poset cay icmem fakat normal demlemek icin yillardir öztürk filiz cayi alirim, siyler hangi markalari demliyorsunuz acaba?
Moringa cay süper bisey
Sponsor Reklam |
poset cay icmem fakat normal demlemek icin yillardir öztürk filiz cayi alirim, siyler hangi markalari demliyorsunuz acaba?
Önceki sayfalarda cay mevzusu gecti, bel Rize cayindan sasmam, bazen bir ikisini karistiririm. Arayistayim hala denemelerim devam ediyor
Filiz ile sari paket olan Rize Turist cayini karistirdim, güzel oldu. Üstüne cok cok az, ama gercekten cok az, yani ekliyorum bile sayilmaz, iki parmagin ucu ile demlerken azicik da bergamot dedilleri earl grey tomurcuk eklerim bazen, bazende eklemeden demlerim.
En son bu karisima bir tavsiye üzerine biraz Rize tiryaki cayindan ekledim, diger karisim kadar iyi degil gibi geldi bana.
Peki yesil cay icen, bu konuda yorumu olan var mi?
Ben birkac kez sallama dedigimiz posette olanlardan ictim, hafif bal ile karistirdim güzel oluyor ama yesil cayin cok saglikli oldugunu bildigim icin birde tozunu alip demleyip denemek istiyorum.
Bugün bakkaldan aldim yesil cay, ne kadar koymak lazim bilmiyorum ama deneyip zamanla bulucaz artik tam ayarini.
...@hope41 ustam kismen bende katiliyorum yazdiklarina bende rize cayi iciyorum
keyif icin tomurcuk güzel
kahvalti icin sade demlerim her ne olura olsun rize sari/kirmizi paket olsun yeterli
demlemesi uzun sürsede cabuk bayatlamiyor yaz/kis iki demlik hergün icerim
poset/sallama cayi icmiyorum
ne demisler herseyi salla ama cayi demle demisler![]()
Rize Çayi içmem radyasyonlu cikar mikar neme lazim
Dogadan Kayisi cayi Bagiraklar icin cok iyi tabi bulabilirsen
Poset caylar güzel olmuyor. Ama sunu fark ettim. Liptonun Yellow Label cayi var. Türk marketlerde satiliyor. O hosuma gidiyor.
Hanim zaten cay icmedigi icin sirf benim icin demlemeye degmiyor. O kahve icer.
Bir deneyin alin. Tadi nerdeyse Mevlanaya benziyor.
Benim caylar sirasi ile böyle.
Yaprak cay ile karistiriyorum. 42 Nolu cay bana göre degil. Daha almam.
![]()
Konu banane78 tarafından (01 Ekim 2022 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir.
Biz Tanay Ceylon içiyoruz ama değiştirmek istiyorum biraz daha kaliteli olmasını istiyorum. Zaten Çayı misafir veya hafta sonu kahvaltıda içiyoruz o yüzden biraz kaliteli iyi olmasını istiyorum.
Bu liptonu deneyeceğim
@atsiz77: Liptonu mutlaka dene, hosuna gider. Pek tiryaki degilsin o zaman. Cok az iciyorsun.
ben sabah ve aksam olmak üzere sürekli cay icen biriyim :-)
Yaprak caylar icerisinde benim bulabildigim en sade ve iyi olan cay Tanay. Bir cok marka denedim ama hepsinde hosuma gitmeyen bir tat ve koku var.
Yaprak cay tavsiye edecek olan varsa, yazsin. :-)
slm bende bunu tafsiye ederim bu sene kesfettim tadi sahane Karali hediyelik ictikce icesi geliyor insanin
https://www.cimri.com/market/cay/en-...iyatlari,54453
Dün Bakkalda çay reyonunda Dem Dem markasını gördüm 500gr paket üzerinde 4,99€ UVP yazıyor. Altta 7,99€ gittim kasaya bunun fiyatı ne kadar diye sordum 7,99€ deyince bıraktım.
Bu markayı deneyen oldumu, çok iyi olduğu yazılıyor internette ama o yazılanlarada pek güven olmuyor
Gelin çayı daha iyi
teneke kutuda tomurcuk cayi var caykurun o 500 gr bulursan al mevlanayla karistiriyorum güzel oluyor 4.50 5 eur arasinda
Türkiyede Restaurantlarda Caybahcelerinde kafelerde içtiğimiz caylar yakın hangi markayı tavsiye edersiniz almanyada türk marketlerinde bulabileceğim?
Konu eski ama bende favorimi yazayim , ben uzun zamandır doguş’un bergamot aromalı Earl grey çayını içerim. Çaydanlığa 3-4 poşet atıp biraz demleyip içeriz siyah çay seven herkese tavsiye ederim.
Bende normalinde Lidlin kendi Markasindan Earl Grey Siyah Cayini iciyordum.
Gecen Türk Marketinde bunu gördüm aldim. Tadini begendim. Acimsilik yok gayet güzel iciliyor:
![]()
Tirebolu 42 çok tutulan bir çay markasıdır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)