Herkse hayirli olsun yeniden emek verip burayi ozbeceriksizler.com
kuran arkadaslara cok tesekkür ederim Selamlar
Sponsor Reklam |
Selamlar, tekrar aranizda olmak güzel, yardimim dokunursa sevinirim, ar$ifi geni$letmek isterseniz özelden yazabilirsiniz
Hosgeldiniz arkadaslar
Tekrar kavustugumuz icin mutluyuz,emegi gecen herkese tesekkurler
Herkese selamlar insAllah beceriksizler deki kaldigimiz yerden hep beraber birlikte daha iyi noktalar getiriris emegi gecen yardimci olan herkese bu sayfa icin canı gönülden kutluyorum
herkese selamlar insallah hersey eskisi gibi gider
ayni üyeismi ile amario yine aralarinizda! :-)
hayirli ugurlu olsun
Herkese merhaba arkadaslar.Beceriksizlerdeki arkadaslarin burada oldugunu gorunce hemen uye oldum gercekten arkadaslarinda yazdigi gibi bende karakara dusunüyodum simdi nereye takilicaz diye.bu forumu acan emegi gecen herkese sonsuz tesekkürler.
herkese selamlar. uzun süredir bi paylasim forumu alayip adam gibi birsey bulamamistim. beceriksizler gibisi yoktu. tekrar burada olmak süper !!
eski adimla tekrar kayit oldum
herkese selamlar
Yeni ve eski üylerimiz hepinizde hos geldiniz.
Hayirli olsun , cok aradim nihayet bulustuk.![]()
eski Oz beceriksizler ailesine hosgeldiniz.
Saygilar
selamun aleykum sükür kavusturana arkadaslar cok özlemisim beceriksizler.beep.to herzaman favorimde duruyordu,
arada tikliyordum belki acilmis ümidiyle sonra birgün google beceriksizler board yazinca facebook sayfasina girdim,
ve burayi buldum emegi gecen arkadaslara tesekkür ediyorum basarilarinizin devamini diliyorum
süper olmus .slmlar.
Selam olsun tüm özbeceriksizler boardunu kuran, emegi gecen-calisma yapan ve boarda bulunan Arkadaslara.
Umarim uzun soluklu kalici ve huzurlu, bol paylasimli bir board oluruz.
Hosgeldin pakcam arkadasim ve diyer arkadaslar siz de hosgeldiniz
rengi bile güzel boardin emeginize saglik beceriksizler baska
Arkadaslar herkese selamlar, rüyami gercekmi hala cözemedim
Neredeyse hergün belki acilmistir ümidiyle kapandigindan beri eski adrese girmeye calistim ama nafile. Buraya tesadüf sonucu ulastim. Insan eski üyelere bir email atar, hic haberimiz olmadi. Admin degisti sanirim, karam usta hayirli olsun yeni görevin.
koc1990 malesef arkadasım uzun uğraşlar sonucu mail adreslerine ulasamadim, bu yüzdende mail atma imkanı oluşmadı..
Sağolsun hızlı büyümemiz icin uğrasan arkadaslar esine dostuna bir sekilde iletiliyor ki kısa surede bu uye kitlesine tekrar ulaşabildik..
malum yaz sezonu,suanki gelişim den gayet memnunuz yönetim olarak.
tekrar Hosgeldin funvideolarina kaldığın yerden devam edebilirsin
Şu anda 42 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 42 misafir)