Arkadaþým öncelikle gecmiþ olsun.bu diyeceklerim seni umutsuzluga düþürmesin
Bendede ekzema hastalýgý mevcut gitmedigim doktor kalmadý desem yalan olmaz. Geleyim þimdi konuya ekzema ve sedef hastalýgý hepsi cilt hastalýgýna baglý ayni hastalik aile grubundan farkli hastalýklar.yani örnek bir süru deðisik balik türü var ama hepside balýk olarak geciyor.bu hastalýkta ayni bunun gibi
Bu cikt hastaliklarinda kortizon haplarý iyi geliyor ama sakýn sakýn kullnamayýn.cilti iyi yapýyor ama karaciger pankreas ve böbrekleri kesin ve kesin bozuyor.kimi insanda 1 senede kimi insanda 5 sende ama kesin ve kesin organlarý harap ediyor.ben ellerin cok kötü oldugu zaman cok nadir olarak sende ya iki yada üc defa cok ince olmak þartý ile kortizon kremi sürüyorum.bu hastalýðýn tetiklenme sebebi karaciger stress ve aileden gelen GEN hatasýdýr.
Bir Türkcede dedigimiz lokman hekimler ( heilpraktiker ) doktoruna gittim onu yeme bunu yeme bunu içme þunu asla.kullanma diye maddeleri saydi kendi kendime öl git.daha iyi diye bir sonuç çýktý
Yasak olanlar .kýzartmalar vücudda asit oranýný yükseltecek olan portakal limon asitli içecekler peynir süt tavuk eti kirmizi et kahve cola domates acý biber baharat türü þeylerden uzak durmam gerektigini söyledi
Ben genelde ellerime akþamlarý yatýnca çörek otu yagi yada zeytin yagý sürüp ellerine ince.naylon torba takýp yatýyorum gundüzleri ise
Icinde katki maddesi olmayan otlu kremler sürüp ellerimi hep nemli tutmaya gayret ediyorum
Arkadaþým senin problemini sadece cilt olarak ele alma.
Organlarini adam akýllý kontrol ettir
Pankreas
Karaciger
Böbrek