iskete Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaslar kolay kolay engelli yüzdesi vermiyorlar en az %50 olsunki bir ise yarasin %50 den düsük engelli bir ise yaramiyor almayin daha iyi hic ugrasmayin bile derim rahatsizligimn dolayisi ile bana %90 verdiler hic bir faydasini görmedim bana yarari bile olmadi emeklilikte yarari oldumu bilemem ama hemen emekli ettiler ve süresi doldu 2 sene vermislerdi yine müracat ettim dediler sen iyi olmussun %40 veriyoruz bende avukata gittim gecen hafta mektup geldi %50 yapacaz diye en cok is yeri icin isime yariyacak gibi görünüyor iste senede 5 gün fazladan izin hakkim olacak her isi yaptiramiyacaklar falan fes mekan hayirlisi bakalim iyi bir engelli yüzdesi almak istiyorsaniz elle tutuliur bir hastaliginiz olmasi gerekiyor mesela pisikolojik rahasizligi olanlar iyi bir engellilik aliyor emekli bile ediyorlar banada cok dediler iste bu durumu kulan pisikologa git iste hastaligimdan dolayi büyük travma yasadigini ve kafayi siyirdim diye ama bende neyse o numara yapamam pisikolojim iyi neden olmayan birsey icin yapayimki yapmadim elbette verirlerse böyle versinler dedim ve verdiler hepsinide kendim doldurdum heryere ne vdk ne de biryer kendim yaptim sadece itiraz etmem icin avukata basvurdum okadar hastaliginiz gercekse hic biryere gitmenize gerek yok kendiniz doldurun yollayin herkese hasta olan gecmis olsun