.
Çok büyük geçmiş olsun, Allah acil şifa versin..
Allah Acil Sifalar Versin kardesim babana
Allah cümlenizden razi olsun, gecen hafta dan beri makinaya bagli makina yardimi ile nefes alip veriyor, 4-5 gün yatirip vücüdü dinlendirdiler ve 2 gün önce ilaclari kestiler kendine gelip durumunu görmek icin fakat biraz kendine gelince gördülerki kalbi cok yavas gücsüz bu yüzden tekar makinya baglandilar dün ziyarete gidip Doktorlarla konustuk organlar yavas yavas kötüye gidiyor dediler , ama siz yinede umudunuzu kesmeyin dediler :-( dünden beri kimse yatamiyor her calan telde herkesi bir telas aliyor . Cok zor bir durum allah kimseye butür acilar vermesin
Konu Serseri tarafından (11 Ağustos 2017 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.
Allah Acil Sifalar versin Kardesim.
Allah acil sifa versin..
ALLAH C.C Acil Sifalar versin Dua Dua ve yine Dua baska yapacak birsey yok
Bundan 3 Yil önce bende Babami kaybettim hala Dün gibi sesi kulagimda Ah keske Cani sag olsa da Oglum nasilsin bakalim dese bana neredeee
giden geriye gelmiyor iste. Kardesim bunu seni üzülesin diye yazmiyorum sadece icimdeki yasadigim Aciyi paylasmak icin yaziyorum.
ALLAH hepimizin geride kalan Ailelerimizin tümüne Can sagligi versin Hayirli saglikli uzun uzun ömürler versin INSAALLAH.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir Ekleme yapmak istiyorum kardeslerim su 3 Kurusluk Dünya'da kalp kirmaya degmez Dünya Mali Dünya'da kalir.Insanoglu'nun su Dünya'da ne Kadar fedakarlik yapmis ise onunla Ahiret'te mükafatlandirilir !!!
Konu memo82a tarafından (11 Ağustos 2017 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.
Allah cümlenizden razi olsun
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin dualarımız sizinle
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)