slm arkadaslar ben de sedef hastasiydim solariuma gittim hastaligima cok yarari oldu
Yazdýrýlabilir Görünüm
slm arkadaslar ben de sedef hastasiydim solariuma gittim hastaligima cok yarari oldu
Arkadaþým öncelikle gecmiþ olsun.bu diyeceklerim seni umutsuzluga düþürmesin
Bendede ekzema hastalýgý mevcut gitmedigim doktor kalmadý desem yalan olmaz. Geleyim þimdi konuya ekzema ve sedef hastalýgý hepsi cilt hastalýgýna baglý ayni hastalik aile grubundan farkli hastalýklar.yani örnek bir süru deðisik balik türü var ama hepside balýk olarak geciyor.bu hastalýkta ayni bunun gibi
Bu cikt hastaliklarinda kortizon haplarý iyi geliyor ama sakýn sakýn kullnamayýn.cilti iyi yapýyor ama karaciger pankreas ve böbrekleri kesin ve kesin bozuyor.kimi insanda 1 senede kimi insanda 5 sende ama kesin ve kesin organlarý harap ediyor.ben ellerin cok kötü oldugu zaman cok nadir olarak sende ya iki yada üc defa cok ince olmak þartý ile kortizon kremi sürüyorum.bu hastalýðýn tetiklenme sebebi karaciger stress ve aileden gelen GEN hatasýdýr.
Bir Türkcede dedigimiz lokman hekimler ( heilpraktiker ) doktoruna gittim onu yeme bunu yeme bunu içme þunu asla.kullanma diye maddeleri saydi kendi kendime öl git.daha iyi diye bir sonuç çýktý
Yasak olanlar .kýzartmalar vücudda asit oranýný yükseltecek olan portakal limon asitli içecekler peynir süt tavuk eti kirmizi et kahve cola domates acý biber baharat türü þeylerden uzak durmam gerektigini söyledi
Ben genelde ellerime akþamlarý yatýnca çörek otu yagi yada zeytin yagý sürüp ellerine ince.naylon torba takýp yatýyorum gundüzleri ise
Icinde katki maddesi olmayan otlu kremler sürüp ellerimi hep nemli tutmaya gayret ediyorum
Arkadaþým senin problemini sadece cilt olarak ele alma.
Organlarini adam akýllý kontrol ettir
Pankreas
Karaciger
Böbrek
https://abload.de/img/sedef2ykip1.jpg
Neler çektiðimi bir ben bilirim birde Allahým.
3 sene çektim bu derdi.
Onlarca deðiþik kremler denedim.
Kendim evde internetten bulduðum tarifleri uyguladým.
Hiç biri yok edemedi,Sedefi.
Hele o kaþýntý yokmu,öldürüyor insaný.
Cilt doktorunun kremi deðilde ev doktorumun yazdýðý bu kremler þifa oldu.
Tabiki en baþta Allahýmýn sayesinde.
Calcipotriol 0,05mg/g Salbe
Daivonex 50 μg/g Salbe
Ýçindeki etkin maddeler ikisindede ayný.
Calcipotriol
Daivonex 50 μg/g Salbenin daha tesirli olduðu kanýsýndayým.
Sedef problemi olan kardeþlerime Daivonex 50 μg/g Salbeyi önce denemesini öneririm.
Hem salbe hemde krem þeklinde satýlýyorlar.
Salbe daha tesirli geldi bana.
Þifayý verenin yüce Allah olduðunu unutmayalým...
Not:Halen salbeleri kullanýyorum.
Hastalýk geçmiyor ama bazý ilaçlarla etkisi azaltýlabiliniyor.
Doðru cilt doktorunu seçmek gerekiyor çok önemli
Benim hanýma yanlýþ tedevi uygulamýþlar sonunda iyice debreþti..
