Kına yakmak faydalı olabilir
Sponsor Reklam |
Kına yakmak faydalı olabilir
Selam arkadaslar sonuca varan oldumu? Tavsiyeleriniz nedir?
Bana cortison tropfen malesef yaramadi doktor hizlandirmamis icin igne basmaya baslicak 5 ayda TRIAM 40MG ismi
Her 4cu hafta igne yicekmisim sac kiran olan yerden.
Kendi kendime düsunuyorum sarimsakami baslasam diye ama herkez onuda degisik degisk yapiyor sizce sarimsaki nasil yapmam gerekiyor?
Tuza bandiripda yapanlar var sizce bu yöntem iyimi?
arkadaslar ben ramazan ayinda tr gittim bir arkadasla sac kiran icin nette arastirmalar sonucu bir doktor önce muane sonra bu uzun bir sürec denildi vede testler yapildi onlar kendilerine göre testlere bakiyor sonuc olarak bize ( unamity 4 mg ) tavsiye etti acikcada söyledi uzun bir sürek tabiki 3 ay sonra ister yüz yüze ister kamarali olarak görmek istediigni söyledi ama bu ilac pahali bir ilac hic bir sigorta benim bildiigm ödemiyor yurt disinda daha pahali kullanan arkadaslar varsa sonuc söylerlerse bizede bilgi olur bende bilgi amacli sizlerle paylastim
not 6 kullanilacak bu ilac yaninda farkli ilaclarda var ama krem onlar pahali degil krem gibi sürülecek cinslerden
Konu antika tarafından (25 Nisan 2023 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir.
Bu sarimsaki sürmeden önce eski deriyi nasil kazidin? Bu sarimsaki hergün mu yapmamiz gerekiyor?
sarimsak ve tuzla 3-4 gün hergun sac kiran yere sürdum yara cikasay kadar 1 hafta dinletirdim deriyi kabuk bagladi kendisi düşey kadar bekledim
Bu uygulamayi yaklasik 3 ay yapdim saçlarım cikmaya basladi allaha şükürler olsunki
Sarimsak tuz sürtuyorsunuz öylece yatmaya gidiyorsun sabah kalktinizda elma sirkesi sürun sac kiran tarafa tekrar 5-10 dk bekletin sonra sacinizi yikayiniz ben kendim Sebamed kulandim 5,5ph wert oldu icin tavsiye ederim
Baska arkadaslarda yazdi 100%100 sariksam kullanirsan yeniden belli bir süre sonra yeniden killar cikiyor. Dene banada krem vermişti doktor faydasi olmamış ti sarimsak sürdükten belli bir süre sonra yerine yenide killar geliyor
sarimsaki nasil kullandiignida söylersen sevinirim tsk ederim
Konu antika tarafından (28 Haziran 2023 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
Sarimsaki ortadan kesiyorsun ustam tuza bandirip sac kiran bölgeye sürtuyorsun 15-20dk ben her 5dk bir yeni sarimsak kesiyordum taze olsun diye bu uygulamayi yazdim gibi haftada 3-4 gün yapiyordum beya bir yaniyor disini sikman lazim artik ben yaklasik 2 aydir yapiyordlum hemen faydasini gördum 2 euro kadar büyüktu suan 2 cent kadat bir delik var üzerinde ince ince kılarda cikti cok sukur
Hijyene de dikat et cok önemli ben her hafta 1kere yatarken yastimi kilifini değisdiriyorum elinle o bölgeden uzak tut cok kaciniyor..yara olan yeri eleme kendisi düsuyor kabuk ve sebamed kulan 5.5ph.
Aksamlari yatarken yap bu uygulamayi öyle yat kalktıkdan sonra elma sirkesiyle o yeri pamukla iyice yidir 5-10 dk sonra sacini yika.
Daha dün Bild.de de okudum.. amerika da %100 yariyan bir ilaç üretilmis..
Şu anda 20 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 20 misafir)