Biz 2 yıldan beri lidl suyu içiyoruz, mavi ve yeşil kapaklıyı, mavilerde wörth am Rhein yazıyor, yeşillerde kirkel. Kaldığım yer Frankfurt am Main çevresi.
arkadaşlar LIDL yine suyu değiştirdi
bizim buralarda ( PLZ 52223 ) 2 haftadır başka bir kaynak suyunu pazarlıyorlar
önceden kaynak olarak KIRKEL diye yazıyordu şimdi ise kaynak ismi Wört am Rhein olmuş
tadi biraz daha sert Kirkel gibi yumaşak bir tad yok
sizin o taraflarda hangisi satılıyor ??
Sponsor Reklam |
Biz 2 yıldan beri lidl suyu içiyoruz, mavi ve yeşil kapaklıyı, mavilerde wörth am Rhein yazıyor, yeşillerde kirkel. Kaldığım yer Frankfurt am Main çevresi.
Berlin de
Saskia Mineralwasser Quelle Jessen
Yazıyor şişede, uzun zamandır aynı değişiklik yok.
47798 Krefeld Ye$il $iSe wörth am Rhein
45276 Essen
Real - Tip![]()
Yer Mannheim, Saskia Kirkel, cok sahane bir su. Birkac sene öncesi burdada Kirkel Jessen olarak sunuluyordu. Biz burda es dost Lidli mail ile protesto ettik ve bize dedilerki, Kirkeldeki Membaa dan yani Kuyudan su yetistiremiyorlarmisda (!) onun icin Jessen suyunu destek amacli müsterilerine sunmuslar (!) Tam olarak unuttum ama söyle 2-3 ay kadar es dost o sudan almadik. Kirkel suyundan devam icmek isteyen arkadaslara bir an önce dileklerine kavusmalarini dilerim.
Hayirli sahurlar.
Selam
tavsiyem Netto da satilan su. Bence tadi mükemmel. Stilles Wasser..
Cogu zaman alis verislerimi netto´dan yapmaya calisiyorum, benim edindigim tecrübeye göre "mallar" aldi, lidl ve kaufland´a göre daha iyi.
Sebzeleri olsun, meyvalari olsun, caylari olsun vs.
Gecende bio bal aldim netto´dan mükemmel. Bu tadi bir türlü diger bio ballarda bulamiyorum maalesef.
Not: Netto´da calismiyorum![]()
nettonun suyu daha güzel
birde Netto nun suyunu deneyelim
Geçen de Vittel ve Erikli aldim hoşumuza gitmedi
Nettonun suyunu bende alıyorum yaklaşık 3 yıldır.
Kesinlikle tavsiye edebilirim.
Netto naturalis Classic olanı içiyorum,gayet memnunum.
Selam,
Nettonun suyu cok güzel , yalniz Benim kaldigim yerde Aachen civari nin Netto suyu iyi deyil , ama akrabam var Oberhausende oturuyor oranin Netto suyu fakli ve cok güzel ,
Neuss ta kirkel suyu var biz kullaniyoruz.
Köln dede bazi yerlerde kirkel bitmis bu lidil gecen senede ayni olayi yapdi eldekileri yazin müsteriye zorla satiyolar. Kirkel oldumu lidlden alirim yoksa diger duyun tadi igrenc köln pesch de buldum 10 paket aldim 😂😂
LIDL geçen senelerdeki yine yaptı KIRKEL piyasadan kayboldu yerine yine Wörth am Rhein suyunu (Aachen ve civari ) piyasaya sürdü
içlerinde Nitrat oranı düşük olan Kirkel Suyu
https://www.meg-gruppe.de/produktinf...ationen-5.html
sizde durum nasıl yer belirtirseniz iyi olur
![]()
Yer Frankfurt, Cumartesi 4 kasa aldım, hepsi kirkel di.
en güzel su Erikli
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)