En büyük etken Psikomatik Ruh saðlýðýnýz bozuksa, Stresli yaþýyorsanýz debreþiyor
Eðer yakýnsanýz Termin alýp Düsseldorf Üniversitesi Hastanesi Cilt bölümüne baþvurun
Klinik für Dermatologie
[email protected]
Tel.: +49 (0) 211-81-17602
Universitätsklinikum Düsseldorf
Hautklinik
Moorenstraße 5
40225 Düsseldorf
merhaba
sevindim senin icin -- allah bu hastaligi olan herkeze sifa versin
ilaclara bir ara verdinmi -- evet ise tekrarliyormu ??
benim arastirmalarima göre bu hastlalik bagirsaklardan geliyor - darmfloura arizali oldugu zaman cilte vuruyormus
googleyi bi arastirmaniza tavsiye ederim
Google da herkes bir þey yazýyor.
Güneþ ýþýðý eksikliði ve Ruh saðlýgý buna baðlý olarak Stres..
Cilt hastaliklarýnda Ruh Saðlýðýnýn çok önemi var.
Dayýmýn ellerinde ekzema var Türkiye ye izine gidince hiç bir izi kalmýyor.
Tekrar Almanya ya gelince ortaya çýkýyor
bu hastalik bendede var arkadaslar, bir ara bende cok rahatsiz oluyordum psikolojim bozuluyordu, LWL hautklinik bochum gittim hap tedavisi uyguladilar (Fumaderm) ilk hafta1 2.hafta2 3. haftada 3 ve sonunda 2sabah 2öglen 2 aksam aliyordum faydasi oldu tabi ama uzun süre aldiktan sonra faydasini kaybediyordu ve yaralar gözükmeye basliyordu, ara veriyordum 3-5 ay sonra tekrar basliyordum. hautklinik bashekimi sonra degisdi oranin problemleri anlattim ve yeni bir hap tedavisi uygulamaya basladim (Skilarence) bundan günde 2 tane aliyorum bir süre sonra 1 düsürüyorum ek olarak SebaMed Akut Lotion UREA 10% kullaniyorum bana cok iyi faydasi oluyor yakinlarda kalanlarin oraya gitmelerini tavsiye ederim. Gecmis olsun
Allah sifalar versin inseAllah . Görünce ben rahatsiz oldum, kimbilir nasil rahatsiz ediyordur... Bir kac tanidikta var ama bu adamdaki baya ilerlemis gibi ürkütücü ...
https://www.youtube.com/watch?v=ynn7ZaaV0gE
Sedef Hastalýðý + Kaþýntý frekansý Frekansý
Arkadaþlar,bu video´yu kendim yaptým.
Sedef hastalýðý için kullanýlan frekanslar: 137.5 Hz, 262.5 Hz
Kaþýntý için kullanýlan frekanslar: 57.50 Hz, 219.51 Hz
Bu frekanslar mevcut devam eden tadavinize yardýmcý olmasý için hazýrlanmýþtýr.
Günde iki veya üç kez dinleyebilirsiniz.
Bu ne böyle, demin bir kaç saniye dinledim baþýma aðrý girdi.
Tüm hastalarýmýza ALLAH (cc) þafi þifasý versin .
Bu hastalýgýn çaresi yok. Ta eski çaðlardan Yunanlýlardan beri bilinen bir hastalýk
Genellikle güneþ ýþýðý eksikligi ve psikomatik rahatsýzlýklar tetikliyor..
Benim haným da 2-3 sene çekti.
Þimdilik biraz daha rahat arasýra yine tetikliyor ama ilk zamanlardaki gibi aðýr seyretmiyor ..
Öyle sesle frekansla geçecek bir hastalýk deðil,
belki kiþi ona inanarak moralini düzeltip biran biraz rahatlýyor ama %100 kesin bir çaresi yok
https://www.youtube.com/watch?v=Ssb8M6FUw80
türkiyede hazir ilac olarakta dükaninda satiyor sanirim istersen türkiyede git ama kür yaparken kesinlikle gün atlamamak önemlidir 2 ay diyor araliksiz yap insallah sifa bulacaksin
gecmis olsun