slm arkadaslar, izmir de yapilan kumru almanya da nerde yapiliyor/satiliyor (berlin haric)?
Sponsor Reklam |
evet bende bir kac zaman önce izledim berlinde varmis
ama hic ilgimi ceken bir yiyecek degil
neden derseniz icin sosis dolu
bende sosisi sevmem
ama yiyenelre afiyet bal seker olsun
Bizim burda Münster,de açılmıştı bi ara..izmirli olarak hemen tadına baktık ama çok kötüydü bi daha gitmedik.zatem 2 ay sonrada kapandı..
Sen izmirliysen Almanyada yapılan kumrudur dönerdir seni kesmez dostum. Olduğu kadar sadece bi o anlık heves giderir..
Bizim bölgede yapanını duymadım vardır belki ben bilmiyorumdur. Onuda döner işine döndürürler gibime geliyor .
Her köşe başında döner satan var !!! Ama dönerci varmı yok ( yani yok denecek kadar azdır bulmak mesele)
Onun için kendi kumrumu evde kendim yaparım hep..🖒🖒
Mannheimda da var
ben birkac hafta önce aldim denemek icin bize göre degildi neyse, yalniz ekmek arasi degil kasapdan almisdim evde kendimiz hazirladik ekmek arasini, yer olarak Dortmund NRW, HVM kasab adresi Kattenstert 20, 44359 Dortmund
reklam amacli yazmiyorum buda böle bilinsin.
talo modumuz sormus nerede yapiliyor ve satiliyor diye bende yardimci olmak icin adres verdim, senin soruna gelince uzunköprü kardesim ben ihtiyaclarimi 2 kasapdan haric biryerden almam , bu kasap bana tadimlik olsun diye verdi ( beles ) onlarda yeni ürün olarak tanitmak istiyorlar. yukarida yazdigim gibi bizim damagimiza göre degildi buda sanirsam cok da reklam amacli olmuyor bence
ilk vermis oldugum cevabda yaziyor adrresi oradan bakarsim
Berlin Hermannstraße de vardir. Güzel birsey ama birkere yedin mi yetiyor herzaman yemek istedigin birsey degil. Gördügün video da o dükkan ztn
Bremen e de acildi.. ilk gün gittim 2 saat mi ne bekledim sirada.. bosuna beklemisim.. Allah in gücüne gitmesin, ama hosuma gitmedi..
Dönerin yerini kapamaz..!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)