Slm
Eskilerden kim kaldiki,hic unutmuyorum Beceriksizlerde zamaninda üye oldugumda bir dünya Arkadas 921 ne diye mesaj atmisdi.
Eskilerden Rahmetli Alpen Abi vardi nerdeyse her Aksam sabahlardik Bordda.Cok eskiler tanir Rahmetliyi.
Selamlar Saygilar
Sponsor Reklam |
Ben varim eskilerden birader eski nikim thomash di eski beceriksizlerde rahmetli alpen kardesi biliyorum mekani cennet olur ins be birde angarali usta vardi oda cok komikti ya ey gidi eski beceriksizlerdeki günler cok güzeldi cok slmlar
bende eskilerdenim esgi board da mister dim
![]()
Bende eskilerdenim çok arakadş benim bilgilendime sayesinde krediden geri çok para aldılar.tabi bende çok arkadaş sayesinde
Çeşitli bilgiler edindim ama malesef şimdi bilgili arkadaş çok az az kaldı bordumuzda ama yinede bordumuzu çok seviyorum
Hepinize iyi geceler arkadaşlarım.
Ayontar ustam sayesinde 2002 yılında tanışmıştık sizinle ..
Sonra Fanatiq1 hemşerimle tanıştık.
İki arkadaşımda süperler. Taa varda yaş 56 oldu unutkanlıkda var.
Beceriksizlerden memnunuum.Tesekkürler hepinize..
Hey gidi Heyyyyy nerede O eski Saf Dostluklar yazistigimiz Insanlar. Insanoglu tez unutuluyor bu Alemde
Biz variz memo82a usta eskilerden canini sikma bak baskalarida cikiyor covaliyoruz ins......![]()
![]()
Eyvallah Ustam sizler benim icin her Zaman Dilimde / Kalbimdesiniz eskiler bizleri unutu
kalan saglar bizimdir,,,unutulmus birsey yok,,takibinizdeyiz
2003 MEGAbond hala MEGAbond(bir GIGAbond olamadik gitti)
aramizdan ayrilmis,arkadaslarada Allahtan rahmet diliyorum.Mekanlari CENNET olsun.
Galiba bende bu eskiler içerisindeyim
Bir zamanlar Angaralı ustat da vardı ama şimdi bu üstatı göremiyorum
SAygılar
Bende eskilerdenim, "aslan" ismiyle beceriksizlerin basindan beri ordaydim!
Cicitürk ve uydular üzerinde az ugrasmamistik, ne blockerler yaptik, epromlar programladik, receiverler aldik vs vs![]()
Yine aynı isimle buradayım.
Ben 2001 yada 2002 de üye olmuştum,Beceriksizlerin ilk yıllarıydı sanırım, nick aynıdır bende "burclu"
Boardda FTP Bölümünde görev almıştım, Moderatorlükte yaptım aynı bölümde, az Uploadda bulunmadım buraya, hatırlarım PC yı akşamdan kapatmazdımkı Upload sabaha kadar bitsin diye sonrada sabah 04:30 da işe gitmeden linkleri eklerdimki Üyeler indirebilsin...hey gidi günler o zaman MSN den görüşürdük genelde, Eski üyeler tanırlar beni, hepsinle sohbetim olmuştur.
Boardun Kapanacağını okuduktan sonra sanki bir Cenazem varmış gibi üzülmüştüm, çok şükür ama burda buluştuk tekrar.
Herkese Saygılar ve Selamlar.
Burclu
Angaralının Espiri anlayışına hayran kalıyordum, birde Fotosu Süperdi.
Arada bir Rumuzum degisti ama!
2003 den beri burdayiz
Ya$ Oldu 48
Bu fotoyu hatırlıyorum
Şu anda 27 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 27 misafir)