Bende durumumu acik ve dürütstce anlattim, kabul edilmedi.
Yazdırılabilir Görünüm
Öncelikle seni hangi Gutachtene gönderiler bilemedigim icin ben kendi yasadiklarimi anlatayim.
Bende böyle Avukat ile devam ettim Mahkeme Gutachtene gitmem icin karar verdi.
Neyse banada bir Mektup ile Gutachtene(Rheuma üzerine) gitmemi ve Gutachten Termini gönderdiler.
Gutachtene giderken tüm eski yeni Doktor raporlarimi, MRT, Film, Röntgen hatta yaptigim Kranklarin kranscheinlerini dahi götürdüm.Bir canta dolusu.
Ama düzenli sekilde, hepsini doktoraun önü cikarttim.
Hastaliklarimin gecmislerini yani kac yildan beri bu hastaliklarla bogustugumu, hangi Doktorlara gittigimi tek tek anlattim.
Hatta Doktorlarin yaptigin ignelerin dahi Listesini cikarmistim onlari dahi verdim, ödedigim Paralari gösterdim.Söylediklerimi el yazisi ile not aldi.
Sonra Doktor beni kaldirdi iste hareket ettirdi, egil , bükül, sag dön, sola dön , ayak parmaklarinin üstünde dur gibi hareketlerle muayene etti.
yaklasik 1 saat kadar sürdü.Sonra bana bu Belgelerin hepsini alabilirmiyim dedi, sonra Posta ile gönderirim dedi.Bende tabiki dedim.
Tüm Belgeleri herseyi canta ile biraktim.2 Hafta gibi sonra Posta ile herseyi tekrar bana gönderdi.
Yaklasik 8 hafta gibi sonrada eve Schwerbehindertenausweis 50 GdB ile geldi.
Avukatimda haber vermisti zaten 50 GdB'yi alacagimi.
Yani ben bu sekilde atlattim.
Sakin ol.Tüm Belgelerini al yanina, onlari bir düzene sok.
Yillarina göre anlat, belgeleri göster, yil yil anlat ne zamandan beri hangi rahatsizliklari cekiyorsan.Neler yaptin?
Demekki duzenli bir hayat tarzi hayat kurtariyor,duzendiz ve capacul bir hayat insani bitiriyor..
Ne kadarda rentenkassenin elinde ve gutachtenlerde onlardan olsa sen onlarin önünü kesecek isler yapinca birsey yapamiyorlar ve senin cabanida görüyorlar....
Ben herzaman yazi islerime ve kagit düzenime önem veririm..30 senelik yazismalar hala durur..
Mümkün oldugunca karsimdaki insana deger verecek sekilde konusur belki iz birakir etkilerim..yazismalarda da böyle..is yerinde bile benle dalkavuk gibi konusamazlar..
Aninda cevap hazir,bana isden cikis verecekler diye ikibüklüm olmam,ALLAH hayirlisini nasip eder der ve O na ikibüklüm olurum..
Genelde kurunun yaninds yas da yaniyor,gercek hasta olanlarin önüde kesiliyor,bunun sebebi 3 kagitcilar..tembel miskinler..
Aynen inanirmisin ben de hala ise girdigim günden bugüne kadar tüm aylik kagitlarim duruyor.
Hatta atayimmi dursunmu diye gecenlerde kararsiz kaldim.Sonra dedim dursun hatira olarak kalsin dedim.2 Klasör Dosya dolusu aylik kagitlarim.
1994-2021 arasi.
Simdi kagit olarak tutmuyorum ama önemli Belgeleri hemen scannen yapip hem bilgisayara hemde yedek 2TB lik yedek Diskim var ona kayit ediyorum.
iyi günler bugün sabah 9 da terminim vardi Gesundheitsamt Gutachten doktorda yaklasik yarim saat sürdü gözden ayaklara kadar tam vücut bedensel muayene yapti aslinda benim sorunum psikolojik ve kalp kirizi gecirdim bu konuda pek bisey sormadi bazi bazi seyleri ben söyledim bu kadar yani...elinde kayit cihazi vardi edindigi bulgulari konustugumuz temalari kayit cihazina konusarak kayit etti.. Yeniden degerlendirme yapilir size cevap gelir dedi bu kadar ...
Benim % 40 vdk aracılığıyla kaç kere omuz dan ameliyat oldum yükseltme olmadı geçen mahkeme ye gitti mahkeme güncel rapor istedi ortopedi psikoloji Gutachten istiyor ortopedi doktoruna gittim 1 saat muayene etti kura gitmiştim 2 yıl önce dahada kötüleşmiş dedi % 50 alırsın dedi gönderdi şimdi psikolojik Gutachten den randevu bekliyorum 3 ay oldu daha gelmedi durumunuz nedir ise onu anlatın Gutachten doktorları her şeyi biliyorlar gerçekten hasta olup olmayacağını zı