Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript![ ? ]
DMCA.com Protection Status

vavoo


NOTICE Notice: This is an old thread. It was started 2129 days ago, there may be recent replies. Consider making a new thread before posting.
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mesut Özil konusunda BZ gazetesinde oylama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Tecrübeli Üye Tigin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18 Haziran 2015
    Nereden
    Schwarzwald
    Mesajlar
    398
    Ettiği Teşekkür
    903
    171 mesaja 265 teşekkür aldı
    Selam

    Adamlar ilk defa asagilik kompleksine girdiler. Yani eleme turunu bile sonuncu olarak bitirdiler. Alman takimi 11 tane Mesut´tan olusmadi.

    Tabii ki bu arada bazi takim arkadaslari da kendi götlerini kurtarmak icin bunu bahane etti ayni Khedira gibi, kredisi sonlara gelen futbolcular.

    Ve tabii ki sorumlugu olan Löw, Bierhoff ve Futbol federasyonlarinin baskani. Hepsi götlerini kurtarmak icin kurban sectiler. Yani maksat bagciyi dövmek üzüm bahane.

    Biz Mesut icin dedik mi, Merkelle tokalastiginda ve resim cektirdiginde türklügünden cikmis, aslini kaybetmis diye. Yok gurur duyduk.

    Bu gidisle zaten Merkel´in de sonunu getirecekler fazla insancil oldugu icin ayni Wulff gibi. Neyse diyecegim; domuzdan post bunlardan dost olmaz.

    Adamlar hic mi kaybetmeyecek, hic mi diger ülkeler futbolda ilerlemeyecek, madem spor o gözle baksinlar. Höness bile aslan kesildi. Ama kendi yaptigi pislik hemen unutuldu.

    Maksat bok atmak karalamak. Kim negatif konusursa önceden ne bok yedigi farketmiyor. Birde bunlarin kafalarindaki kendilerini üstün görme ve yabanci düsmanligi hic bitmeyecek.

    Isyerinde bile bu konuda tartisirken ne kadar gerizekali olduklarini farkettim, hic ummadigim kisi ile kavga ettim ama agzina sictim. Dedim Mesut size dünya sampiyonlugunu

    kazandiracak goller atsaydi bunlari diyecekmiydin. YOK, demek ki dedim gizli seyler ortaya cikiyor, gercek yüzünüzü gösteriyorsunuz. Dedim bir Mesut yalnizca bütün Alman milli

    takimi degil. Peki o diger 10 kisi ne yapti??? Ve hala diretip demezmi yok o fotograf olmasaydi. Dedim dur, su andan itibaren gerizekalilarla tartismiyorum.

    Neyse uzun oldu. Ben olsaydim Mesut´un yerine; Almanya icin oynamak yaptigim en büyük hataymis ve kendimi sizlere ait hissetmek te öyle, derdim. Yani tam asalayacakti.

    Iyi geceler, nedendir fazla sinirlendim...
    Konu Tigin tarafından (23 Temmuz 2018 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.

  2. 3 kişi Tigin üyemize teşekkür etti:

  3. Sponsor Reklam

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukari Çik